کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
سلام دوستان.یکی از بستگانمون که قراره چند روزی تو لس انجلس مهمونشون باشیم گفته براش آلو و قرص کلردیازپوکساید ببریم.لطفا اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید.من میتونم با خودم ببرم؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، maria2000 ، powerb ، Farshid22
دوستان كسي اطلاع داره حبوبات مي تونيم ببريم يا نه ما جمعه مسافريم ممنون مي شم اكه بهم جواب بديد

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، powerb
دوستان عزیز من چند روز پیش از فرودگاه دالاس وارد شدم البته برای سومین بار بود که میومدم ولی ایندفعه سبزی سرخ کرده هم داشتم اصلا نه ازم پرسیدن نه گیر دادن زرشک و کشمش پلویی رو هم دیدن اما چیزی نگفتن فقط تجربه ای که من تو این سه بار داشتم این بود که هردفعه تنها اون چمدون من رو گشتن که سلیفون پیچیده بودم در حالیکه اتفاقا توی اون چمدونهام چیز خاصی هم نداشتم ولی گشتن من هردفعه به طور اتفاقی یکی از چمدونهام سلیفون داشت و موقع ورود فقط همونو گشتن حالا نمیدونم اتفاقی بوده یا اینکه همیشه این کار رو میکنن خلاصه سعی کنید چیز مهمی دارید که ممکنه گیر بدن تو چمدونی نباشه که بخواهید سلیفون پیچش کنید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
(2013-10-23 ساعت 03:14)golesang نوشته:  فقط تجربه ای که من تو این سه بار داشتم این بود که هردفعه تنها اون چمدون من رو گشتن که سلیفون پیچیده بودم در حالیکه اتفاقا توی اون چمدونهام چیز خاصی هم نداشتم ولی گشتن من هردفعه به طور اتفاقی یکی از چمدونهام سلیفون داشت و موقع ورود فقط همونو گشتن حالا نمیدونم اتفاقی بوده یا اینکه همیشه این کار رو میکنن خلاصه سعی کنید چیز مهمی دارید که ممکنه گیر بدن تو چمدونی نباشه که بخواهید سلیفون پیچش کنید

گلسنگ جان، خوب همان یک چمدان را هم سلفون نکش رویش که دیگه هیچی رو نگردند و وقت خودت و آن مامور بنده خدای گمرک هم زیاد گرفته نشه! بنده خدا رو میندازی تو زحمت آخه!
خوشحالم بعد از دو سه سال هنوز هم اینجا سر میزنی و مطلب می نویسی.
و مرسی به خاظر به اشتراک گذاری تجربه تان.
پاسخ
(2013-10-22 ساعت 10:32)ROYAAA نوشته:  دوستان كسي اطلاع داره حبوبات مي تونيم ببريم يا نه ما جمعه مسافريم ممنون مي شم اكه بهم جواب بديد

نمیدونم قصدتون کجاست ولی نمی ارزه به وزن و زحمتش ببرید.
اگر کالیفرنیا آمدید زیپ کد محل سکونتتان را به من بگویید تا بگویم از کجا جبوبات ارزان بخرید.
در ضمن حبوبات تغییر دهنده فلور گیاهیه و ماموران گمرک اجازه ورود بهش نمی دهند. مگر شانس بیاورید و مامور گمرک خسته باشه و حس بازدید چمدانتون رو نداشته باشه!

(2013-10-19 ساعت 20:02)noura نوشته:  سلام دوستان.یکی از بستگانمون که قراره چند روزی تو لس انجلس مهمونشون باشیم گفته براش آلو و قرص کلردیازپوکساید ببریم.لطفا اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید.من میتونم با خودم ببرم؟

اون قرص رو می تونید بیاورید. ولی آلو رو هم می توانید بیاورید ;-)))
به شرطی که آلوی خشک باشه و غیر قابل رویش!
پاسخ
تشکر کنندگان: afshin4749 ، romance33 ، yalda91 ، el333 ، amin arefi ، noura ، soli asali ، behfaza ، maria2000 ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2013-10-23 ساعت 05:34)User نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 03:14)golesang نوشته:  فقط تجربه ای که من تو این سه بار داشتم این بود که هردفعه تنها اون چمدون من رو گشتن که سلیفون پیچیده بودم در حالیکه اتفاقا توی اون چمدونهام چیز خاصی هم نداشتم ولی گشتن من هردفعه به طور اتفاقی یکی از چمدونهام سلیفون داشت و موقع ورود فقط همونو گشتن حالا نمیدونم اتفاقی بوده یا اینکه همیشه این کار رو میکنن خلاصه سعی کنید چیز مهمی دارید که ممکنه گیر بدن تو چمدونی نباشه که بخواهید سلیفون پیچش کنید

