موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز و فعال و خیلی تشکر میکنم بخاطر راه اندازی این تایپیک حقیقت خانم من هم فوق لیسانس شیمی فیزیک هستند و به داروسازی علاقه وافری دارند و یکی از دلایل مهاجرتشان ادامه تحصیل و کارکردن در این رشته است ممنون میشیم دوستان با تجربه اطلاعاتشون را در اختیار دوستان قرار بدهند.به امید موفقیت همه دوستان
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یه شیمیست با سابقه کار بیش از 10 سال در ایران در سنتز و فرمولاسیون فراورده های آرایشی و بهداشتی هستم. ولی اینجا بعد از 6 ماه هم نتونستم کار مرتبط پیدا کنم. تجربه من را به خاطر بسپارید:
- جمله ای که همیشه می بینید: good communication skills پس زبانتان را کاملا قوی کنید
- چیزهای لازم: رفرنس کاری، سابقه کاری امریکا و مدرک امریکا که ما اینها را نداریم پس اولش دنبال کار در حد تکنسین و آنالیزور باشید نه سنتز من و فرمولاتور و مدیر. تا میتونید کار با دستگاههای آنالبز را یاد بگیرید: تیتراسیون اتو ماتیک، hplc ، gc و اتومیک. با این شغل میشه درامد حدود 40000 در سال را داشت
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
هی وای من ... !!! پس چرا من این تاپیک رو ندیدم ؟
معرفی میکنم : علی هستم دانشجوی مهندسی شیمی (مهندسی تکنولوژی صنایع شیمی ) دانشگاه آزاد تهران شمال ...
خیلی خوشحالم از آشناییتون ...
به امید روزی که همه ما در ایالات متحده آمریکا سر کار مورد علاقمون مشغول باشیم ...
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی هستم از دانشگاه علوم و تحقیقات فارغ التحصیل شدم.از برندگان لاتاری 2013 هستم.خیلی دوست دارم اطلاعاتی در مورد کار در آمریکا بدانم.با تشکر از این که این تاپیک رو را انداختین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مهدسی هستم فوق لیسانس پلیمر و گرین کارتم دارم
اما نمیدونم اوضاع کار پلیمر در امریکا چگونه است؟
باید چه کنم؟
چه کاری میتونم پیدا کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من هم شیمیست هستم و حدود 9 سال در ارتباط با دارو و تجهیزات پزشکی کار کردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من شیمی کاربردی خوندم و لیسانس گرفتم. از مهر هم میرم برای ارشد شیمی فیزیک نو دانشگاه یزد. میخواستم بدونم میشه چندتا واحد تو دانشگاه یزد برای ارشد بخونم بعد اگر خدا خواست و ویزا گرفتم برم آمریکا تو یه دانشگاهی و ما بقی واحدها رو تو اون دانشگاه بگذرونم و مدرک ارشد بگیرم؟؟؟ امتحان میگیرن ازم چجوریه؟؟ اصلا میشه یا نمیشه؟؟
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودم، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینهها:-
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از اين تاپيك عالي
من هم شيميست هستم و اميدوارم امسال برنده بشم ........هورااااااااااااا
و ازتجربيات شما عزيزان استفاده كنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من سه ماه است که به همراه خانواده ام به امریکا اومدیم.و من لیسانس شیمی هستم و دنبال کار هستم.