موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی در رالی دیلر ماشین میشناسه؟ اگه میدونه میشه لطفا شمارش رو پیام خصوصی بزاره؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها به کمک فوری برای پیدا کردن کار نیاز دارم کسی از چه ها جایی سراغ داره؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلا دوستان در رالى وضعيت مدارس چطور است و سطح اونها چطوريه ،ممنون ميشم راهنماييم كنين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان می خواستم بدونم کسی در مورد گستوونیا اطلاعاتی دارد ممنون میشم چون ما تازه می خواهیم مهاجرت کنیم وهیچ اطلاعاتی در مورد این شهر نداریم
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
بین شهرهای رالی و شارلوت کدومشون پویا و زنده تر است ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در مورد هندرسون ویل کسی اطلاعاتی داره؟
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
با عرض سلام و همچنین تبریک عید نوروز به تمام دوستان عزیز مهاجر سرا...
راستش رو بخواهید بعد از کلی بررسی و مشورت با افرادی که با زندگی و روحیات افراد در آمریکا آشنا هستند و البته خودشان هم مقیم هستند یا قبلا در آمریکا زندگی کرده اند و تحقیق در مجلات و اینترنت در انتخاب شهر و ایالت بین ۴شهر شک دارم...
از شما دوستان گلم خواهش دارم که تا جایی واستون امکانش هست با دلیل و منطق کمکم کنید که بهترین انتخاب رو داشته باشم.
در ضمن اگر شهر یا ناحیه دیگری هم مد نظرتون هست لطف کنید و با ذکر دلیل بگویید.
سیاتل (واشینگتن)
لاس وگاس (نوادا)
پلینو (شمال دالاس، تگزاس)
رالی (کارولینای شمالی)
از لحاظ بازار کار، که در ابتدا مشاغل ساده مد نظر هست و بعد از جا افتادن در جامعه شغل اصلیم راننده ماشین سنگین و نیمه سنگین هست (چه اتوبوس و چه تریلر و کامیون) و همچنین سرویس مدارس یا شرکتها یا حتی اگه کار با تاکسی و اوبر بصورت تمام وقت درآمد خوبی داشته باشه، بدم نمیاد انجام بدم، مد نظرتون باشه که در اون شهر از رونق برخوردار باشه و برای کسی مثه من در دسترس...
از لحاظ امنیت محیط و جامعه و میزان جرم و جنایت،
پویایی و سرزنده بودن شهر و در دسترس بودن خدمات اعم از مغازه ها رستوران ها و مکانهای تفریحی در شبانه روز یا حداقل تا دیروقت...
دارا بودن بیشترین تفریحات و سرگرمی و همچنین طبیعت بکر،
مهربون و خونگرم بودن مردم آن شهر و برخورد دوستانه با مهاجران و بخصوص تازه واردین و درک انها که بدلیل ندونستن خیلی اصول فرهنگی جامعه جدید ممکنه سهوا باعث رنجیدگی فردی از جامعه جدید شوند...
سطح مدارس دولتی و کمک های دولتی در ان شهر،
هوای خیلی سرد و دارای برف و کولاک طولانی مدت و همچنین گرمای طاقت فرسا و همچنین رطوبت و شرجی بسیار زیاد رو نمیتونم تحمل کنم.
و کلا هر چیز دیگه ای که به نظر خودتون برای انتخاب یک شهر واسه زندگی نیاز هست بدونیم رو مد نظر بگیرید و بر اون اساس بهترین انتخاب رو به ترتیب اولویت این ۴ شهر بگویید...
ببخشید خیلی طولانی شد، از همتون متشکرم و واستون آرزوی بهترین ها رو دارم...