موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در شهر رالی برای رشته های علوم پایه مانند فیزیک هم کار هست ? اینکه پارت تایم بشه کار کرد،دیگه اینکه کسی که ایران سوپرمارکت داشته ایا بیاد اونجا یعنی رالی یا شارلوت میتونه کار گیر بیاره? ممنون میشم ج بدید
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کسی دیگه اینجا سر نمیزنه تا از تجربیات زندگیش بگه...
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
عمو سعید خواهش میکنم بیا یکم ما رو روشن کن. تاپیک داره خاک میخوره. عکس و آمار دخل و خرج هم دیگه خداست. خسته نباشی
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
البته حرف عمو واسه ما حجته ولی به نظرم این سایت یه کم مشکوک میزنه. به خصوص رنکینگ رالی رو که مشخصه اشتباه شده. به نظر من در استفاده از این سایت باید احتیاط کرد
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من و پدر و مادرم می خوایم تا چند ماه دیگه از ایران بیاییم امریکا شارلوت ممنون میشم اگر اطلاعاتی در باره ی هزینه های زندگی مثلا اجاره خانه اب برق گاز وکلازندگی توی شارلوت بدست اوردین به من هم بدین
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
با این توضیحاتی که اینجا خوندم..یعنی شارلوت برای کسی که رشته تخصصیش مهندسی مالی هست شهر مناسبی است؟
کسی از بازارهای مالی آمریکا اطلاعاتی داره به من بده
ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هفته اينده مصاحبه دارم واز اونجاييکه انتخابم کاروليناى شمالى است از دوستان مقيم اين ايالت درخواست ارايه ادرس در شارلوت يا رالى وحومه براى اصلاح فرم ها دارم دوستان داوطلب با پ خ بفرستند,ممنون