گلسنگ جان، خوب همان یک چمدان را هم سلفون نکش رویش که دیگه هیچی رو نگردند و وقت خودت و آن مامور بنده خدای گمرک هم زیاد گرفته نشه! بنده خدا رو میندازی تو زحمت آخه!
خوشحالم بعد از دو سه سال هنوز هم اینجا سر میزنی و مطلب می نویسی.
و مرسی به خاظر به اشتراک گذاری تجربه تان.

اتفاقا یوزر عزیز خودمم تصمیم دارم از دفعه های بعدی دیگه چمدونی رو سلیفون نپیچم اولین بار که اومدیم آمریکا چمدون سلیفون شده نداشتیم و هیچکدوم رو هم نگشتن دفعه دوم دقیقا تو فرودگاه درز یکی از چمدونها باز شد مجبور شدم سلیفون بپیچم که اون رو فقط گشتن دفعه سوم هم 6 تا چمدون بزرگو یه چمدون کوچیک داشتم و یه دونه کارتن که ترسیدم کارتن تو راه داغون بشه سلیفون پیچیدم بازم از بین 7-8 تا چمدون فقط همون کارتن سلیفون شده رو گشتن
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
Prohibited and Restricted Items
به نقل از سایت رسمی وزارت تامین امنیت مرزی آمریکا:

هفتاد و چهار صفحه رو در چند روز خوندم و آخرش مجبور شدم به خودم بگم ایکاش وقتم رو میزاشتم برای زبان یا کاری مفیدتر! میدونم تموم کسانی که اینجا حضور دارند فقط و فقط یک هدف دارند: کمک کردن یا کمک گرفتن و من به شخصه در کلیه مراحل مدیون این سایت و بر و بچ مهاجرسرا هستم. اما چیزی که نمیشه جلوشو گرفت انتشار اطلاعات نادرست یا کمتر درست و یا سلیقه ای هست که معمولن بیشتر بر اساس تجربه های شخصی صورت میگیره. در این بین پیدا کردن مطالب مفید منوط به خوندن گاهی ده ها و صدها صفحه از فروم هاست که کاری بس دشوار می نماید و من همینجا خواهش میکنم از مدیران سایت که یه فکری به حال موتور جستجو بکنن. من تقریبن در تمام این سالها دنبال هر چیزی که بودم از گوگل پیدا کردم اما از سایت شما بندرت تونستم جستجوی مناسبی داشته باشم.
اما در مورد موضوع بحث. من فکر میکنم ضروری باشه که هرکسی که قصد سفر به ایالات متحده داره در مورد قوانین ورودی این کشور بدونه و معتبرترین رفرنس ها هم سایت های دولتی وزارتخانه های مربوطه است. آمریکا در مجموع 329 درگاه ورودی دریایی و هوایی داره که آدرس ها و جزییات تماس و سرویس های تمام آن ها رو میتونید از این آدرس پیدا کنید:
http://www.cbp.gov/xp/cgov/toolbox/contacts/ports/

در این آدرس هم میتونید اطلاعات کاملی در مورد سفر به آمریکا بیابید:
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/

که در این بخش مهمترین موضوعات مربوط به این تاپیک یعنی اشیا و لوازم ممنوعه و همچنین ورود خوراکی ها به آمریکا رو ببینید.
همچنین برای مشاهده قوانین دقیق ورود و خروج محصولات کشاورزی و دامی و حیوانات زنده و خانگی به این آدرس هم سر بزنید. بطور مثال در مورد لیست میوه و سبزیجاتی که آوردنشان از ایران ممنوع است این دیتابیس همه چیز رو توضیح میده. چیزی که برای من جالب بود اینه که من در نگاه سریع السیری که داشتم بنظرم اومد ورود هرگونه مشتقات ماهی (اعم از گوشت و یا محصولات مثل روغن ماهی) نیز ممنوع است و فکر کنم تاکید هم دارند. شاید سوال پیش بیاد که یعنی کنسرو تن ماهی هم نمیشه برد؟ دوستانی که حوصله و وقت و سواد بیشتری دارند لطفن بررسی بفرمایند.

