موضوعها: 0
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
سلام به دوستان عزیز
بابت این تاپیک زیبا و مهم متشکرم ، و اینکه داخل نشین ها هم میتونند استفاده کنند؟
موفق باشید و این کار بسیار عالی ادامه بدهید
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
خدمت پزشکان عزیز مهاجر سرا ! میشه ما یک سوال پزشکی در غربت مطرح میکنیم ؟
جریان اینه که ما اینجا مجبور شدیم 1 دکتری بریم و خلاصه میکنم که اتی بیوتیک برای من تجویز کردن (سیپرو فلاکسیسین 500 ) و خلاصه 100 دلار ناقابل هم با تخفیف پیاده شدیم ! حالا بعد از 2 روز از شروع مصرف با اینکه من در خوردن انتی بیوتیک در ایران ید طولایی دارم و هیچوقت مشکلی نداشتم اما الان به شدت دچار ناراحتی معده شدم و در طول شبانه روز انگار یک وزنه 2 کیلویی در زیر قفسه سینه حمل میکنم ! جناب دکتر هم جواب ما رو نداد یعنی خانم منشی مرا پیچاند و بعد از 2 بار تماس فهمیدم مثل اینکه باید حضوری برم ! یعنی 1 ویزیت دیگه !
خلاصه موندم چه کنم نمیشه هم که قطع کنم مصرف رو و دکتر هم گفته که با این دارو داروی ضد نفخ نخروم.
ای اطبا محترم ایا راهی وجود داره ؟!
در ضمن چون دارو ارزون در بیاد دکتر لطف فرمودن و زنریک نوشتن حالا موثره در این عوارض ؟
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
سلام جسارتا ضمن تشکر ازخانم دکترshimaسوالی که هست اینه که سیپروفلوکساسین برای چه تجویزشده؟تادرصورت ادامه عدم تحمل ان راعوض کنید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
راستی یادم رفت بگم که سیپروفلوکساسین درایران 1دلاره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-11 ساعت 20:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-11 ساعت 20:04 توسط Acaro.)
در آمریکا و کانادا فروش آنتی بیاتیک بدون نسخه ممنوع است و به هیچ عنوان این دارو را بصورت Over-the-Counter یا OTC نمی توانید تهیه کنید. موردی پیش آمده بود که می خواستم آنتی بیاتیک را از طریق یکی از فامیل های نزدیکم که دکتر داروساز ساکن کانادا است برای همسرم تهیه و ارسال کنم که به هیچ عنوان انجام اینکار میسر نشد.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-11-12 ساعت 12:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-12 ساعت 12:27 توسط soheilbadami.)
بسیار ممنونم از بذل توجه اطبا محترم. راستش در ازمایش ما عفونت کشف نشد ولی به عقیده این دکتر چشم ابی انتی بیوتیک برای التهاب داده شده و میگوید بیشتر حالت سایکو سومتیک هست (البته بیراه نمیگند).
به هر حال یاد این قهوه تلخ افتادم از بس که هرچی نبات تو خونه داشتیم خوردم ! خدا به داد دیابت نوع 2 برسه !
مثل اینکه چاره ای نیست غیر از تحمل البته احساس میکنم درصدی از عوارضش کم شده امروز. خلاصه این بهشت موعود فعلا به ما نساخته ! تو 2 سال یک 6 کیلویی هم کاهش وزن داشتیم ! (یواش واش محو میشیم)
باز هم تشکر از راهنمایی دوستان
راستی ما زنریکش رو 11 دلار گرفتیم برندش فکر کنم 35 هست. بقول دوستم میگفت اگه کسی امریکا بیمه نباشه چکار کنه ؟ گفتم بمیره ! (دور از جان همه. شوخی بود)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
در هنگام پرواز با هواپیما به امریکا برای مقابله با سندروم جت لاگ پیشنهاد و داروی مصرفی چه هست؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شاید این پست خیلی متناسب با تاپیک نباشه. سئوالم اینه:بیماری اتوایمیون کنترل شده که برای حال حاضردرمان داروئیش هم قطع شده و نیازی به تراپی بیشتر نداره آیا باید تو مدیکال ریپورت داده بشه؟ اصلا تو تستهای آز نمیاد چون تنها مشخصه اش آنتی بادیهاس که فکر نمیکنم جزو تست باشه. درسته؟
البته درسیرقهقرائی که عضونارسا میشه بدیهیه که هزینه سازه برای بیمه ودولت. ولی فعلا که باکورتن ارزانقیمت کاملا مهارشدوهیچ اثری ازش نیست.
از طرفی کنترل میخاد یعنی سه ماه یکبار چک آپ تخصصی و یک ویزیت متخصص و 5 سال یکبار بیوپسی(یافیبرواسکن سالانه)
با توجه به اینکه اینجا اوضاع کارو زندگیش خوبه + استرس باعث شعله ورشدن بیماری میشه فکر میکنید اصلا مهاجرتش درسته؟
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید پزشکان محترم، یه سوال داشتم. تفاوت بین داروی ژنریک و برند در چیه دقیقا؟ چرا تفاوت قیمت بالایی دارن؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه