موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما هم بالاخره داریم جمع می کنیم بیایم کارولینا ! کسی رو میشناسید که در گرفتن خونه بتونه کمک کنه ؟ مرسی
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 22:00)radman87 نوشته: (2015-04-11 ساعت 09:24)sarahajian نوشته: سلام به همه ی دوستان خوب مهاجر سرا...من برنده ی سال 2014 هستم...شهر شارلوت رو انتخاب کردم و الان در اینجا ساکن هستم
در صورت اینکه هر سوالی یا کاری داشتین به بنده ایمیل بدین
به امید اینکه بتونم کاری کنم...زندگی شادی داشته باشین همه گیییییییییی hajian.sarah7@gmail.com
با سلام و شادباش به دوست عزیزم اگه لطف کنی در مورد شرایط زندکی و کار و قیمت خانه و هزینه زندگی و هر چیز دیگه ای که بتونه برای انتخاب شهر به مهاجران جدید کمک کنه توضیح بدی خیلی تشکر میکنیم همچنین از زندگی روزمره و روش گذران زندگیتون تو شارلوت ما رو بی نصیب نذارید سپاسگزارم
سلام به همگی. دوستان من ایمیلم رو اینجا قراردادم تا سوالاتتون رو بپرسین. در خیلی از موارد به من ایمیل میدن که از کار و زندگی در شارلوت برای ما بگو.
تمامی این سوالات شما در سایت سیتی دیتا پاسخ های مفصلی از قیمت خانه تا تخم مرغ نوشته شده.
چنانچه سوالات جزیی تری دارین به بنده ایمیل بدید چون همونطور که عرض کردم تمامی این اطلاعات در اینترنت موجوده.
بنده خودم تمامی اینترنت رو زیرو رو کردم وقتی که میخواستم شهرم رو انتخاب کنم و هرگز به اظهار نظر های شخصی افراد بسنده نکردم.
لطفا در صورتی به بنده ایمیل بدید که حتما مطالعه کردید و میدونید واقعا چی میخواهید اصلا بپرسید.
با تشکر از همه ی شما دوستان
ویزای سال 2014. تاریخ مهاجرت سال 2014
موفق باشید
رتبه:
5
4 تشکر در 2 ارسال
2016-10-21 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-21 ساعت 17:37 توسط kits.)
سلام دوستان ، یک سوالی داشتم من رشته ام الکترونیکه اما توی برنامه نویسی سی شارپ تخصص دارم و در کل سن خوزه برای کار و زندگی تو ذهنم بود که بخاطر هزینه اولیه بالا زندگی نهایتا به نتیجه رسیدم بیام شهر رالی ، اما سوالی دارم که ممنون میشم دوستانی که توی کارولینای شمالی هستن کمک کنن
1:هزینه زندگی طبق صحبت دوستان توی کارولینای شمالی پایینه ؟
2:اگه شما بودین بازم به این ایالت میومدین ؟ یا میرفتین تگزاس یا همون سن خوزه توی کالیفرنیا؟
3:بحث شغل ای تی و دولوپر نرم افزار و برنامه نویسی چقدر قوی هست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-25 ساعت 22:22)houmanmir نوشته: (2016-10-21 ساعت 14:11)kits نوشته: سلام دوستان ، یک سوالی داشتم من رشته ام الکترونیکه اما توی برنامه نویسی سی شارپ تخصص دارم و در کل سن خوزه برای کار و زندگی تو ذهنم بود که بخاطر هزینه اولیه بالا زندگی نهایتا به نتیجه رسیدم بیام شهر رالی ، اما سوالی دارم که ممنون میشم دوستانی که توی کارولینای شمالی هستن کمک کنن
1:هزینه زندگی طبق صحبت دوستان توی کارولینای شمالی پایینه ؟
2:اگه شما بودین بازم به این ایالت میومدین ؟ یا میرفتین تگزاس یا همون سن خوزه توی کالیفرنیا؟
3:بحث شغل ای تی و دولوپر نرم افزار و برنامه نویسی چقدر قوی هست ؟
سلام دوست عزیز،
من یه سری ویژگی های اینجا رو نسبت به تگزاس (شهر هیستون) ، دی سی و سن حوزه میگم دیگه تصمیمش با خودتونه،
هزینه ی اینجا نسبت به کالیفرنیا یا دی سی خیلی پایین تره ولی نسبت به تگزاس بالاتره ( البته بستگی به شهری که در نظر دارید هم داره، ملاک من شهر هیستون هست ) ، برا یه خونواده ۴ نفره اگه تو یه جای نسبتا خوب بخوایید خونه بگیرید با هزینه ی ماشین و بیمه و ماهیانه خرید وسایل خونه تقریبا ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تایی باید ماهیانه در بیارید،
آب و هوا و طبیعت اینجا مثل شمال ایرانه خودمونه نه مثل دی سی ، که زمستونا خیلی سرد و تابستوناش خیلی گرم و نه مثل تگزاس (شهر هیستون) که هوای شرجی و گرمی داره ، سن حوزه هم جای فلتی هست و هوای خیلی خوبی نداره (به نظر من)
از نظر پیدا کردن هموطنای ایرونی شما تو تگزاس، دی سی و سن حوزه میتونید بیشتر از اینجا پیدا کنید، اینجا هم ایرونی هست ولی نه به اندازه ی این شهرها که گفتم،
از نظر بحث شغلی در قسمت آيتی و پروگرمینگ اینجا یکی از منطقه های هات east coast حساب میشه ، همین که کمپانی های بزرگی مثل cisco , SAS, IBM و Red Hat و چند تا دیگه تو این شهر هستند که همه در زمینه ی آی تی و دولپ نرم افزار و برنامه نویسی مشغولن،
بازم اگه سوالی بود تا جایی که بتونم در خدمتم.
من اگر به گذشته برمی گشتم هیچ وقت بخاطر کار نمیومدم تو یه شهر کوچک زندگی کنم. احساس میکنم خیلی خودمو دست پایین گرفتم و الان هم خیلی درگیر کار و درس ام و فکر کنم اگر بخوام تکون بخورم یه مدت طول بکشه. میدونین از پیدا نکردن کار و بیپولی خیلی ترسیدم اولش ولی الان میبینم خیلی ها هستن که میتونن از پسش بربیان به نحو احسن و میبینم که خودم هم اگر یه ایالت دیگه میرفتم شاید حتی موفق تر بودم. ماهی اقیانوس های بزرگ زیرک و قوی تر از ماهی برکه هاست. من فکر میکنم محدود شدن به شهر های کوچک صرف کمتر شدن هزینه از دست دادن فرصت های اموزشی و شغلی و پیشرفت هست. البته این نظر شخصی بنده هست.
ویزای سال 2014. تاریخ مهاجرت سال 2014
موفق باشید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان كارولينايي..
بنده ليسانسم مكانيك خودرو هستش. أيا ميتونم اونجا بيام و يه دوره ٦-٧ ماهه مربوط به. رشتم ببينم و مشغول به كار بشم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين ...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من در همین حد میتونم راهنمایی کنم امیدوارم به دردتون بخوره.
[/quote]
خيلي خيلي ممنون از توضيح كاملتون.....
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم ۲۰ نوامبر وارد رالی شدیم و امروز قرارداد خونه بستیم ، شنبه هم خونه دو تحویل میگیریم ، اگه کسی در این مورد راهنمایی بخواد میتونم کمک کنم
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال