موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوال.اينكه ميگن با اون مهري كه روي ويزا ميخوره شما ١ سال گرين كارت داريد دقيقا از چه تاريخي ١ سال اعتبار داره؟
تاريخ ورود؟يه تاريخ صدور ويزا؟
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
موضوعها: 0
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
ببینید شاید پروسه گرین کارتتون مشکلی داره. من 21 مارچ وارد آمریکا شدم و 28 مارچ تازه پول 165 دلار رو ریختم و 18 آوریل پروسه از اکسپت رفت رو اپتیماز و یه هفته پیش نامه اومد که انگشت نگاری شما مشکل داره و دوباره بیا انگشت نگاری و اینجور مسائل. منظورم اینه که نباید اینقدر طول بکشه
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 23:54)valencia نوشته: ببینید شاید پروسه گرین کارتتون مشکلی داره. من 21 مارچ وارد آمریکا شدم و 28 مارچ تازه پول 165 دلار رو ریختم و 18 آوریل پروسه از اکسپت رفت رو اپتیماز و یه هفته پیش نامه اومد که انگشت نگاری شما مشکل داره و دوباره بیا انگشت نگاری و اینجور مسائل. منظورم اینه که نباید اینقدر طول بکشه
هرچي زنگ ميزنم ميگه مشكلي نيس!صبر كنيد
راستيتش من بسته زرد رو كه اول ميدين بهشون جا گذاشته بودم ايران و ماه بعدش بهشون تحويل دادم...اما بعدش پروسه من آغاز شد.
فكر كنم براي همين موضوع باشه...
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه های 2013 کسی هست که برای بار سوم رفته باشه امریکا ؟
میخواهم ببینم برای بار سوم هنگام ورود مشکل نداشته اند ؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-11 ساعت 10:46)روشنک نصیری نوشته: (2014-05-10 ساعت 14:54)Mehrdadordi نوشته: (2014-05-10 ساعت 13:29)روشنک نصیری نوشته: از بچه های 2013 کسی هست که برای بار سوم رفته باشه آمریکا ؟
میخواهم ببینم برای بار سوم هنگام ورود مشکل نداشته اند ؟
سلام ، ببينيد شما از تاريخ ورود تا يكسال با ويزاتون ميتونين رفت و امد كنين..
با توجه به مسافت طولاني معمولا به صرفه نيست اين رفت و أمدهازير ٦ ماه در سال توصيه ميشه كه حضور داشته باشيد
در امريكا جهت زمان بندي براي سيتيزن شيپي
من بار دوم با گرین کارت وارد آمریکا شدم و فعلا برای سیتیزنی نمیخواهم اقدام کنم و اقامت طولانی داشته باشم و میخواهم برای بار سوم زیر یک سال به آمریکا بروم و میخواستم ببینم کسی تجربه بار سوم را دارد یا خیر ؟
سلام دوست من . بار دوم بعد از چند وقت از زمانی که برگشتی به ایران مجدا به آمریکا رفتی ؟ آیا برای بار دوم مشکلی نبود ؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اين مشكل ما هم هست . گرين كارت با وجودي كه تو فرودگاه تعيير ادرس اعلام شده به ادرس قبلي رفته و گم شده ما بدون گرين كارت برگشتيم ايران و الان بعد گذشت ٩ ماه داريم بر ميگرديم واسه پيگيري گرين كارتا و اميدواريم جريمه اي هم پرداخت نكنيم
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزما۱۸ روزه که واردامریکا شدیم اما سایت هنوز درمرحله اکسپت مونده. کسی می دونه چقدرطول می شه تابره مرحله بعدی؟این شماره رسید نامبر رو که می زنم نمی شناسه میگه با یک شماره تماس بگیر که تماس گرفتم اما اونم نمی شناسه ؟ کسی می دونه چی کار باید کرد؟
بعد چند وقت باید به دفترشون وقت گرفت و رفت ؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سوالم اینه که ۱۶۵ تای گرین کارتو اگه از الان بپردازیم زودتر آماده میشه یا فرقی نمیکنه بیاییم امریکا بپردازیم سوال دوم اینه که تنها راهش از طریقه سایت اداره مهاجرت USCIS هست آخه من مستر کارت ندارم در حال حاضر
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سفر کرده یا در حال سفر سلام
یه سوال دارم که امیدوارم یکی جوابمو بده. آیا بردن فرش یا قالیچه ابریشم ممنوع است یا میشه برد؟
یه فرش فروش این حرفو بهم زد که امیدوارم درست نباشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد