موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این سایت الیس برای پرداخت 165 دلار از دیروز فعال نیستش ! کسی خبر داره داستانش چیه و چی شده ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهشا اگر تجربه تلخ بنده را دارید راهنماییم بفرمایید فوریییییییییییییییییییی فورییییییییییییییی
یک هفته پیش مدارک برای پاس سفید همسرم رو فرستادم اداره مهاجرت شهرمون حالا همون مدارکمونو برگردونند با یه سری فرم های پرینت شده که توضیحات کلی این فر ماست که ما همیشه توسایت میبینیم و اصلا نگفته چرا مدارک رو پس فرستادن نمیدونم چیکار کنم ؟ سفر همسرم نزدیکه و بد جور استرس ما رو گرفته
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-21 ساعت 10:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-22 ساعت 01:11 توسط mechanicalengineer.)
دوستان برای این 165 دلار من مراحل ثبت نام رو انجام دادم ولی در مرحله active یدفه زد که برای شما inactive هست والان که log in میکنم ،درصفحه enter secure pin برام پین میاد به ایمیلم ولی وقتی پین رو وارد میکنم پیغام زیر میاد :
You have experienced a failure Please call the Help Desk at 1-800-375-5283
ایرادش چیه دوستان وچرا همش fail میده ؟ باید چیکارکنم الان کسی تجربشو داره ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند چون وسط ثبت نام هستم والان نمیدونم انجام شده یا خیر که برم پولم رو واریز کنم !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-22 ساعت 01:12)mechanicalengineer نوشته: [quote='mechanicalengineer' pid='482086' dateline='1398059213']
دوستان برای این 165 دلار من مراحل ثبت نام رو انجام دادم ولی در مرحله active یدفه زد که برای شما inactive هست والان که log in میکنم ،درصفحه enter secure pin برام پین میاد به ایمیلم ولی وقتی پین رو وارد میکنم پیغام زیر میاد :
You have experienced a failure Please call the Help Desk at 1-800-375-5283
ایرادش چیه دوستان وچرا همش fail میده ؟ باید چیکارکنم الان کسی تجربشو داره ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند چون وسط ثبت نام هستم والان نمیدونم انجام شده یا خیر که برم پولم رو واریز کنم !
دوستان پاسخی نبود ؟ ما باید زنگ بزنیم بهشون یا..؟؟!!
سلام خوب گفته که زنگ بزنید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-22 ساعت 01:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-22 ساعت 13:36 توسط aghaghia.)
(2014-04-21 ساعت 02:55)negar_karimi6 نوشته: دوستان خواهشا اگر تجربه تلخ بنده را دارید راهنماییم بفرمایید فوریییییییییییییییییییی فورییییییییییییییی
یک هفته پیش مدارک برای پاس سفید همسرم رو فرستادم اداره مهاجرت شهرمون حالا همون مدارکمونو برگردونند با یه سری فرم های پرینت شده که توضیحات کلی این فر ماست که ما همیشه توسایت میبینیم و اصلا نگفته چرا مدارک رو پس فرستادن نمیدونم چیکار کنم ؟ سفر همسرم نزدیکه و بد جور استرس ما رو گرفته
سلام لطفا بهشون زنگ بزنید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-22 ساعت 20:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-22 ساعت 20:32 توسط mechanicalengineer.)
دوستان من آدرسی که برای اومدن گرین کارت داده بودم در هنگام دریافت ویزام رو میخوام عوض کنم ، شنیده بودم که اینکار رو باید توی فرودگاه وقتی رسیدی انجام بدی ولی دیشب که به USCISزنگ زده بودم بهم گفت بهترین راه اینه که فرم AR-11 رو پرکنی !
حالا میخوام بدونم کسی میدونه کدومش درسته و توی فرودگاه نمیشه اینکار رو انجام داد؟
این لینکیه که این فرم رو داره :http://www.uscis.gov/ar-11
ضمنا این receipt number چیه ؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-19 ساعت 17:11)shoshina نوشته: (2014-04-19 ساعت 14:36)Carrot نوشته: (2014-04-19 ساعت 12:59)Carrot نوشته: سلام
من یک بار رفتم و برای گرین کارت و سوشیال اقدام کردم ولی بدون گرفتن گرین کارت و سوشیال اومدم ایران
الان هر دو به آدرسی که داده بودم رسیدن و برای من کپی گرین کارتم رو هم ارسال کردند
از چند تا بچه ها پرسیده بودم که آیا بدون گرین کارت میتوانم برگردم یا نه که گفته بودند مهر خروجی که تو فرودگاه آمریکا زده شده حکم یک سال گرین کارت رو داره و من راحت شده بودم
حدود 3 ماه است که اینجام و میخوام برگردم
ولی امروز که رفتم از ترکیش بلیط بگیرم به من گفتند که شما با کپی گرین کارت نمی توانید بروید / گفتند اگر ما بلیط هم بدهیم 90 درصد تو فرودگاه اجازه نمیدن شما بروید و اگر تو فرودگاه ایران هم اجازه بدند تو فرودگاه استانبول اجازه نمیدند برید آمریکا / البته چند جا زنگ زد و بعد این جواب رو به من داد
خواهشا با نقل و قول جواب ندید و کسی که تو شرایط من بوده و برگشته به ایران و دوباره بدون گرین کارت رفته آمریکا برای من جواب بده
متشکرم
خواهشا بچه هایی که در این رابطه تجربه دارند به من بگند
با ایرلاینی که رفتند رو هم بگید لطفا
ا
ین سوال منم هست . البته من از یه وکیل معتبر در آمریکا سوال کردم که ایشون گفت با مهریکه تو پاس خورده می تونی بیای ومشکلی نیست. باز شما کپی گرین کارتتون رو دارین ولی من گرینم اصلا نرسبده بعداز پنج ماه هنوز هیچ خبری نشده
لطفا دوستانی که با این شرایط رفتن وتجربه شو دارن بیان بگن و ما رو از استرس در بیارن .
ممنون
پنج ماه
سلام دوستان
من همراه با شوهرم که گرین کارتش رو به علت اشتباه چاپی به uscis پس فرستاده بودیم 8 فروردین برای بار دوم به امریکا وارد شدیم با پرواز قطری.
البته تو فرودگاه ایران یک ربع توضیح میدادم که چرا گرین کارت شوهرم دستش نیست و کپی گرین و نامه uscis که نوشته بود گرین کارت رسیده دستشون رو نشون دادم ولی بلیطهای هر دو پرواز که تو تهران صادر شد دیگه تو دوحه مشکلی نبود و تا اومدم توضیح بدم که این مهر تا یکسال اعتبار داره خانم آفیسر قبول کرد .ولی شنیدم که ترکیش و پروازهای اروپایی خیلی گیر میدن حتی به اونهایی که گرین کارت دستشون کلی برای چک پاس و گرین معطل میشن(اروپا بیشتر از ترکیه) پس برای یک توضیح قاطعانه و قانع کردن آفیسرها اماده باشید چون واقعا اون مهره تو پاس یعنی گرین کارت.هر چه کپی و مدارک مربوطه هم هست دم دستتون باشه .سفرتون خوش
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA