2013-06-22 ساعت 20:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-22 ساعت 20:18 توسط Soap McTavish.)
(2013-06-22 ساعت 09:34)shani89 نوشته:یجای کارو اشتباه کردی!! حالا مهم نیست ایمیل بزنی خودشون درست میکنن(2013-06-21 ساعت 23:00)mohammad fazli نوشته:(2013-06-21 ساعت 22:36)shani89 نوشته:(2013-06-08 ساعت 13:54)mohammad fazli نوشته:(2013-06-08 ساعت 13:35)fereshtehind نوشته: سلام، الان ما که آنکارا مصاحبه داریم، باید ثبت نام کنیم توی سی اس سی و پرینت بگیریمو ببرریم، درسته؟ بعد تو کیسهای زنو شوهری، باید جدا جدا ثبت نام کنیم یا شخص برنده فقط؟ ممنون
دوست عزيز
شما زماني كه نامه دومت اومد و محل مصاحبت مشخص شد بايد ثبت نام كني. شما بايد به اسم نفر برنده اكانت درست كني و نفرات ديگر را به آن اضافه كني. در امضاي بنده فايل هاي آموزشي مرتبط با اين تاپيك موجود هست. حتما دانلود كنيد و با مطالعه آن ثبت نام كنيد
دوست عزیز متاسفانه کیس ثبت نام شما برای یک فرد مجرده برای متاهلین به مشکل می خوره فامیل منو فامیل همسرم می زنه . لطفا یکی کمک کنه همسرم رو ثبت نام کردم خودم رو هنوز نه نکنه بینش فاصله بیافته مصاحبمون بهم بخوره فوری راهنماییم کنید لطفا.
دوست عزیز گرفتی مارو؟؟؟
فداتشم شما وقتی add family را میزنی حق با شماست مشخصات همسرشما را بافامیل شما میزند ولی میتونی خودت تغییرش بدی
تموم شد رفت
دوست عزیز زدم ولی وقتی مرحله آخر شد دوباره با فامیلی همسرم آمد بعد هم خواستم ایدیت کنم نشد، چون فقط شماره تلفن و ایمیل قابل ادیت بود. خلاصه حذف کردم خودم رو که دوباره وارد کنم که دیگه قبول نکرد و می گفت مشخصاتت اشتباه در نهایت ایمیل زدم دیشب که هنوز جوابی نیامده .
نگران نباش
(2013-06-22 ساعت 01:24)marsha نوشته: چرا من هرچی تو پاسخ مینویسم سایت نشونش نمیده؟؟؟؟؟؟؟
آقای فضلی ممنون من با راهنمایی شما راحت تو cscثبت نام کردم فقط یه سوال جریان این 165$ که دوستان میگن چیه؟ کی باید پرداخت بشه و چجوری؟ 165$ به ازای هر نفر؟
(2013-06-22 ساعت 04:29)Good Luck نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز .
csc برای کسانی که در ابوظبی مصاحبه دارند هم لازمه ؟
اگه اره .... لطفا ی عکسی.. پیجی... چیزی بزارین لطفا که ما هم متوجه شیم جه کارهایی باید انجام بدیم قبل از مصاحبه .
پیشاپش ممنون از راهنماییتون .
165$ برای صدور گرین کارت هست که ربطی به csc نداره در تاپیک اولین سفر صفحات 90 به بالا را مطالعه کن خودت دستت میاد چیکار کنی
-------------
برای ابوظبی هم لازمه. مثل انکارا میمونه.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز