موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه با این سایت اشنا شدم ممنون از اطلاعات داده شده تازه شروع به خواندن کامنت ها کردم
سوال من این است من که گرین کارت از طریق فامیلی گرفتم والان 1 هفته است وارد آمریکا شدم باید 6 ماهی که هستم و 6 ماهی که ایران میرم برگه مالیاتی پر کنم واسه هر سال ؟
اگر یکبار پاس سفید بگیرم وقفه 2 ساله سابقه قبلی رو از بین میبره واسه سیتیزنشیپ؟
بازم ممنون از راهنمایی ها
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ميخواستم ببينم به محض دريافت گرين كارت ميشه براي مادر تقاضاي ويزاي توريستي داد يا اينكه بايد يه مدت صبر كرد ؟ البته اين دريافت گرين كارت ما كه داستاني شده براي خودش و هنوز بدستمون نرسيده ولي اگر رسيد ميشه بلافاصله اقدام كرد براي مادر ( توريستي ) و چه جوري شروع ميشه مراحلش ؟
احتمالا به تاپيك ربط نداره نميدونم دقيقا از كدوم تاپيك شروع كنم به خوندن . با عرض معذرت از مديران عزيز
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
این سوشال رو تو چه ایالت هایی میشه سریع تر گرفت چون من باید سریع حساب بانک باز کنم خیلی کارها دارم که بدون سوشال کارت امکانش نیست
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-27 ساعت 07:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-27 ساعت 07:59 توسط amaka747.)
سوال دیگه ای داشتم ..مگه نمیگن شماره سوشال سکوریتی رو هیچکس نباید بدونه و میشه سواستفاده کرد ازش پس چرا بعضی کالج ها و دانشگاها توی مدارکی که می گیرن میگن که یک کپی هم از کارت سوشال سکوریتی بگیرید این طوری که عددشو میبینند!
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
موضوعها: 1
رتبه:
33
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان بزرگوار... هر سوالی رو هر جا نپرسید ... برید توو تاپیک مرتبط مطرح کنید ... تو 5 پست پیشین سوالات به همه چیز ربط داشته الا " اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت"
بیاییم خودمون رو اصلاح کنیم از همین مهاجرسرا .
ممنون
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو !
Lol
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-28 ساعت 23:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-28 ساعت 23:48 توسط lotttery2015.)
سلام ببخشید من نمیدونم این سوال یا بهتر بگم درخواستم رو تو کدوم تاپیک باید مطرح کنم من از برندگان لاتاری 2015 هستم تازه اول کارم دارم فرم ها رو پر میکنم یه آدرس تو آمریکا میخواد ازمون جهت ارسال گرین کارت و من کسی رو ندارم تو آمریکا. آیا اینجا کسی هست که بتونه بهم کمک کنه؟ کسایی که رفتین آمریکا و آدرس ثابتی دارین اگه امکانش هست تو پیام خصوصی جواب بدین بهم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان كسى ميدانه شرائط جديدي كه ميگن برأي گرين كارت ٣ماه بأيد ورود به أمريكا داشته باشيد صحت داره يا نه إز ٦ ماه به ٣ ماه لطفا راهنمائي كنيد
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
ما براي بار دوم ميخواهيم به امريكا برويم البته گرين كارتها دستمون نيست و با همون ويزاي اوليه كه زمانش هم تموم شده عازم هستيم البته براي بار اول هم كه رفتيم مهري پايين ويزا خورده كه من هر چي نگاش كردم نديدم جاييش نوشته باشه تا يكسال اعتبار داره . حالا ميخوام بدونم مطمئنا مشكلي موقع خروج از فرودگاه امام پيش نمي ياد چون يادمه يكي از بچه ها ميگفت كه يكربع براي مامور توضيح مي دادند كه اين مهر پايين ويزا يكسال اعتبار داره و در نهايت كپي گرين كارت و نامه اي كه گرين كارت ايراد داشته و برگشت خورده به uscis نشون داده اند كه موفق به عبور شده اند . آيا دوستان ديگر به راحتي با همون مهر پايين ويزا از كشور خارج شده اند يا اينكه در كشورهايي مثل رم و تركيه ايراد نگرفته اند ؟
با تشكر فراوان