کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
والا سی دی رو اگر در حد فله ای حمل نکنید، در تعداد کم و البته بدون لیبل انگلیسی که مشخص نشه چی توشه (مثلا Microsoft Windows 8) می تونین حمل کنین... کسی اونجا نایستاده سی دی های ملت رو دونه دونه چک کنه! ما خودمون ۲-۳ تا آوردیم که به هیچ دردیمون هم نخورد! Big Grin
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Danoosh ، maria2000 ، powerb ، pari pariaaa ، Farshid22
(2013-11-11 ساعت 09:32)Monica نوشته:  والا سی دی رو اگر در حد فله ای حمل نکنید، در تعداد کم و البته بدون لیبل انگلیسی که مشخص نشه چی توشه (مثلا Microsoft Windows 8) می تونین حمل کنین... کسی اونجا نایستاده سی دی های ملت رو دونه دونه چک کنه! ما خودمون ۲-۳ تا آوردیم که به هیچ دردیمون هم نخورد! Big Grin
در ضمن شما از مفقودین بزرگ مهاجر سرا هم هستید. فکر نکنید نمیدونیم Big Grin
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica ، romance33 ، maria2000 ، farzaam3 ، powerb
سعی می کنم از مفقودیت خود بکاهم! Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soheilbadami ، Danoosh ، maria2000 ، farzaam3 ، powerb
دوستان من ارشیو فیلم دارم مثلا یه چمدون فیلم بایدم ببرم اگه بخوام برم
اطلاعی دارید جیکار باید بکنم ؟
مثلا ارشیو و کالکشن بازیگران هالیوودی با برخی فیلم های ایرانی
چه کنم
لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: maria2000 ، powerb
فرش 9 متری ابریشم میشه تو چمدون گذاشت وبرد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: maria2000 ، powerb ، pari pariaaa
(2013-11-17 ساعت 00:37)bigjust نوشته:  دوستان من ارشیو فیلم دارم مثلا یه چمدون فیلم بایدم ببرم اگه بخوام برم
اطلاعی دارید جیکار باید بکنم ؟
مثلا ارشیو و کالکشن بازیگران هالیوودی با برخی فیلم های ایرانی
چه کنم
لطفا راهنمایی کنید

با سلام
من قانون بردن فیلم رو نمی دونم و فقط تجربه ام رو براتون مینویسم . وقتی که اینجا خونه گرفتم و جاگیر شدم توی اولین سفرم به ایران کلی چیز که کنار گذاشته بودم رو فریت کردم و تقریبآ یک چمدون فیلمهای (کارتونی)دخترم توشون بود و من نگران بودم که ممکنه ایراد بگیرن ولی موقع تحویل هیچ مشکلی نداشتم البته این رو هم عرض کنم فیلمهای دخترم هیچکدوم اوریجینال نبود و همه کپی بودن و نگرانی من از این بابت بود در غیر این صورت منطقأ نباید مشکلی وجود داشته باشه.

پاسخ
تشکر کنندگان: nasim ، bigjust ، nora ، maria2000 ، powerb
(2013-11-17 ساعت 01:53)پدی نوشته:  فرش 9 متری ابریشم میشه تو چمدون گذاشت وبرد

بله آقای دکتر تا 20 متر فرش رو میتونین با خودتون ببرین.(با منبع موثق از کارگوی هواپیمایی) موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: نوروز ، pari pariaaa ، آلیس-1980
فایل فرست لندینگ که از مطالب همین فروم و بعضاً رفرنس های مطمئن جمع آوری شده بود به روز شده و مطالب جدیدی به آن اضافه گردید. امیدوارم به کارتون بیاد.

این فایل رو میتونید از این آدرس یا امضای بنده یا در قسمت ضمیمه دانلود کنید.

فایل‌های پیوست
.pdf   BEIGI_1st _Landing_v20131119.pdf (اندازه 251.14 KB / تعداد دانلود: 455)
پاسخ
تشکر کنندگان: alirz ، romance33 ، vahid.vp ، hamid32 ، AsemanAbee ، saba1100 ، powerb ، pari pariaaa ، vahidhm ، mehdi2014 ، tenese ، آلیس-1980 ، amirak7
قابل توجه دوستداران قرمه سبزی;Tongue
اینجا تو فروشگاههای موادغذایی تمام سبزیهای قرمه سبزی پیدا میشه الا تره البته یه سبزی دارن شبیه تره ولی تره ما نیست میتونید تره خشک شده با خودتون بیارید و بقیه سبزیها رو از فروشگاه تهیه کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: alirz ، vahid.vp ، romance33 ، fariba_a ، yalda91 ، nasim ، mahbube ، powerb ، آلیس-1980
(2013-11-19 ساعت 11:14)میخک سفید نوشته:  قابل توجه دوستداران قرمه سبزی;Tongue
اینجا تو فروشگاههای موادغذایی تمام سبزیهای قرمه سبزی پیدا میشه الا تره البته یه سبزی دارن شبیه تره ولی تره ما نیست میتونید تره خشک شده با خودتون بیارید و بقیه سبزیها رو از فروشگاه تهیه کنید .