ورود پول :
"پول" به معنی ابزار پولی و شامل سکه های ایالات متحده و یا خارجی در گردش، ارز، چک در هر فرم، حواله، و ابزار و وسایل قابل معامله و یا اوراق بهادار سرمایه گذاری به صورت حامل می باشد.
شما میتوانید هر مقدار پولی را که دوست دارید به کشور وارد و یا از آن خارج نمایید. با این وجود اگر قصد ورود یا خروج بیش از $10,000 دارید می بایست این موضوع را به CBP گزارش دهید. لذا از مامورین CBP بپرسید تا فرم مربوطه (Currency Reporting Form (FinCen 105 را در اختیارتان قرار دهند. جریمه اعلان نکردن میتواند شدید باشد.

این آدرس هم شما رو در مورد واردات الماس، طلا و جواهر، سنگ، یاقوت، یاقوت کبود، زمرد، مروارید، یشم، و غیره راهنمایی خواهد کرد.
و این آدرس هم مربوط به کلیه کارهای هنری ، نقشه ها ، نقاشی، پاستل، کلاژ، پلاک های تزئینی، چاپ دستی، تابلو عکس و مجسمه سازی و ... است که گویا ما خیلی چیزها رو نمیتونیم ببریم بطور مثال تا جایی که من فهمیدم در مورد نقشه های ساختمانی فقط از کشورهایی که رابطه مهندسی خوب و معمول با ایالات متحده دارند مجازند. دوستانی که حوصله و تسلط زبانی دارند لطفن کمک کنند. فکر میکنم اهمیت این موارد کم نباشه. من خودم قصد داشتم 2 3 تا از تابلوهای نمایشگاه عکس آخرم که مونده رو ببرم.

موارد مربوط به وارد کردن غذاها و محصولات کشاورزی و طلا و هدیه ها (موضوع مربوط به 100$) و کلیه موارد دیگه توی لینک های بالا یافت شده است.

این چک لیست هم وارد کردن محصولات دامی (گوشت، مرغ و تخم مرغ) جهت مصرف انسانی رو تضمین و تشریح میکنه و در اون شرایطی از قبیل محصولات مورد تایید کشورهای مختلف و یا نحوه بسته بندی ها و ... دیده شده. البته ایران در بین کشورهای مورد اطمینان خب مسلمن نیست!! Smile

وارد کردن کالای ایرانی:
توجه: از 29 سپتامبر 2010، واردات تجاری کالاهای ایرانی زیر به ایالات متحده ممنوع است:
1- مواد غذایی در نظر گرفته شده برای مصرف انسان که مطابق با چپترهای شماره 2 تا 23 جدول تعرفه های گمرکی ایالات متحده طبقه بندی شده است.
2- فرش و سایر پوشش های کف صنعت نساجی و فرش مورد استفاده به عنوان آویز دیواری مطابق با چپتر شماره 57 و یا تحت شماره 9706.00.0060 برنامه تعرفه های گمرکی ایالات متحده
واردات غیر تجاری از موارد ارجاع داده شده فوق از کالاهای ایرانی نیز از 29 سپتامبر 2010 ممنوع است مگر اینکه مورد تایید OFAC باشد.
واردات کالاهای خانگی و شخصی مجاز است به شرطیکه در مطابقت با قوانین 31 CFR 560.201 و یا CBP باشد.

در پایان هم یک چک لیست تقریبن کارآمد که توسط همین سایت پیشنهاد شده رو بهتون توصیه میکنم که شامل همه موارد بالا هم میشه و میتونید مطمئن باشید با رعایت دقت و حوصله در مرور همین چند آیتم چک لیست شما براحتی تمام دارایی های انتخاب شده را وارد سرزمین فرصت ها خواهید کرد:
Travel Smart Checklist
http://www.cbp.gov/linkhandler/cgov/trav...cklist.pdf

و سورپرایز آخر : وارد کردن مرده با تابوت و یا خاکستر ، باشد که رستگار شویم.
پاسخ
در این قسمت توضیحات اجمالی در مورد ورود دارو و تجهیزات پزشکی داده شده :

داروهای تجویزی باید در ظروف اصلی خود و با تجویز پزشک و چاپ شده بر روی ظرف باشد. این یک توصیه است که با مقدار دارویی بیش از مصرف شخصی تان وارد نشوید و بر اساس یک قانون کلی این مقدار برای 90 روز است. .اگر دارو یا تجهیزات پزشکی شما در ظروف اصلی خود نیستند، شما باید یک کپی از نسخه پزشک و یا نامه ای از پزشک خود همراه داشته باشید. برای وارد کردن تمامی داروها داشتن نسخه و یا نامه پزشک معتبر اجباری است.

