موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از مدتها فرصتي شد تا به اينجا سر بزنم ،قبل از هر چيز از عمو سعيد خوب و عزيز حسابي تشكر ميكنم .(بابت زحماتي كه تو اين مدت براي ما كشيدن)
ما الان 23 روزه رالي هستيم .سوشال ها هفته پيش رسيد ولي از گرين كارت خبري نيست.ديگه داريم نگران ميشيم.
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ساکن رالی
میخواستم بدونم شرایط کار اونجا چطوره؟ برای شروع دنبال کار بودید؟ اگر تجربه ای دارید لطفآ به اشتراک بذارید.
موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 19:58)Saeedv13 نوشته: (2013-10-06 ساعت 12:31)azadeh2014 نوشته: سلام دوستان عزیز ساکن رالی
میخواستم بدونم شرایط کار اونجا چطوره؟ برای شروع دنبال کار بودید؟ اگر تجربه ای دارید لطفآ به اشتراک بذارید.
موفق باشید
من دارم یه چیزهایی جمع و جور می کنم. به محض آماده شدن پستش می کنم. ولی به عنوان یک توصیه به همه باید بگم که اگر قرار به اومدن هست تا یک ماه قبل از کریسمس آمریکا باشید. برای گرفتن کارهای غیر تخصصی و پاره وقت الان بهترین زمان هست.
ممنون عمو سعید عزیز...میخواستم بدونم برای مشاغل جنرال برای شروع جای خوبی هست و میشه به راحتی کار پیدا کرد...من هر چی با گوگل مپ نگاه میکنم خیلی خلوت و کم جنب و جوش به نظر میاد با توجه به جمعیت 400 هزار نفریش مشاغل ابتدایی اوضاعش چطوره?
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
عمو سعید عزیز اینهایی که گفتین مثل دانشگاه و کشاورزی و جمعیت مد نظر منم هست ... به نظر شما در سایر ایام بجز کریسمس آدم بیکار میمونه؟ میخوام بدونم برداشت شما بعد از این مدت چیه؟ مثلا اقوام نزدیک ما در پیتسبورگ زندگی میکنن میگن هر کی از دوستاشون اومده همون یکماه اول تونستن براش کار پاره وقت پیدا کنن و هم خانم و هم آقا شاغل شدن ...در صورتیکه آمار بیکاری این دوشهر بسیار بهم نزدیکه و جمعیت رالی حتی کمی بیشتر از پیتسبورگ هم هست...به نظر شما برای کارهای ساده و پاره وقت هم زمان زیادی میبره تا در رالی مشغول بشیم؟تشکر
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
من هم گزینه اصلیم واسه اقامت کارولیناست البته اگه بتونم تا اسفند ماه که میام یه هم خونه واسه خودم پیدا کنم.
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 14:02)valencia نوشته: من هم گزینه اصلیم واسه اقامت کارولیناست البته اگه بتونم تا اسفند ماه که میام یه هم خونه واسه خودم پیدا کنم.
تبریک میگم به شما و امیدوارم مهاجرتتون به بهترین نحو انجام بشه...شما از بین چه گزینه هایی و بر اساس چه مزیت هایی برای خودتون کارولینای شمالی و رالی رو انتخاب کردید... البته فقط برای راهنمایی می خوام بدونم اگر ممکن هست.. ممنون
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون عمو سعید...یه سوال دیگه هم دارم اونهم اینه که نظرتون در مورد زندگی در شارلوت چی هست? تجربه یا شنیده هایی در موردش دارید یا مزایا و معایب خاصی اگه شنیدید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2013-10-07 ساعت 20:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-07 ساعت 21:00 توسط frozen mind.)
عمو سعید عزیز، شارلوت خیلی بزرگتر از رالیه. اما من ازش شاکی بودم چون از شهر ما پرواز مستقیم به رالی نبود و چه در مسیر رفت و چه برگشت باید در شارلوت هواپیما عوض می کردم!
اما نکته ای راجع به امنیت و میزان جرم و جنایت می خوام بگم: زیاد به آمارها توجه نکنین. رتبه Crime در شهری که من زندگی می کردم با محاسبه همین سایتی که شما معرفی کردین F هستش! در نگاه اول این خیلی زیاده و آدم حتی می ترسه! اما در مدت نزدیک 10 ماهی که ما اونجا بودیم هیچ خطری متوجه ما نشد و در امن و امان بودیم. یعنی اصلا خطری ندیدیم! از آشناها و اهل محل در این باره پرسیدم، به اتفاق گفتن که بیشتر این جرم ها بین باندهای خلافکارها اتفاق می افته و اونا با خودشون رقابت یا حتی انتقام جویی دارن و اغلب با مردم عادی کاری ندارن. راست هم می گفتن.
همسایه ای داشتیم که زن میانسال مکزیکی بود که با دو بچه اش که بزرگه دبیرستان را تمام کرده بود، در ساختمان کناری زندگی می کرد. یک روز هراسان آمد پیش ما و تعریف کرد که نیمه های شب یک نفر می خواسته به زور وارد خانه اش بشه و حتی شیشه در ورودی را شکسته و ... ولی نتونسته بیاد تو. به پلیس زنگ زدند و پلیس گزارش نوشت و رفت. بعدا معلوم شد که شوهر همین خانم به خاطر خرید و فروش مواد در زندانه و اون به ظاهر دزده هم از شوهره طلب داشته و اینها بهش پس نمی دادن و اون هم م.س.ت و کلافه شده بوده و ...!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام، در مورد سوپر مارکت ایرانی چطور آیا اونجا سوپر مارکت ایرانی هست که اقلام ایرونی رو بفروشه؟