موضوعها: 0
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
هر جا قشنگ و سر سبز باشه بارون هم هست بیشتر دنبال جایی باشید که کار باشه و بدون دغدغه زندگی کنید بعدها که زبانتون خوب شد میتونید ایالتتون را عوض کنید
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
بستگی به سلیقه ها داره من هوای گرم را از سرد بیشتر دوست دارم برای همین میگم اینجا سرده
پسرم گرما را دوست نداره میگه هوا خوبه
آمریکایها میگن معتدله
حتی روزایی که خیلی گرمه من تو مکس که میشنم اینقدر سردش میکنن که مجبورم تی شرت بپوشم ولی خودشون لباس نازک و رکابی و شلوارک میپوشن
بستگی به شما داره که سرمایی باشید یا گرمایی
مرطوب و شرجی تا الان نبوده شاید بعدا بیشتر بارون بیاد شرجی بشه
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2013-08-02 ساعت 20:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-02 ساعت 21:02 توسط امیر مهاجر.)
دوستانی که به صرفا خاطر سرسبزی و مناظر زیبای پورتلند این شهر رو انتخاب کردند، روی سخنم با شماست. من خیلی وقت پیش در تاپیک سیاتل در مورد پورتلند این تذکر رو داده بودم که نتیجه تحقیقاتم اینه که اوضاع کار اونجا در مقایسه با سیاتل اصلا خوب نیست. (پورتلند یکی از گزینههای مورد بررسی من بود. دوستم که در کوروالیس اورگون دوره دکتراش رو میگذرونه این آمار رو به من داد.)
سیاتل از نظر آب و هوایی خیلی شبیه به اورگون هست. سرماش یکیه ولی گرمای ملایم تری داره. از نظر دما قابل تحمل تره و آب و هوای شبه مدیترانهای داره. شاخص راحتی هوا که با شرجی بودن رابطه معکوس داره در سیاتل بالاتر از پورتلنده. بارش باران در سیاتل کمتره. روزهای آفتابی در سال بیشتر از پورتلنده.
مالیات بر در آمد ایالتی در سیاتل صفره ولی در پورتلند ۹٪ از درآمدتون رو باید مالیات بدید به دولت ایالتی. این مسأله خیلی مهمه.
مالیات خرید کالا در پورتلند صفره و در سیاتل هم برای خورد و خوراک صفره.
پیشنهاد من به شهلا خانم اینه که تا توی پورتلند و نزدیک به سیاتل هستید یه سفر به اونجا برید و بطور آزمایشی برای کار اپلای کنید. اونجا رو هم از نزدیک خواهید دید و به سلیقهتون هم نزدیکتره.
اگر مشکل شما زبان باشه همه جا این مشکل رو خواهید داشت. تگزاس که خوبه حتی تو می سی سی پی هم مشکل زبان با شما خواهد بود.
اگر براتون آب و هوای گرم و آزار دهنده تگزاس مهمه پس خیلی در تصمیمی که میگیرید دقت کنید.
تو ذوقی خوردن از محل انتخابی برای زندگی در ابتدای مهاجرت چیز متداولیه. اما اگر با انتخاب بعدیتون هم تو ذوقی دوم رو بخورید دیگه نمیشه این روحیه رو کاریش کرد!
تگزاس به دلیل ارزانی مسکن انتخاب اول خیلی از ایرانیهاست. اما مشکلات خاص خودشو داره و ممکنه این مزیت ارزش این همه پوئن منفی رو نداشته باشه. مشکلاتی از قبیل هوای بد و گرم، چشم اندازهای خشک و بیابانی (مسلما نه در همه جای تگزاس، بلکه مناظر خوب همه جا پیدا میشه.) خیابانها و جادههای خالی از پوشش گیاهی و فواصل بسیاز زیاد بین آبادیها.
جمعیت بالای هیسپانیکها و در نتیجه رقابت جدی آنها با شما در مورد کارهای غیر تخصصی. کارهای غیر تخصصی بیشتر اوقات اولین راهگشای استیبل شدن یک تازه مهاجره. سطح درآمد کمتر.
قبل از رفتن به تگزاس بیشتر فکر کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
خیلی ممنونم ازراهنمایی های دلسوزانه شما .....منهم همین نظر رو درباری لس انجلس داشته توی بهضی از تایپیکها میبینم دوستان صرف اب و هوا یا این که ایرانی اونجا زیاده یا مواردی که اصلا به عوامل اصلی زندگی کمک نمیکنه انتخاب میکنن امیدوار دوستان بیشتر دقت کنن..
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
ما دو هفته بعد از امدمون رفتیم سیاتل خیلی قشنگ و بزرگ بود و با پورتلند تفاوتی از نظر آب و هوایی نداشت
ولی بعید میدونم با مشکل زبانمون بتونیم کار پیدا کنیم
مگر جایی باشه که مطمئن باشیم کار را به ما میدن دالاس را هم که انتخاب کردیم در واقع انتخاب نیست اجبار هست چون میگن کارخانه سامسونگ استخدام داره و بچه ها میتونن ما را ببرن و کار را بگیریم چون میگن کارخانه برای هر کسی که کسی را معرفی بکار بکنه صد دلار جایزه میده
ولی خوشحالم که این مسئله را اینجا مطرح کردم و از هم فکری شما دوستان تونستم استفاده کنم
هر جا که هستید خدا یار و نگهدارتون باشه و ما را هم دعا کنید تا بتونیم این بحران را پشت سر بزاریم و تصمیم درستی بگیرم
باز هم از همه شما متشکرم
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 23:49)شهلا 1346 نوشته: ما دو هفته بعد از امدمون رفتیم سیاتل خیلی قشنگ و بزرگ بود و با پورتلند تفاوتی از نظر آب و هوایی نداشت
ولی بعید میدونم با مشکل زبانمون بتونیم کار پیدا کنیم
مگر جایی باشه که مطمئن باشیم کار را به ما میدن دالاس را هم که انتخاب کردیم در واقع انتخاب نیست اجبار هست چون میگن کارخانه سامسونگ استخدام داره و بچه ها میتونن ما را ببرن و کار را بگیریم چون میگن کارخانه برای هر کسی که کسی را معرفی بکار بکنه صد دلار جایزه میده
ولی خوشحالم که این مسئله را اینجا مطرح کردم و از هم فکری شما دوستان تونستم استفاده کنم
هر جا که هستید خدا یار و نگهدارتون باشه و ما را هم دعا کنید تا بتونیم این بحران را پشت سر بزاریم و تصمیم درستی بگیرم
باز هم از همه شما متشکرم
شهلای نازنین
انشالله موفق باشی و مطمئن باش چون آدم توانایی هستی حتما کار گیر می آری
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-14 ساعت 09:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-14 ساعت 14:57 توسط montazer59.)
چرا اینقدر این تاپیک سوت و کور شده؟ تو رو خدا دوستان پورتلندی اطلاعات بذارن که سخت به راهنمایی نیاز داریم
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
به همون اندازه که این تایپیک سوت و کور هست کسانیکه اینجا زندگی میکنن با هم رفیق نیستند و کمکی به هم نمیکنن در حالی که بچه های لاس وگاس و دالاس مرتب به من زنگ میزنن و برامون پیگیری کار و مسکن میکنن اینجا کسی زنگ نمیزنه حتی حالتو بپرسه .