کجا عزیزم؟
من که تو سن آنتونیو تگزاس از بین سبزیجات فقط جعفری، گشنیز و اسفناج دیدم ( پیازچه هم بود).
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، میخک سفید ، yalda91 ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2013-11-20 ساعت 01:40)fariba_a نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 11:14)میخک سفید نوشته:  قابل توجه دوستداران قرمه سبزی;Tongue

کجا عزیزم؟
من که تو سن آنتونیو تگزاس از بین سبزیجات فقط جعفری، گشنیز و اسفناج دیدم ( پیازچه هم بود).

تو سن هوزه، همه جور سبزی هست حتی تره، خدایی خوشمزه تر و تمیز تر از ایران
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ffrfar ، fariba_a ، میخک سفید ، nora ، yalda91 ، nasim ، EKAM ، pv-n ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980
سلام
ما ایشالا قراره بریم ویسکانسین و اصلا نمیدونم اوضاع مواد غذایی ایرانی اونجا چطوره؟ کسی هم ظاهرا اطلاعات زیادی از اونجا نداره. من مجبورم برای اوایل ورودمون با توجه به اینکه بچه کوچیک دارم که نمیتونه هر غذایی رو بخوره یه مقدار برنج و حبوبات و شایدم مقداری از سبزی ها رو با خودم ببرم. حالا موندم چیکار کنم!!! تو این فکرم که برنج و حبوبات رو توی بارها فریت کنم. شاید به اون گیر ندن.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb
مگر میشه جایی از امریکا برنج و حبوبات گیر نیاد ؟! هر دوش از صادرات مهم امریکاست و توی هر فروشگاهی گیر میاد البته منظورم برنج ایرانی نیست چون اون هیچ جای امریکا نیست و مثلا اگر فقط طارم عطری میخورید خب باید ببرید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: montazer59 ، romance33 ، nasim ، yalda91 ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2013-11-24 ساعت 10:42)montazer59 نوشته:  سلام
ما ایشالا قراره بریم ویسکانسین و اصلا نمیدونم اوضاع مواد غذایی ایرانی اونجا چطوره؟ کسی هم ظاهرا اطلاعات زیادی از اونجا نداره. من مجبورم برای اوایل ورودمون با توجه به اینکه بچه کوچیک دارم که نمیتونه هر غذایی رو بخوره یه مقدار برنج و حبوبات و شایدم مقداری از سبزی ها رو با خودم ببرم. حالا موندم چیکار کنم!!! تو این فکرم که برنج و حبوبات رو توی بارها فریت کنم. شاید به اون گیر ندن.

سلام دوست عزیز
من در مورد جایی که شما داری میری اطلاعاتی ندارم ولی خودمم بچه کوچیک دارم و کاملا درکت میکنم . در مورد برنج همونطور که دوستان گفتن هست ولی ایرانی نیست و در مورد حبوبات هم اصلا نگران نباش تو فرشگاههای مواد غذایی هم کنسروش هست و هم به صورت خام و البته گرون هم نیست و در مورد سبزیجات و میوه هم باید بگم که با کیفیت خوب و سالم تر از ایران هست . من تو ایالت واشنگتن و شهر سیاتل هستم . اگه سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: nasim ، romance33 ، nora ، amin arefi ، montazer59 ، pv-n ، powerb ، pari pariaaa ، آلیس-1980
قابل توجه دوستان عزیزی که به زودی میانSmile
1.قاشق و چنگال . اینجا هست ولی خوبش گرونه، تو فروشگاههای 1 دلاری هم هست که دو تاقاشق رو یک دلار میدن ولی کیفیت خوبی نداره پس اگه سرویس خوبی دارین با خودتون بیارین
2. بشقاب و پیش دستی ولیوان . به نظر من نیارین بهتره ، من خودم دوتا دونه اوردم ولی اینجا برای اولش سریع میتونید از فروشگاههای یک دلاری تهیه کنید که خوب هم هستن و سر فرصت برید واز فروشگاههایی مثل میسیز و سیرز و... بخرید . ست 4نفره از 15 دلار هست تا 40 دلار . که خیلی هم خوب هستن .
3. قابلمه و ماهیتابه . اینجا ظروف تفلون خوب گرونه و به علت اجاق گازهای برقی اینجا زود خراب میشن . جنس چدن خوبه ولی گرونه . اگه بتونید ااونجا تهیه کنید و بیارید خوبه .
4 . آبکش . اینجا تو تموم فروشگاهها هست هم فلزی وهم پلاستیکی وخیلی هم قشنگ و خوب هستند . البته اگه جا دارید برای صرفه جویی در مخارج با خودتون بیارید . پلاستیکیش تو فروشگاه یک دلاری هست و در همه سایز .
من تو ایالت واشنگتن و شهر سیاتل هستم . خوشحال میشم اگه سوالی هست جواب بدم .Shy)
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان