موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
يه سوال دارم ميخوام ببينم آياواكسن مننژيت ( پلي ساخاريد مننژوكك MPSV4 ) كه براي حجاج در هلال احمر تزريق ميكردند ( كه معمولا هم سنشان بالاي 55 سال است ) براي كودكان زير 6 سال مضر نيست ؟ يعني كلا دو نوع واكسن مننژيت داريم يكي توام ( MCV4 ) كه براي افراد زير 55 سال مي زنند و اون يكي كه پلي ساخاريد MPSV4 براي افراد بالاي 55 سال . حالا هلال احمر فقط نوع دوم را دارد از جاي ديگه هم گير نياوردم . آيا به نظرتون زدنش براي بچه ها مشكل داره ؟
با تشكر
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
مطالبی که دوستان گفتن راجع داروی اصل و زنریک میخواستم تجربه شخصی ام رو بگم که من از انتی بایاتیک زنریک استفاده کردم و کلی اذیت شدم حال اینکه در ایران چنین مشکلاتی نداشتم به گمونم اگر 2 برابر میدادم و برند میگرفتم فکر کنم مشکل خیلی کمی پیدا میکردم. تجربه به من ثابت کرده که مخصوصا در امریکا هیچ ارزونی بی علت نیست و تصورم اینه که اینها از نظر ساید افکت باید فرقهایی داشته باشن و البته اگر از دوستان پزشک و داروساز اطلاعاتی علمی داشته باشن برای تجارب اینده حتما مفید خواهد بود که راهنمایی کنن.
..................
این موضوع جت لگ هم باور کنین داروش رو تو هواپیما میدن شیشه اش هم سبزه و توش اب انگور سفید هست!
کمک میکنه شما چند ساعت خوب بخوابی و تقریبا تنظیم بشید.البته عادت به میزان خواب در شبانه روز هم تاثیر داره. مثلا من خودم چون بین 5 تا 6 ساعت بیشتر نمیخوابم هیچوقت جت لگ منو چندان ازار نمیده.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام پزشکان محترم
زیاد مزاحم نمیشم
فقط اگه لطف کنین بگین معادل شربت اکسپکتورانت در اینجا چیه ممنون میشم
و نیز بصورت ازاد میشه تهیه کرد یا نه
پیشاپیش از راهنماییتون تشکر می نمایم
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من حدود يكماه پيش براي بار سوم رفتم امريكا و در ايران كلي چك اپ انجام دادم و واكسن انفولانزا رو هم تزريق كردم و بعد از اينكه واكسن رو در ايران زدم بلافاصله سرما شديد خوردم و با اين شرايط رفتمامريكا اونجا سوار ماشين با دوستم بودم كه حالم بد شد و دوستم مجبور شد زنگ بزنه ٩١١ وبلافاصله آمبولانس اومد ومنو بردن به اورژانس بيمارستان تارزانا و اونجا كلي چك آپ كردن و mriبعد از سه چار ساعت مرخص كردن و گفتن سينوسها چركي شده و انتي بيوتيك دادن بعد از يك هفته فعلا صورتحساب امبولانس فقط ١٢٠٠ دلار اومده و واي به صورتحساب كلي كه فكر ميكنم بالاي چهار هزار دلار بياد ومن شغلي در امريكا ندارم و ضمنا اسپانسر هم نداشتم حالا سوالم اينه ايا موقع سيتي زني اين مبلغ رو بايد پرداخت كنم يا لازم نيست . ممنون