موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-20 ساعت 00:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-20 ساعت 01:18 توسط امیر مهاجر.)
(2012-12-20 ساعت 00:21)yashim نوشته: [quote='tabim4' pid='252743' dateline='1355946254']
سلم . من كه هم مكان مصاحبم معلومه هم زمانش اين شامل من هم ميشه؟
سلام. سؤال من هم همينه. من هم زمان و مكان مصاحبم معاومه. شامل من هم ميشه اين سيستم جديد؟
**2013As000025 مصاحبه jan w9
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2012-12-20 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-20 ساعت 00:52 توسط شهلا 1346.)
پس از مصاحبه:
مراحل اداری: برای تقاضانامه های ویزای مهاجرتی (از جمله متقاضیان ویزای 'K') ) شاید نیاز به رسیدگس اداری باشد. با اینکه اکثر مراحل اداری قبل از آخرین مصاحبه ویزای مهاجرتی انجام می شوند، اما در برخی از موارد ممکن است پس از مصاحبه به بررسی های بیشتری نیاز باشد. انجام مراحل اداری را نمی توان تسریع کرد و بخش کنسولگری نیز در این زمینه اختیاری ندارد. متقاضیان باید براین اساس برای خود برنامه ریزی کنند.
متقاضیانی که در ترکیه مقیم نیستند:
اگر تقاضانامه شما پس از مصاحبه تایید شود، گذرنامه و ویزا در عرض 5 روز کاری به یکی از شعبه های PTT تحویل داده خواهند شد و شما می توانید شخصا آن را تحویل بگیرید. جهت دسترسی به فهرست شعبه های PTT، لطفا اینجا را انتخاب نمایید.(PDF)
اگر یکی از مدارک موردنیاز در پرونده شما وجود نداشته باشد و/یا پرونده شما به رسیدگی اداری نیاز داشته باشد، باید در یکی از روزهای دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 10:30 صبح تا 12:00 بعد از ظهر گذرنامه و آن مدارک را شخصا تحویل بدهید. پس از حضور شخصی، بخش کنسولگری در آنکارا مجددا پرونده شما را بررسی خواهد کرد و اگر همه چیز مرتب باشد، گذرنامه و ویزارا به شعبه PTT منتخب شما ارسال می کند. اگر مجددا پرونده شما ناقص باشد، بخش کنسولگری آمریکا گذرنامه شما و یک شرح مکتوب از مدارک مورنیاز که در پرونده شما موجود نیست را ارسال خواهد کرد.
متقاضیانی که در ترکیه مقیم هستند:
اگر تقاضانامه شما تایید شود، گذرنامه و ویزا در عرض 5 روز کاری به یکی از شعبه های PTT منتخب شما تحویل داده خواهند شد و شما می توانید آن را تحویل بگیرید.
اگر یکی از مدارک موردنیاز در پرونده شما وجود نداشته باشد و/یا پرونده شما به رسیدگی اداری نیاز داشته باشد، باید پس از مصاحبه گذرنامه و آن مدارک را ارسال کنید. پس از دریافت گذرنامه و/یا مدارک شما، بخش کنسولگری آمریکا مجددا پرونده شما را بررسی خواهد کرد و اگر همه چیز مرتب باشد، گذرنامه و ویزا را به شعبه PTT منتخب شما ارسال می کند. اگر مجددا پرونده شما ناقص باشد، بخش کنسولگری آمریکا گذرنامه شما و یک شرح مکتوب از مدارک مورنیاز که در پرونده شما موجود نیست را ارسال خواهد کرد.
من فایل را دانلود کردم از صفحه سه تا شش آدرس مراکز پستی در آنکارا هست به نظر شما کدام نزدیکتر به سفارت هست ؟؟؟
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
تعیین وقت مصاحبه رو ما انجام نمیدیم.
خودشون تعیین میکنند و تو نامه دوم میگذارند.
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا کپی کردن اطلاعات رو از سایت مربوطه متوقف کنید که فقط باعث سردرگمی بیشتر کاربران میشه!
خوندن این مطالب تو سایت اصلی کاری نداره.
مشکل اینجا است که مشخص نیست کیسهای لاتاری باید دقیقا چکار کنند.
چون در جدول نرخ موجود در سایت برای ویزاهای مهاجرتی اسمی از ویزای لاتاری برده نشده.
اگر اطلاع جدید و به درد بخوری در دست دارید بگذارید.
والا از ایجاد سر در گمی بیشتر جدا خودداری کنید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-20 ساعت 00:56)امیر مهاجر نوشته: دوستان لطفا کپی کردن اطلاعات رو از سایت مربوطه متوقف کنید که فقط باعث سردرگمی بیشتر کاربران میشه!
خوندن این مطالب تو سایت اصلی کاری نداره.
مشکل اینجا است که مشخص نیست کیسهای لاتاری باید دقیقا چکار کنند.
چون در جدول نرخ موجود در سایت برای ویزاهای مهاجرتی اسمی از ویزای لاتاری برده نشده.
اگر اطلاع جدید و به درد بخوری در دست دارید بگذارید.
والا از ایجاد سر در گمی بیشتر جدا خودداری کنید.
در کیس های لاتاری اون سایت فقط برای تعیین محل تحویل پاس و ویزا در دفاتر پست محلی و دولتی آنکارا می باشد و چیز دیگری ندارد. هزینه را در سفارت می گیرند و وقت را هم خودشان معیین می کند. بنابراین فقط برای تعیین محل دریافت ویزا بایستی در آن ثبت نام کرد. برای افراد غیر مهاجرتی کار سخت است که باید در اون سایت پول پرداخت کنند؛ وقت بگیرند و محل تحویل ویزا را مشخص کنند
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تو رو خدا یکی که سر در میاره توضیح بده این سیستم جدید پرداخت و اینا چیه. مصاحبه من نزدیکه و هیچی نمی دونم. خود سایتش رو هم که می خونم چیزی سر در نمیارم!
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من توی اون سایت اکانت ساختم. یه جایی اشتباه کردم و نام و نام خانوادگیمو، هر دوشو نام خانوادگی نوشتم، قابل ادیت کردنم نیست. حالا توی سایت گفته باید مشخصاتتون دقیقا مطابق با مشخصات پاسپورت باشه که الان مال من نام و نام خانوادگیم یکی شده. خالا چکار کنم؟ آخه این سایت واسه دریافت ویزا توسط پست هم هست دیگه و چون مشخصاتم مطابقت نداره، ممکنه مشکل ایجاد بشه.
اکانت دومی هم نمیشه ساخت چون با هر شماره پاسپورت، یه اکانت میشه ساخت. حالا نمیدونم چکارکنم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
سلام اونایی که جغرافیاشون خوبه
لطفا بگن چه شهری را انتخاب کنیم که به مرز ایران نزدیک باشه و از مرز راحت بتونینم با چند ساعت وقت گذاشتن بریم ویزامون بگیریم برگردیم
لطفا تمام کسانیکه آشنایی دارند راههای متفاوت را پیشنهاد کنند