موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
رسیدن به خیر موج عزیز
هر کاری اولش سخته، ازجمله مهاجرت که اولش خیلی سخته ولی بتدریج راحت میشه. از شما انتظار میره سفرنامه ی مفصلی بنویسید. سفرنامه ی ایروانتون که خیلی مفصل و مفید بود. شما که اهل جای سردسیر هستید با گرما و رطوبت بالای هیوستون میتونید سازگار کنید خودتونو؟ واقعا هواش شبیه کیشه؟ من یک بار تابستون رفتم کیش و با هواش خیلی مشکل داشتم.
ایام به کام
[/quote]
با پوزش و کسب اجازه از دوست محترم که در مورد هوا از ایشون سوال کرده بودید پاسخ شما رو من بدم. چون من هم طاقت گرما ندارم و دقیقا مثل شما فکر میکردم و نگران بودم ولی بگم
اول اینکه سه ماهی هست اینجاییم . ببینید اینجا هواش مثل کیش نیست مثل شمال کمی گرمترو به همان میزان رطوبت. با پوشش گیاهی جنگلی و کاملا سبز و یعنی زمستونش تقریبا بی برف و تابستانش که الان در ان هستیم هوای اواخر خرداد هست . روزها ظهرها معمولا گرم هست و کمی اذیت میکنه. افتاب بسیار تیزی داره و میسوزونه. و لی عصر و غروب از 5 به بعد و شب و اول صبح تا 10 بسیار هوای عالی داره _خنک و مرطوب و دارای نسیم ملایم . البته شبهای گرم هم داشتیم که اغلب با پنکه سقفی و کمتر با ایرکاندیشن میشه تحمل کرد. بارانهای شاور و رعد برق های متفاوتی هم داره که در ایران نداریم و در ان موقع نباید بیرون رفت.
ولی اهالی معتقد هستند امسال هوای بهتری از سالهای پیشرا تجربه میکنندچون خنک تر و مطلوب تر هست و انها انتظار گرمای بیشتری را از اواخر اپریل و می داشتند.گرمترین روز این مدت را در گرمترین ساعت زیر افتاب 89 فارنهایت دیدم.
موفق باشید
برنده 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخوام یه هفته مونده به تموم شدن ویزام بلیط بخرم و از ایران خارج شم. قانونی که نیست که بگه زودتر باید اونجا باشید؟! ممنون میشم زود راهنماییم کنید.
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 14:01)nina22 نوشته: (2013-05-15 ساعت 13:38)amir0_0amir نوشته: بچه ها سلام...یه سوال ....برای پرواز به دالاس با هواپیمایی قطر گزینه ای هستش که میره هیوستون و بعد از یک ساعت و نیم پرواز به سمت دالاس . حالا سوال اینه که 1.5 ساعت کافیه برای انجام کارا در فرودگاه هیوستون . یعنی ریسک نداره ؟؟ ممنون
چرا مستقيم به دالاس نميريد؟
دوست عزیز بستگی داره به اینکه ساعتی که به هیوستون میرسید چند تا پرواز ورودی با هم باشه ... شما حداقل رو 2 ساعت حساب کن ..... آفیسرای اینجا یه کم بازی بازی کار میکنن ....
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال خیلی فوری داشتم.
کسی که میره میتونه با خودش فرش دستباف ببره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 21:56)ikamaly نوشته: (2013-05-15 ساعت 21:40)Fereshteh Esfahan نوشته: دوستان من میخوام یه هفته مونده به تموم شدن ویزام بلیط بخرم و از ایران خارج شم. قانونی که نیست که بگه زودتر باید اونجا باشید؟! ممنون میشم زود راهنماییم کنید.
دوست عزیز هیچ کاری رو نباید در آخرین لحظات انجام داد.
فرض کنید اونموقع کاری پیش بینی نشده براتون پیش بیاد!!!
همیشه یه یه جوری برنامه ریزی کنین که خودتون دست و پای خودتون رو نبندید!!!
ممنون از راهنماییتون ولی مثلا چه کاری؟! اگه قانونی نیست که زودتر باید اونجا باشم، ترجیح میدم تو آخرین لحظه برم. حتی یه هفته زودترش چون توی سپتامبر هست 1 میلیون گرونتره!
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال