موضوعها: 1
رتبه:
17
1 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی دلار بهترین چیزی است که می توانید با خودتان بیاورید. اگر می خواهید پسته برای مصرف شخصی بیاورید خوب است ولی اگر تصمیم دارید آن را بفروشید بعید می دانم بتوانید آن را به مغازه دارها بفروشید. مگر اینکه کسی به شما سفارش بدهد.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-16 ساعت 17:32)msnazi نوشته: (2010-07-16 ساعت 08:37)hoda_ch نوشته: دوست گرامی دلار بهترین چیزی است که می توانید با خودتان بیاورید. اگر می خواهید پسته برای مصرف شخصی بیاورید خوب است ولی اگر تصمیم دارید آن را بفروشید بعید می دانم بتوانید آن را به مغازه دارها بفروشید. مگر اینکه کسی به شما سفارش بدهد.
ممنونم.
درسته که دلار خیلی خوبه.
اما ما هر کدوم ۲۴ کیلو بار میتونیم ببریم و گفتم شاید برای مصرف یه مدتیمون مواد غذایی ایرانی که اونجا گرونه مثل پسته ببریم خوب باشه.
زعفران هم به مقدار زیاد میبریم. نفری ۱۰۰ گرم.
شما که لوس آنجلس میایید، تنقلات ایرانی زیاد است. قیمتش هم حدودا در حد قیمتهای ایران است. ولی حالا که میتونید چرا یه مقداری نیاورید!! اینجا پسته ها نمک نزده هستند، بادام هم همینطور... جالب اینه که کنسروهای تن ماهی شیلتون که در ایران ساخته میشود هم درفروشگاههای ایرانی پیدا میشه. قیمتی که الان در ایران داره را نمیدونم ولی اینجا یک کنسرو سایز متوسط نزدیک 4 دلاره. چون تن های اینجا بسیار بیمزه است، مردم رغبت به خرید اینها دارند. البته اینرا نگفتم که کنسرو بیاورید.... میخواستم مثالی بزنم که تاجران ایرانی همه جور کالا به سلیقه مشنری های ایرانی شون میاورند....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی که میرن بهتره به حرفای من گوش کنن چون حاصل 2 سال تحقیق و 2 ماه تجربست :
1_ من داداشم که رفت تورنتو (کانادا) با خودش حتی سبزی سرخ شده هم برد ... اینا بستگی داره که مامورهای فردوگاه حس گیر دادن داشته باشن یا نه ... که 50 - 50 هستش !
2_ بعضی ها به وسایل خودشون وابستگی دارن (مخصوصاً بچه ها) که پدر و مادر باید تا 3 ماه قبل رفتن نسبت به کم کردن وابستگی کودکان اقدام کنن و عروسکهای گنده و چیزهای که نمیتونن حمل کنن رو از دید بچه ها حذف کنن وگرنه بچه ها احساس دلتنگی شدیدی پیدا خواهند کرد و ممکنه مشکل روحی براشون پیش بیاد ...
3_ سعی کنن طلاهای خودشونو به گردن و دست آویزون کنن طوری که خیلی تو دید نباشه چون ممکنه برای جابجایی مشکل ایحاد شه
4_ یه سری از دوستان گفتند پول خیلی ببرید و به ایران دروغ بگویید و این مساله برای آمریکائیها زیاد مهم نیست که من با این موضوع شدیداً مخالفم ... اگه مشکل بخواد پیش بیاد ارزش اینهمه ریسک نداره !!!! و وقتی که راه سادش اینه که برید صرافی هایی که با تهران تامل دارند و از تهران مثلاً 100 میلیون پول مادرتون میده و معادل همون پول رو با درصد کم هزینه از داخل صرافی آمریکا تحویل میگیرید ... همچنین یه رسید هم بهتون میدن که خیلی معتبره و ثابت میکنه پولتون دزدی نیست ...