این شرایط قانونی برای مسافرانی است که وارد آمریکا می شوند هرچند ممکن است دوستان زیادی بارها با خودشان دارو برده و آورده باشند و بگویند کسی به ما گیر نداد و ... اما همیشه بهتر است یک مرجع قانونی و معتبر را برای کاهش ریسک و احتمالات خطر مدنظر قرار بدیم. من به شخصه اگر دارویی تهیه کنم ترجیح میدم هم نسخه داشته باشم و هم دستور مستقیم پزشک جهت موارد و نحوه مصرف.
پاسخ
دوستان گرامی

من در یک فایل سعی کردم بهترین مطالب و مفیدترین آن ها را از این فروم و همچنین اطلاعات مشابه از فروم ها و سایت های دیگر را جمع آوری کنم که با توجه به تجربیات قبلی این یکپارچه سازی مطالب و سعی در یکسان سازی ها کمک زیادی به خود من حداقل کرده است.
امیدوارم دوستان بتوانند به فراخور موقعیت و شرایط شخصی خود از این مطالب بهره ببرند و صد البته از دوستان میخواهم که اگر جایی بنظرشان اشتباه بوده و یا فکر میکنن مطلبی بهتر است اضافه گردد حتما ذکر کنند تا بتوانیم به هر چه مفیدتر بودن مباحث برای اکثریت کمک کرده باشیم.

فایل فرست لندینگ را از اینجا دریافت کنید:
https://drive.google.com/file/d/0BzDYBBx...sp=sharing

فایل‌های پیوست
.pdf   1st _Landing_v20131131.pdf (اندازه 241.98 KB / تعداد دانلود: 201)
پاسخ
جهت اطلاع من هفته پیش برای سومین بار در 2 سال گذشته که وارد شدم (دو بار قبلی در دالاس و اینبار در هیوستن) و برای سومین بار کسی نبود تا چمدان رو ببیینه ! میدانید چرا ؟ چون برای سومین بار روز ورودم رو 1 شنبه انتخاب کردم !
براستی که یکشنبه ها مرده ها هم در امریکا ازادند ! بهترین چیزی که اوردم چند کیلو تخمه بود ! البته گویا اخیرا ازاد شده کلا.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، soli asali ، khmp ، hgbeigi ، el333 ، sasbk ، romance33 ، amin arefi ، Ehsan1358 ، usa lover ، nora ، behfaza ، yalda91 ، nasim ، maria2000 ، pv-n ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، lighthouse
(2013-11-03 ساعت 09:48)soheilbadami نوشته:  جهت اطلاع من هفته پیش برای سومین بار در 2 سال گذشته که وارد شدم (دو بار قبلی در دالاس و اینبار در هیوستن) و برای سومین بار کسی نبود تا چمدان رو ببیینه ! میدانید چرا ؟ چون برای سومین بار روز ورودم رو 1 شنبه انتخاب کردم !
براستی که یکشنبه ها مرده ها هم در آمریکا ازادند ! بهترین چیزی که اوردم چند کیلو تخمه بود ! البته گویا اخیرا ازاد شده کلا.

چه خوب من هم ورودم یکشنبه عصر به هیوستونه ، هرچند چیز خاصی هم همراه نداریم اما هرچی باشه استرس زاست ماجرا
پاسخ
تشکر کنندگان: godot ، soli asali ، romance33 ، ffrfar ، Ehsan1358 ، nora ، behfaza ، saba1100 ، maria2000 ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2013-11-03 ساعت 09:48)soheilbadami نوشته:  جهت اطلاع من هفته پیش برای سومین بار در 2 سال گذشته که وارد شدم (دو بار قبلی در دالاس و اینبار در هیوستن) و برای سومین بار کسی نبود تا چمدان رو ببیینه ! میدانید چرا ؟ چون برای سومین بار روز ورودم رو 1 شنبه انتخاب کردم !
براستی که یکشنبه ها مرده ها هم در آمریکا ازادند ! بهترین چیزی که اوردم چند کیلو تخمه بود ! البته گویا اخیرا ازاد شده کلا.

