موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با توجه به اینکه من به فلوریدا میرم و اونجا هم مثل کالیفرنیا سازهای ایرانی نیست . میخواستم ساز های خودمو همراه ببرم.
حالا چندتا سوال پیش میاد که از عزیزانی که تجربه و یا اطلاعی دارند درخواست راهنمایی میکنم
1. نحوۀ اخذ مجوز از وزارت فرهنگ به چه صورته ؟ ( چون شنیدم برای خروج ساز ایرانی باید مجوز داشت )
2. معمولا این اخذ مجوز چقدر طول میکشه ؟
3. با توجه به اینکه دفعۀ اول کلی بار دارم و دو تا چمدون بیشتر نمیشه برد . ساز را چطوری باید به هواپیما بفرستم ؟ باید حتما فریت کنم؟
سپاسگزارم
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.کسی ميدونه زرشک ميتونيم با خودمون ببريم یا نه؟!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کسی ساز ایرانی نبرده با خودش تا حالا؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-31 ساعت 01:06)sara77 نوشته: (2010-05-30 ساعت 08:47)pashaneco نوشته: کسی ساز ایرانی نبرده با خودش تا حالا؟
من خیلی اطلاعات ندارم .اما چیزی که دیدم خواهر همسرم سه تارش رو برد امریکا . گرفت دستش و برد ! به جایی هم اطلاع نداد .
ولی قانون میگه که باید مجوز بگیری . ضمنا ساز من سنتور و تمبک هست. تمبک و شاید بتونم ببرم داخل هواپیما ولی سنتورو چی کارش کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه كسي بخواد سي دي ببره منظورتون از با احتياط بردن چيه؟؟
يعني ميشه تو چمدان گذاشت يا ميگردن؟؟
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-30 ساعت 05:01)sara77 نوشته: (2010-05-30 ساعت 01:02)a_m_a نوشته: سلام.کسی ميدونه زرشک ميتونيم با خودمون ببريم یا نه؟!!!
بله می تونی ببری
تا به حال دوبار تلاش یکی از فامیل های ما برای بردن زرشک با شکست مواجه شده ! و ازشون گرفتن . یک بار هم با پست براشون فرستادن که برداشتنش و یه نامه براشون فرستادن!
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بابا مریم خانم شما که رفتی پشت سرت هم نگاه نکردی
بیاین قول بدیم اونجا هم که رفتیم حداقل هفته 1 بار به سایت سر بزنیم و هوای هم رو داشته باشیم
البته می دونم تا اینجا هستیم نمی تونیم شرایط اونجا را پیشبینی کنیم
امیدوارم تمام دوستانی که به امریکا میرن در انجا نیز موفق و سربلند باشند و هوای هم وطنانشان را هم داشته باشند
مریم جان موفق و پیروز باشی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يعني مگه سي دي هارو ميگردن؟؟ شايد كسي كلي عكس و فيلم هاي خوانوادگيشو بخواد ببره
آيا چمدون هارو هم ميگردن؟
لطفآ اگه كسي دقيقآ ميدونه به ما هم بگه. ممنون
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
تا حالا موردی به گوش من نخورده که سی دی های کسی رو تفتیش کرده یا گرفته باشن... اما احتیاط شرط عقله!
چمدونها رو که میگردن اساسی! البته نه در این حد که در فلان قوطی رو باز کنن ببینن توش چیه! (مخصوصا اونهایی که مثلا کادو شده هستند) معمولا فقط سوال می کنن توش چیه اما اگر مشکوک بشن ممکنه که باز کنن...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
چمدونهای ما رو نگشتند و من کلی سی دی هم با خودم آورده بودم
ولی من دیدم چمدونهای خیلی ها رو باز کرده بودند و یکی از چیزهائی که توجه ام رو جلب کرد این بود که 90% کسانی که چمدونهاشو.ن باز بود لیموترش با خودشون آورده بودند و همه رو هم ازشون گرفته بودند
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.