5_ تا حدی با خودتون آنتی بیوتیک ببرید چون تا زمانی که بیمه درمانی شما درست نشده هزینه بیمارستان بسیار دندان شکن خواهد بود ولی به این امر توجه داشته باشید که از بردن قرص های ترامادول ، بایمادول ، اگزامادول ، ایرامادول ، لوراسپام ، دیازپام ، کلروازپام ، متادون و ... بدون نسخه پزشک بپرهیزید و همچنین قرص هارو از تو کاورش در نیارین و بریزین تو قوطی دیگه چون اگه شک کنن ضبطشون میکنن !!!! پس استامینوفن - سرما خوردگی بزرگسالان - آموکسی کلاو - مسکن های زد درد و چیزای دیگه نمیتونه مشکل ساز باشه.
6_ بردن چند جفت لباس زیر و 2 دست لباس بیرون کافیه چون شاید بخواین مدل لباساتونو عوض کنین و از جنسایی با کیفیت بهتر استفاده کنین ...
7_ اگه وسیله ای رو میخواین با خودتون ببرید باید قیمتشو + مشکلاتشو + هزینه بردن + دست دوم شدن و احتمال خرابیشو جمع کنین و بعد مقایسه کنین با قیمت اون چیز تو مقصد خودتون ... برای این کارم به سایتها مراجعه کنین و یادتون باشه حراجی هایی هم هست که لوازم دست دو با نازلترین قیمت تو آمریکا یا جاهی دیگه میفروشه ! پس به نظرم نمیتونه کار عاقلانه ای باشه ...
8_ گوشی تلفن رو ایران بفروشید و از اونجا بخرید چون شرکتهای که سیم کارت موبایل (سلفون) میفروشند سوپسیتی روی خط به شما میدهند مثلاً یه گوشی را به نصف قیمت به شما میدهند تا سیم کارتشان را خریداری کنید و بعضی وقتها هم گوشیهای خارج پهنای پاندشون به ایران نمیخوره و گوشی بلا استفاده میمونه !
9_ برای من ریختن تمامی اطلاعاتم روی یک هارد دیسک 500 گیگا بایتی یا 1 ترابایتی که حدود 120 هزار تومان قیمت دارد حیاتی است و این کار سبب میشود که نه نیاز به خرید لپ تاپ ( در صورت نداشتن ) باشد و نه نیاز به بردن کلی سی دی که ممکن است مشکل ایجاد کند !
10_ اگر در خانه کسی را دارید که با اینترنت کار میکند پس نصب برنامه های ارتباطی مثل skype خیلی مهم است که بتوانید به طور تصویری با خانواده ازتباط بر قرار کنید ...
11_ معمولاً در خانه ای که اجاره کردید یا خریدید ماشین لباسشویی و یخچال و گاز وجود دارد و پس بردن چند بشقاب چنگال و لوازم دم دست از این قبیل نیاز است !
و در آخر چون افرادی که به کانادا یا استرالیا مهاجرت میکنند چندین برابر افرادی هست که به آمریکا میروند ، پس از تجربیات آنها نیز استفاده کنید چون آنها نیز مشکلاتی شبیه به شما که بعداً برایتان پیش خواهد آمد را تجربه کرده و با این کار میتوانید از بروز همچین مسائلی برای خودتان جلوگیری کنید . برای همین در گوگل خاطرات مهاجرت به کانادا را سرچ کرده تا این قبیل وبلاگها را بیابید ...
اگر حرف زیاد زدم یا برخی از چیزها رو فراموش کردم منو ببخشید ....
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
با آتش خاموش کن نیوفتن دنبالمون؟؟؟!!! Big Grin آخ که چقد من به این جملت خندیدن سوپر مکس جان =))
اسپند دونه رو اگه ببینن به احتمال زیاد میگیرن ازتون . چون شما اجازه بردن تخم دانه هیچگونه گیاهی رو ندارید مگه اینکه طرف خودش اسپند دود کن باشه بفهمه این چیه ...
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز maxsupermax
.همهٔ این چیزا رو که گفتی من با خودم آوردم به جز اسپند.حتی خود اسپند دانام آوردم.میتونی تو جیب یکی از لباسهات بذاری.ولی باید ریسک کنی که پیداش نکنه.اگه گیرش بیارن میندازن دور.ولی شما میتونی چند قسمتش کنی و توی چند جیب جا بدیش.
موفق باشی
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
میتونید بگویید برایتان پست کنند. برای من تا حالا چند بار پست کردند. البته هر بار به مقدارکم..
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.