من هم روز یکشنبه وارد شدم اما چمدونهامو زیر دستگاه رد کردن وقتی تو برگه آبی ببینند که مواد غذایی و سبزیجات دارید ( کلا محصولات کشاورزی ) میفرستن برای بازرسی شما احتمالا خوش شانسی آوردید
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hgbeigi ، amin arefi ، behfaza ، maria2000 ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2013-11-06 ساعت 22:06)golesang نوشته:  

من هم روز یکشنبه وارد شدم اما چمدونهامو زیر دستگاه رد کردن وقتی تو برگه آبی ببینند که مواد غذایی و سبزیجات دارید ( کلا محصولات کشاورزی ) میفرستن برای بازرسی شما احتمالا خوش شانسی آوردید
بله برای من هر سه بار اصولا قسمت کاستم تعطیل بود و فقط کسی برگه ها رو سریع جمع میکرد و نگاه هم به اونها نمیکرد. اما فکر کنم اگر مواد غذایی تازه و یا غیر مجاز نداشته باشید لزومی نیست که در فرم قید بشه. من هم خوراکی داشتم اما چون موردی برای ورودش نداشت در فرم قید نکردم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hgbeigi ، behfaza ، maria2000 ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2008-10-01 ساعت 02:31)pegah نوشته:  پس خودم جواب خودم را می دهم:
1-در آمریکا وسائل برقی نسبت به ایران ارزانتر است. وسائل برقی در آمریکا با برق 110 کار میکنه. پس اگه خواستید چیزی با خودتون ببرید، مبدلش را هم ببرید. البته هر چه توان مصرفی دستگاه بالاتر باشه، مبدلش هم سنگینتره! پس بهتره خود دستگاه را از آمریکا بخرید.
2-پوشاک تقریبا هم قیمت تهران است ولی در حراجی هایش میتوتید اجناس خوب و با قیمت خوب تهیه کنید. ( قابل توجه اونهایی که در حراجی ژانویه میروند.)
3-لپ تاپ اونجا ارزونتر هست اضافه براینکه گارانتی هم داره. در خیلی جاها کیفشم هم همراه تخفیفش است.
4-بعضی گوشی های موبایل ایران با بعضی خطوط موبایل در آمریکا کار میکنه.
5-کت و شلوار گرونتره
6-خوراکی های ایرونی در کالیفرنیا فراوون است.
7-اگر سی دی ریت شده با خودتون میبرید جلوی چشم مامورین گمرک نگذارید.
8-نفری 10000 تا دلار
9-طلا، در حد وسائل شخصی
10-.................( نظر؟؟؟!!!)
سلام عریرم.نمیدونم این پست مال کی هستش؟ولی الان من شنیدم که نفری 5 هزارتا میشه برد.
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، maria2000 ، powerb ، ho_tasha
(2013-11-08 ساعت 03:39)sepideh jan نوشته:  
(2008-10-01 ساعت 02:31)pegah نوشته:  پس خودم جواب خودم را می دهم:
1-در آمریکا وسائل برقی نسبت به ایران ارزانتر است. وسائل برقی در آمریکا با برق 110 کار میکنه. پس اگه خواستید چیزی با خودتون ببرید، مبدلش را هم ببرید. البته هر چه توان مصرفی دستگاه بالاتر باشه، مبدلش هم سنگینتره! پس بهتره خود دستگاه را از آمریکا بخرید.
2-پوشاک تقریبا هم قیمت تهران است ولی در حراجی هایش میتوتید اجناس خوب و با قیمت خوب تهیه کنید. ( قابل توجه اونهایی که در حراجی ژانویه میروند.)
3-لپ تاپ اونجا ارزونتر هست اضافه براینکه گارانتی هم داره. در خیلی جاها کیفشم هم همراه تخفیفش است.
4-بعضی گوشی های موبایل ایران با بعضی خطوط موبایل در آمریکا کار میکنه.
5-کت و شلوار گرونتره
6-خوراکی های ایرونی در کالیفرنیا فراوون است.
7-اگر سی دی ریت شده با خودتون میبرید جلوی چشم مامورین گمرک نگذارید.
8-نفری 10000 تا دلار
9-طلا، در حد وسائل شخصی
10-.................( نظر؟؟؟!!!)
سلام عریرم.نمیدونم این پست مال کی هستش؟ولی الان من شنیدم که نفری 5 هزارتا میشه برد.
5هزار تا فرودگاه امام مجازه و تا 10 هزار بدون پرکردن فرم مجازه !

دوستان برای سی دی نرم افزار با توجه به قانون کپی رایت تو فرودگاه گیر نمیدن اگه همرات باشه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، nasim ، maria2000 ، powerb ، ho_tasha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان