موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-14 ساعت 15:28)hassan1358arab نوشته: (2013-01-14 ساعت 10:15)honestly2002 نوشته: سلام دوستان خوبم
در مورد عرض مسافرتی آیا درست که: کسانی که مهر گرین کارت روی پاسشون خورده بهشون تعلق نمی گیره . به بانک شهر خودمون که مراجعه کردیم اینو گفتن . میخواستم ببینم کسی تونسته تهران این عرض رو بگیره یا نه ؟ با سپاس
دوست عزیز به ویزای مهاجرتی ارز مسافرتی تعلق نمیگیره
حسن جان يه پرسشي برام پيش اومد عزيز دل، سري اول كه مي خواستيم بريم آنكارا واسه مصاحبه، نفري 300 دلار ارز مسافري از باجه فرودگاه امام گرفتيم و توي گذرنامه هم مامور بانك ملت اين مبلغ رو مهر و امضاء كرد كه گرفتيم، حالا با توجه به اينكه پرواز به تركيه اصلا ويزا نمي خواد، ما اين مبلغ رو بدون توجه به ويزا ( تا جاييكه به ياد دارم ) گرفتيم و در سال 1392 باز هم ميتونيم قاعدتا نفري 300 تا بگيريم ( هر سال فقط يك مرتبه )، مي خوام بدونم مگه مسئول باجه بانك ملت توي فرودگاه ويزاها و بليط ها رو چك مي كنه يا نه؟ چون من اصلا خاطرم نيست كه از ما بليط گرفته باشن و تا جاييكه يادم مياد گذرنامه و حواله بانكي رو ازمون گرفت و صفحه آخر گذرنامه رو مهر كرد و ارز رو تحويل ما داد.
ممنون ميشم بزرگواري كني و پاسخ اين پرسش بنده رو بدي چون مي خوام ببينم روي اين مبلغ مي تونيم حساب باز كنيم يا نه؟ يك دنيا از محبتت سپاسگزارم دوست مهربان من
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-22 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-13 ساعت 23:09 توسط usa lover.)
با توجه به حرف هایی که دوستمون گفته ومامان سایه اینجا منتقل کرده به نظرم اومد چند مورد رو که شاید اکثرا بدونن ولی یادآوریش بد نباشه بگم تا زمانیکه بیمه داشته باشین کمک می کنه
1-قبل از رفتن یک آزمایش چکاب کامل بدید برای تمام افراد خانواده
2- خانمها ماموگرافی و آزمایشهای روتین رو انجام بدن.
3- دندانپزشکی مراجعه کنید و چکاب دندون ها رو انجام بدید.
4- دکتر چشم پزشک مراجعه کنید و اگر عینک دارین 2 تا تهیه کنید.
5-داروهای آنتی بیوتیک ,ژلوفن,استامینوفن, سیتریزین,پماد کلوریتیمازول,درجه تب همراه داشته باشید ترجیحا نسخه هم داشته باشید بهتره.
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يه سوال داشتم . اگه محل زدن ورود با محل اقامت يکی نباشه . مثلا من ميخوام سانفرانسيکو برم و تو فرم 230 هم آدرس اونجا رو دادم اما نيورورک ورود ميزنم
آيا به صورت تجربی اين تاثير روی زمان اومدن گرين کارت و SSN number داره يا فرق نميکنه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
جناب 3rip عزیز
خواستم ما رو راهنمایی بفرمایید.
یکی از دوستان ما در ایرواین کالیفرنیا یه "خونه" برای کرایه واسمون پیدا کرده ماهی 800 $ که single family house هست 3 تا اتاق داره با 1.5 دستشویی و پارکینگ حدود 122 متره و حیاط هم داره که البته یه حیاط باریکه هست دور تا دور خونه. ساختش هم ماله 1978 است. عکسهاشو برامون فرستاده، تمیزه. به نظر شما برای یک همچین خونه ای تو ایرواین 800 دلار کم نیست؟ نمیگم بیشتر بگیرند، قیمتش برامون نسبت به بقیه که تا الان دیدیم خوبه اساسا کاشکی کمتر هم بود با حفظ کیفیت، اما امکان داره یک مشکلی داشته باشه؟ مثلا اینجا میگن اگر یه خونه ای اینقدر اوکازیونه پس حتما رو دست میبردنش، نکنه مشکلی داره؟ البته دوستمون مییگه اینجا کرایه خونه برای آپارتمانها و کندو ها بالاتر از خانه ویالایی هستش. نمیدونیم، نظر شما و باقی دوستان چیه؟
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
Almond جان
مورد شما قیمتش امکان پذیر نیست ! خیلی کمه و به نظرم حتما مشکلی داره.
الان به جای 50 متری با یه خواب ، تو اون حوالی حدود 1200 تا 1500 هست . اصلا نمیشه ! خیلی بررسی کن
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-29 ساعت 07:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-29 ساعت 07:15 توسط javad_2.)
سلام دوستان
امیر مهاجر عزیز
نمیدونم چرا ما ایرنیها یک چیز رو اینقدر بزرگ میکنیم تو ذهنمون
در این خصوص من تجربه شخصیمو میگم
هم در سفارت و هم در فرودگاه ( فرانکفورت) بمن گفتن که اول شما که برنده اصلی هستین و روی ویزا زده Dv۱ باید وارد بشین بدون شما به همسرتون اجازه ورود نمیدن حتا وقتی رسیدیم Las vegas اول خانمم رفت پاسپورتشو داد پلیسه گفت اول شوهرتون باید پاسشو بده و انگشت نگاری بشه بعد شما
حالا اگه دوستان دوست دارن چونه بزنن که خانواده برن بعدش ما پرسیدیم و میشه این دیگه ریسکی هست که قبول میکنن
و اون دوستانی که کنجکاو هستن و میخوان بدونن این موضوع رو و هنوز مصاحبه نرفتن این سوال رو از افیسر میتونن بپرسن تا بعد کاسهٔ چه کنم و از کی بپرسم دست نگیرن
به امید دیدار