موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.یکی از بستگانمون که قراره چند روزی تو لس انجلس مهمونشون باشیم گفته براش آلو و قرص کلردیازپوکساید ببریم.لطفا اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید.من میتونم با خودم ببرم؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي اطلاع داره حبوبات مي تونيم ببريم يا نه ما جمعه مسافريم ممنون مي شم اكه بهم جواب بديد
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من چند روز پیش از فرودگاه دالاس وارد شدم البته برای سومین بار بود که میومدم ولی ایندفعه سبزی سرخ کرده هم داشتم اصلا نه ازم پرسیدن نه گیر دادن زرشک و کشمش پلویی رو هم دیدن اما چیزی نگفتن فقط تجربه ای که من تو این سه بار داشتم این بود که هردفعه تنها اون چمدون من رو گشتن که سلیفون پیچیده بودم در حالیکه اتفاقا توی اون چمدونهام چیز خاصی هم نداشتم ولی گشتن من هردفعه به طور اتفاقی یکی از چمدونهام سلیفون داشت و موقع ورود فقط همونو گشتن حالا نمیدونم اتفاقی بوده یا اینکه همیشه این کار رو میکنن خلاصه سعی کنید چیز مهمی دارید که ممکنه گیر بدن تو چمدونی نباشه که بخواهید سلیفون پیچش کنید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-23 ساعت 05:34)User نوشته: (2013-10-23 ساعت 03:14)golesang نوشته: فقط تجربه ای که من تو این سه بار داشتم این بود که هردفعه تنها اون چمدون من رو گشتن که سلیفون پیچیده بودم در حالیکه اتفاقا توی اون چمدونهام چیز خاصی هم نداشتم ولی گشتن من هردفعه به طور اتفاقی یکی از چمدونهام سلیفون داشت و موقع ورود فقط همونو گشتن حالا نمیدونم اتفاقی بوده یا اینکه همیشه این کار رو میکنن خلاصه سعی کنید چیز مهمی دارید که ممکنه گیر بدن تو چمدونی نباشه که بخواهید سلیفون پیچش کنید
گلسنگ جان، خوب همان یک چمدان را هم سلفون نکش رویش که دیگه هیچی رو نگردند و وقت خودت و آن مامور بنده خدای گمرک هم زیاد گرفته نشه! بنده خدا رو میندازی تو زحمت آخه!
خوشحالم بعد از دو سه سال هنوز هم اینجا سر میزنی و مطلب می نویسی.
و مرسی به خاظر به اشتراک گذاری تجربه تان.
اتفاقا یوزر عزیز خودمم تصمیم دارم از دفعه های بعدی دیگه چمدونی رو سلیفون نپیچم اولین بار که اومدیم آمریکا چمدون سلیفون شده نداشتیم و هیچکدوم رو هم نگشتن دفعه دوم دقیقا تو فرودگاه درز یکی از چمدونها باز شد مجبور شدم سلیفون بپیچم که اون رو فقط گشتن دفعه سوم هم 6 تا چمدون بزرگو یه چمدون کوچیک داشتم و یه دونه کارتن که ترسیدم کارتن تو راه داغون بشه سلیفون پیچیدم بازم از بین 7-8 تا چمدون فقط همون کارتن سلیفون شده رو گشتن
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع من هفته پیش برای سومین بار در 2 سال گذشته که وارد شدم (دو بار قبلی در دالاس و اینبار در هیوستن) و برای سومین بار کسی نبود تا چمدان رو ببیینه ! میدانید چرا ؟ چون برای سومین بار روز ورودم رو 1 شنبه انتخاب کردم !
براستی که یکشنبه ها مرده ها هم در امریکا ازادند ! بهترین چیزی که اوردم چند کیلو تخمه بود ! البته گویا اخیرا ازاد شده کلا.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-03 ساعت 09:48)soheilbadami نوشته: جهت اطلاع من هفته پیش برای سومین بار در 2 سال گذشته که وارد شدم (دو بار قبلی در دالاس و اینبار در هیوستن) و برای سومین بار کسی نبود تا چمدان رو ببیینه ! میدانید چرا ؟ چون برای سومین بار روز ورودم رو 1 شنبه انتخاب کردم !
براستی که یکشنبه ها مرده ها هم در آمریکا ازادند ! بهترین چیزی که اوردم چند کیلو تخمه بود ! البته گویا اخیرا ازاد شده کلا.
من هم روز یکشنبه وارد شدم اما چمدونهامو زیر دستگاه رد کردن وقتی تو برگه آبی ببینند که مواد غذایی و سبزیجات دارید ( کلا محصولات کشاورزی ) میفرستن برای بازرسی شما احتمالا خوش شانسی آوردید
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-06 ساعت 22:06)golesang نوشته: (2013-11-03 ساعت 09:48)soheilbadami نوشته: جهت اطلاع من هفته پیش برای سومین بار در 2 سال گذشته که وارد شدم (دو بار قبلی در دالاس و اینبار در هیوستن) و برای سومین بار کسی نبود تا چمدان رو ببیینه ! میدانید چرا ؟ چون برای سومین بار روز ورودم رو 1 شنبه انتخاب کردم !
براستی که یکشنبه ها مرده ها هم در آمریکا ازادند ! بهترین چیزی که اوردم چند کیلو تخمه بود ! البته گویا اخیرا ازاد شده کلا.
من هم روز یکشنبه وارد شدم اما چمدونهامو زیر دستگاه رد کردن وقتی تو برگه آبی ببینند که مواد غذایی و سبزیجات دارید ( کلا محصولات کشاورزی ) میفرستن برای بازرسی شما احتمالا خوش شانسی آوردید
بله برای من هر سه بار اصولا قسمت کاستم تعطیل بود و فقط کسی برگه ها رو سریع جمع میکرد و نگاه هم به اونها نمیکرد. اما فکر کنم اگر مواد غذایی تازه و یا غیر مجاز نداشته باشید لزومی نیست که در فرم قید بشه. من هم خوراکی داشتم اما چون موردی برای ورودش نداشت در فرم قید نکردم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند