موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چند تا سوال دارم اگه کسی میتونه و اطلاعات داره لطفا پاسخ بده .پلیس ریپورت ایران برای کیس eb2لازم هست؟ترجمه مدارک رو باید ببریم با توجه به اینکه قبلا از طریق وکیل فرستادم ؟مصاحبه به چه زبانی است در eb2?ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا مصاحبه به زبان فارسیه باورم نمیشه یکساله که دارم زبان کار میکنم دیگه کارم رو به فارسی نمیتونم توضیح بدم .ولی اگه واقعا این جور که شما میگید باشه عالی میشه .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی که مصاحبه شدن اگه براتون مقدوره سوالاتی که ازتون پرسیدن رو میشه بگید لطفا؟در مورد کارتون چه سوالاتی پرسیدن؟ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز از شما جه سوالی پرسیدن ؟در مورد کارتون چه چیز بیشتر ملاک بود ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منم مي خواستم تجربه ام رو براتون بگم
ما از طريق ويزاي e2 اقدام كرديم كه بعد أر كلي پرس و جو آقاي طاهر كاملي رو به عنوان وكيل انتخاب كرديم اين اقا با هزار ترفند و زبون بازي گفت ما ٢٠ هزار دلار رو اول مي گيريم و كارو شروع مي كنيم ما هم از همه جا بي خبر پول بي زبونو به حساب شخصي خود آقاي كاملي توسط يه صرافي كه خودشون معرفي كردن واريز كرديم
و به ما با اب و تاب كه البته كار ما رو گفت همكارم انجام مي ده و كار ما رو به كسي ديگه سپرد اولا كه گفت با سرمايه ١٥٠ هزار دلار شما مي تونيد بيسنس راه بندازين و ما باز هم پول و فرستاديم و يك سال ونيم هم كارمون طول كشيد و بعد شب قبل از مصاحبه بهمون گفت شانس ويزا گرفتن ايرانيا خيلي كمه توي ويزاي اي تو كه ما با كلي دلشوره رفتيم و كه البته ويزا هم بهمون ندادن و بعد هم گفت متأسفم گفته بودم كه شانس ويزا براي ايرانيا كمه و اگه شما فيليپيني بودين مثلا حتما مي دادن و اين حرفا كه شوهر من ناراحت شد و گفت مكن شما از روز اول نمي دونستن كه ما إيراني هستيم و گفت حالا دوباره بررسي مَس كنم و از اين حرفا كه كلا ما رو هي اميدوار كرد و دوباره نااميد فقط خواستم بگم تو رو خدا شما مثل ما گول اين شياد و نخورين و بدونين كه ويزاي اي تو خيلي درصدش پايين كه ويزا بدن البته ما يه بيسنس خيلي خوب كه به گفته خودش بي نقص بود داشتيم
فقط اين اقا با اين بي كفايتيش شانس ويزاي توريستي رو هم از ما گرفت كه خدا ازش نگذره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام در مورد گزینه کریر سرویس که در هنگام رجیستر قبل مصاحبه در سایت ان وی سی باید در آنکارا یه آدرس بدیم که بعد پاسپورت ها به اون آدرس ارسال بشه ، ممکنه بگین چی باید نوشته بشه؟آیا باید آدرس هتلی که در آنکارا رزرو میکنیم باشه یا آدرس کسانی که پیکاپ ویزا انجام میدن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام .من فرم تایید ثبت تاریخ مصاحبه رو تکمیل کردم و آدرس دفتر پستی رو هم انتخاب کردم و تارخ مصاحبه هم اومد ولی وقتی دکمه تکمیل ثبت نام رو میزنم گزینه (من یک ربات نیستم )میاد که غیر فعاله .نمیدونم چکار کنم .کسی اطلاعاتی داره در این زمینه؟آیا الان تاریخ مصاحبه ما ثبت شده یا باید حتما ایمیلی دریافت کنیم که ثبت شده ؟