موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
چرا . قانون دارد. قانون تحریم ! حدودا 2 سال هست که فرش قانونا تحریم هست ولی هیچوقت برای مسافر اجرا نمیشد ولی اخیرا خب وضع همه چیز فرق کرد. از من هم در فرودگاه 2 بار پرسیده شد که فرش نداشته باشم.
به غیر از این اگر فرش بیش از حد ارزشمند باشد شامل حقوق گمرکی هست.(در حالت غیر تحریم)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-30 ساعت 11:22)soheilbadami نوشته: چرا . قانون دارد. قانون تحریم ! حدودا 2 سال هست که فرش قانونا تحریم هست ولی هیچوقت برای مسافر اجرا نمیشد ولی اخیرا خب وضع همه چیز فرق کرد. از من هم در فرودگاه 2 بار پرسیده شد که فرش نداشته باشم.
به غیر از این اگر فرش بیش از حد ارزشمند باشد شامل حقوق گمرکی هست.(در حالت غیر تحریم)
سلام به همه دوستان یعنی بردن یک تخته فرش 9 متری ماشینی ساده یک فرش معمولی هم شامل تحریم می شود و نمی توانیم با خودمون ببریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟]
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بله
ممکنه شانس بیارید و هیچی نگن اما اگر ساک رو باز کنن ازتون میگیرن
حالا اگر ریسک رو دوست دارید اون م با 80 درصد بسم الله...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به طلا و جواهرات هم کار دارند؟ من یک سری باید هدیه برای همسرم ببرم وگرنه ممکنه مجبور بشم تو خیابون بخوابم
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-30 ساعت 04:17)inekoee نوشته: سلام بچها
من اون لیست خفنو همشو آوردم آتلانتا.۱۳۰۰۰۰ تومن اضافه بار ۲۳ کیلو دادم.سیخ هم که ۴ کیلو شدن.
داستانش اینه که تو فرم ای-۹۴ من گفتم که غذا دنبالم دارم.بعدشم وقتی افسر فرممو گرفت گفت چی داری.منم گفتم پسته و زعفرون و شکلات.ازم سوال کرد خرما داری منم فکر کردم دیدم تو لیستم خرما دارم گفتم آره دارم.بد گفت برو. البته شانس آوردم.ولی گفتم هرچی پرسیدن راستشو میگم:د.به خیر گذشت.
خلاصه ۱۰ روزه اینجام.
سلام دوست عزیز..این لیست خفن که گفتین چی بود؟؟؟؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
ميخواستم بپرسم آيا گازها اونجا برقي هست يا شعله اي و آيا شعله پخش كن در مورد گاز برقي كاربرد دارد؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
هر دو مورد هست یعنی هم برقی و هم گازی. خوب مسلم است که شعله پخش کن برای گاز برقی به هیچ عنوان کاربرد ندارد.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال