موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
کسی pttبرای استانبول داده تا بحال ؟ چطوریاس ؟ چند روز طول کشیده ؟ بچه هایی که ptt آنکارا هستنن معمولا 4-5 روزه پاسپورتشون رو گرفتن . اونجا هم همین طوره ؟
من خودم ptt استانبول داده بودم ولی کلیرنس خوردم می خوام بدونم اگه برای ویزا برم باید عوض کنم یا همون باشه .. ؟ مرسی
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-29 ساعت 23:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-29 ساعت 23:56 توسط tenese.)
من اول پست عدلیه سرارو انتخاب کردم و بعد اصلاح کردم و yensehirp رو انتخاب کردم. می شه به من بگید وقتی بخوام ویزا رو بگیرم به آدرس دوم ارسال میشه دیگه؟؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هفته آینده کل خانواده داریم میریم آنکارا برای تجدید مدیکال و دادن پاسپورت ها به سفارت.
مرکز پستی که ما 6 ماه پیش انتخاب کرده بودیم اسمشTT- YENISEHIRPTT - ANK.MERKEZI واقع در خیایان :MITHATPASA KULTUR 6441 است.
سئوال دوستانی تابحال برای اخذ پاسپورتاشون به اینم مرکز رفته اند؟ آیا ok بوده؟ مشکل خاصی نداشته؟ شنبه ها باز است ؟ یا توصیه می شود تو فرصت باقیمانده عوضش کنیم.لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای تحویل پاسپورت به سفارت حتماً یکی از اعضای کیس باید برن. نمیشه شخص دیگه پاسپورتها را تحویل بده اما برای پیک آپ یکی از اعضای کیس بره ptt؟
متن وکالتنامه را که بعد باید به ترکی ترجمه کنیم از کجا میتونم پیدا کنم؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
[quote
من اداره پستم را از عدلیه سرا به اولوس عوض کردم چون هفته پیش از لیدر تورمون پرسیدم گفت اولوس مرکزیه و شنبه ها هم باز است تو خود سایت هم توصیه کرده ایرانیها این پست را انتخاب کنند. کسی اونجا رفته؟مطمئنا شنبه ها بازه؟
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر