موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
همسر من مهندسی شیمی خونده ، به نظرتوون کدوم شهر برای کار تووی این رشته میتوونه خوب باشه و چطوری میشه کار پیدا کرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و درود فراوان.
من رشته ام مهندسی شیمی هستش گرایش پتروشیمی.و تقریبا 2 دو سال سابقه کار دارم. به نظر شما عزیزان کدام شهر برای من مناسب است و ایا اصن برای من کار پیدا میشه؟؟
كيس نامبر:***٢
تاريخ مصاحبه:٣ آگوست
آپديتها:٢٦،١٣،٥،٤ آگوست
وضعيت:AP
معاف از سربازي و شغل مرتبط با پتروشيمي
بازمانده از لاتاري ٢٠١٥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بادرودبه همه بچه های گل شیمی
من هم مهندسی شیمی گرایش پتروشیمی خوندم.میخواستم بدونم واسه کارکردن درصنایع نفت وگاز وپالایشگاه ها کدوم شهرمناسبه ومیزان حقوقشون درچه حدیه؟
باتشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من مهندسی شیمی نساجی گرایش علوم الیاف هستم از دانشگاه غیرانتفاعی کار قزوین. متأسفانه سابقه زیادی در رشته تحصیلی خود ندارم و تا الان به کارهای دیگه مشغول بودم. آیا بنظر شما ادامه تحصیل در این رشته در ارواین لس آنجلس امکان پذیره ، دانشگاهی در این زمینه هست؟ کار پیدا خواهم کرد؟ من در لاتاری ۲۰۱۵ قبول شدم و اول جولای وارد ارواین لس آنجلس میشم. اگر پیشنهادی دارید، لطفا برام بنویسید، ممنونم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم مهندسی شیمی هستم با 9 سال سابقه در پتروشیمی و گاز. اسم انجمن مهندسین شیمیه ولی ظاهرا بیشتر مربوط به شیمیستها ست. من میخوان برم کالیفرنیا ممکنه شانسی برای کار اونجا داشته باشم
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان و همکاران عزیز
دوستانی که تجربه دارین میشه راهنمایی کنین سابقه کار با دستگاه انالیز حرارتی مثل TGA و DSC و ... بدرد کار پیدا کردن تو امریکا می خوره؟
من مهندس شیمی هستم ولی میخوام بدونم میشه کار دستگاهی انجام داد؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-06 ساعت 12:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-08 ساعت 21:03 توسط Nataliea.)
شیمیست های عزیز ،
لطفا از تجربیات کاری خود در امریکا با ما شیر کنید:
نحوه پیداکردن کار ،مصاحبه کاری ،رزومه ، بهترین کمپانی ها و مشاغل برای شیمیست ها
شما مشغول به چه کاری هستید الان ؟
سپاس