موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 01:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 02:00 توسط amirhr123.)
[quote='sph' pid='252209' dateline='1355838646']
دوستان گلم ، میخوام در مورد موضوعی که فکرمو مشغول کرده بلند بلند فکر کنم شاید بتونید باهام همفکری کنید
دوست عزیز
در مورد سوالت من زیاد فکر کردم ارسال به امریکا یکم معقول بنظر نمیرسه چون که شما هرجا خونه اجاره کنی یا بخری مبله واکثرا بسیار شیک با تمامی تجهیزات منزل است فقط اگر یک کم وسواس باشی میتوانی ملحفه ها رو عوض کنی ولی در مورد خونه پیشنهاد میکنم با توجه به وضع تورم در ایران و..... پلهای پشت سرمان را خراب نکنیم من به هیچ وجه قصد فروش اپارتمانم را ندارم تصمیم داره وسایل با ارزش مثل ماشین ظرفشویی ولباسشویی ویخچال والسیدی و هر چیز با ارزش دیگر را داخل یکی از اتاقها بگذارم (اپارتمان من سه خوابه است)وانرا قفل کنم با قیمت کمتری انرا به عنوان دوخوابه اجاره دهم وسایل اضافه مثل مبلمان و دکوری وسرویس خواب که جاگیر وقدیمی میشود را به کهریزک میدهم اگر زنگ بزنی خودشان کارگر وماشین میاورند و میبرند ثواب هم داره البته شرایط هرکس با همدیگه فرق داره
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 18:12 توسط peyman1355.)
(2012-12-19 ساعت 10:21)mdna نوشته: (2012-12-18 ساعت 19:49)Blaze نوشته: سعید جان ، همون طور که پدی گفت ....................
آیا وسایل برقی 220 ولت را در آنجا میتوان با استفاده از مبدل 220 به 110 استفاده کرد؟
درود بر دوست خوبم mdna گرامي
تا جايي كه من خبر دارم براي لوازم خانگي پر توان مثل يخچال و كولر گازي و ماشين لباسشوئي، مبدل 220 به 110 ولتي پر توان مورد نيازه كه بتونه جريان دهي بالائي داشته باشه. به عبارت ساده تر به يك ترانس كاهنده با توان بالا نياز داريم كه من فكر نمي كنم با توجه به جريان مصرفي اين گونه وسايل، اصلا اينكار مقرون به صرفه باشه چون مثلا براي راه اندازي يك دستگاه يخچال فريزر 200 وات، به يك ترانس
حداقل 200 وات نياز داريم كه چنين ترانسي هم از نظر حجم و وزن نسبتا بزرگ و بسيار سنگين و همينطور از نظر قيمت گران تمام خواهد شد.
و مورد بعدي مسئله فركانس كار اين گونه لوازم خانگيه چون فركانس برق ايران 50 هرتز و فركانس برق شهر بعضي از ايالت ها ( تا جايي كه من ميدونم و حدس ميزنم تمام ايالت ها) 60 هرتزه كه براي مثال در كاركرد بعضي از لوازم خانگي ايجاد مشكل مي كنه مثلا بعضي از تلويزيون ها اگر فركانس برق شهر از 50 به 60 هرتز تغيير كنه اصلا كار نخواهد كرد ( براي تلويزيون مشكل عدم تطابق در سيستم هاي استاندارد ارسال رنگ مثل PAL و NTSC هم به موارد فوق الذكر اضافه ميشه و تصوير دريافتي يا رنگي نخواهد بود يا اصلا ثبات نخواهد داشت) و همينطور بالا رفتن فركانس باعث بالا رفتن دور موتور وسائلي از قبيل يخچال و كولرخواهد شد كه به نوبه خود باعث استهلاك زودتر موتور اون دستگاه خواهد شد.
شايد از مبدلهاي كم توان براي وسائلي مثل سشوار يا ريش تراش برقي استفاده كرد اما براي وسائل برقي پر توان، نياز به هزينه اي نسبتا زياد براي تهيه ترانسي پر توانه، كه با توجه به هزينه جابجايي اين لوازم از ايران به اونجا و همينطور تهيه چنين مبدلي ( جدا از دردسر هاي بسته بندي به جهت جلوگيري از آسيب ديدگي لوازم و ......) فكر مي كنم مقرون به صرفه ترين كار خريد اينگونه لوازم از خود شهر محل زندگي مون در آينده باشه
تندرست و پيروز باشيد
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 23:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 23:18 توسط amirhr123.)
[تا جائیکه من پرسیدم اکثر خونه ها وسایل آشپزخانه مثل گاز و یخچال و لباسشویی دارند ولی مبل و تخت ندارند.
[/quote]
دوست عزیز
تمامی وسایل برقی داخل ایران اکثرا ساخت کشور محبوب چین می باشد در صورتی که بهترین وسایل برقی رو از اونجا میتونید تهیه نمایید درمورد تخخواب شما چطوری میخواهید اونوتا انجا ببرید که ارزون ترین ایر لاین هرکیلو 4دلار میباشد وبا نفری نهایتا 20یا 25کیلو چقدر وسیله میخواهیم ببریم در ضمن اپارتمان برای اجاره وخرید حتی شما می توانید دکوراسیون مورد پسند خود را انتخاب نمایید پیشنهاد میکنم یک سری به این سایت بزنید تا قیمتها هم دستتان بیاید.در مورد خونه های اجاره ای هم هزینه برق جزو کرایه اپارتمان میباشد.
http://www.homes.com
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخوام کامپیوتر شخصی ام رو ببرم با خودم، یک iMac شرکت اپل هست. . خیلی وزنی نداره و جای زیادی هم نمیگیره. . .آیا گمرک اونجا اجازه میده که وارد خاک آمریکا کنم؟
شماره کیس : 2013asxxx
رویت قبولی : 1 may
ارسال فرمهای اولیه : 24 June
تاریخ مصاحبه : دسامبر / آنکارا
ویزای یکضرب
سفرنامه
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ali234 جان
لطف می کنی اون پی دی اف رو بزاری رو سایت یا لینک دانلودشو بدی ؟
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
mitme جان،
بردن مودم مشکلی نداره فقط فکر برقش باش ببین چه جوریه ، چی لازم داری . می صرفه آداپتور براش بگیری یا یه مودم نو از همون جا بگیری..
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-01 ساعت 16:55)mitme نوشته: به به میبینم جمع دوستان 2013 ایییی جمعه. من تمام 47 صفحه رو پست به پست! خوندم ولی ندیدم کسی در مورد مودم چیزی گفته باشه ما یه مودم نو داریم که هم وایرلسه و هم با کابل کار میکنه, اونجا بدردمون میخوره ببریم؟؟؟؟ یا اینترنت اونا با ما فرق فوکوله؟؟؟!! من اطلاعاتم در این جور چیزااااا صفره لطفا بهم نخندیناااااااا
شما از هر شرکتی سرویس بگیرید مودمش رو هم بهتون میدن و نصب مجانی هم معمولا دارن و کلا نیازی ندارید به مودم. (در حد اطالاعات خودم و ایالت محل سکونت)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-02 ساعت 06:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-02 ساعت 06:26 توسط کامیلا.)
(2013-01-02 ساعت 05:50)soheilbadami نوشته: (2013-01-01 ساعت 16:55)mitme نوشته: به به میبینم جمع دوستان 2013 ایییی جمعه. من تمام 47 صفحه رو پست به پست! خوندم ولی ندیدم کسی در مورد مودم چیزی گفته باشه ما یه مودم نو داریم که هم وایرلسه و هم با کابل کار میکنه, اونجا بدردمون میخوره ببریم؟؟؟؟ یا اینترنت اونا با ما فرق فوکوله؟؟؟!! من اطلاعاتم در این جور چیزااااا صفره لطفا بهم نخندیناااااااا
شما از هر شرکتی سرویس بگیرید مودمش رو هم بهتون میدن و نصب مجانی هم معمولا دارن و کلا نیازی ندارید به مودم. (در حد اطالاعات خودم و ایالت محل سکونت)
خوب ما در ایالت ویرجینیا اینترنت و کابل تلویزیون را از شرکت comcast گرفتیم که برای مودم وایرلس ماهانه 7 دلار اجاره میگیره که ما خواستیم بخریم گفتند ما نمیفروشیم و فقط اجاره میدیم.
در حالیکه اگه مودم داشتیم میتونستیم استفاده کنیم.به نظر من حتما اگه میتونید با خودتون بیارید
(2012-12-07 ساعت 12:57)asxz نوشته: سلام
من دارم بالای ۱۰۰ کیلو فریت بار انجام میدم و به همراهه بار ۲ تا فرش هم دارم میفرستم ، دوستان عزیز به نظر شما فرستادن فرش از این طریق مشکلی ایجاد میکنه؟ یا من به همراه چمدان با خودم ببرم؟
من از طریق ترکیش نزدیک 700 کیلو بار فریت کردم که 2 تا فرش دستباف ابریشم هم هرکدام 6 متر مربع بود شامل میشد و هیچ مشکلی نشد فقط وقتی رفتم گمرک که بار رو ترخیص کنم پرسیدند فرشها نو هستند من هم گفتم نه و گفتم که 7 سال از اونها استفاده کردم.همین.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-07 ساعت 12:57)asxz نوشته: سلام
من دارم بالای ۱۰۰ کیلو فریت بار انجام میدم و به همراهه بار ۲ تا فرش هم دارم میفرستم ، دوستان عزیز به نظر شما فرستادن فرش از این طریق مشکلی ایجاد میکنه؟ یا من به همراه چمدان با خودم ببرم؟
دوست عزیز سلام
میشه بدونم هزینه فریت بارتون چقدر شد ؟ وسایلی که امکان آسیب یا شکستن دارن با گارانتی سلامت ارسال میشن ؟
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012