کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پورتلند، ایالت اورگون
سلام
کسانیکه پورتلند هستند یک وال مارت و سیفوی جدید داره باز میشه و حدود 300 نفر دو تایی استخدام دارن میتونید آنلاین پر کنید برای ادرس تو سایت گریت لیست قسمت سرج اسم این دو فروشگاه را بزنید و اگاهی هاشون را میبینید ادرس و نحوه پر کردن فرم انلاین هم هست
safeway.com
walmart.com
قسمت carress
پاسخ
(2013-08-21 ساعت 13:04)alireza001 نوشته:  خيلي ممنون كه در مورد كاليفرنيا و اينكه مشكل كار اونجا وجود داره و كيفيت مدارسش توضيح دادين. ما تصميم گرفتيم كه بياييم براي زندگي كاليفرنيا ، اما خوب توضيحات شما باعث ميشه كه بيشتر در مورد زندگي توي اين ايالت پر زرق و برق فكر كنيم و عجولانه تصميم نگيريم. البته خوب من و همسرم تا حالا 3 بار اومديم سانفرانسيسكو و davis كه توي كاليفرنيا هستن كه خيلي هم خوشمون اومده. اما اين ايالت يك ايالت گرونيه. آخرين بار تنهايي (بدون خانواده) رفتم به ايالت جورجيا (شهرهاي آتلانتا و macon) كه يك جايي جور كنم كه بچه ها چند وقت بعد بيان پيشم ولي اصلا" از اين ايالت خوشم نيومد چون همش با كاليفرنيا مقايسه مي كردم. دست مزدهاي حداقلي از كاليفرنيا خيلي كمتره اما خوب هزينه اجاره مسكن هم در جورجيا قابل مقايسه با كاليفرنيا نيست و پايين تر از اونجاست. بالاخره مقايسه آتلانتا با سانفرانيسيكو و كلا" ايالت كاليفرنيا كار دستم داد و پشيمون شدم كه چرا اونجا رو انتخاب كردم و برگشتم ايران تا پول بيشتري جور كنم براي زندگي تو كاليفرنيا. اما حر فهاي سايه خانوم كه كاملا" درست هم هست يك كمي ترديد ايجاد مي كنه براي زندگي در اين ايالت. اين آمريكا هم شده بلاي جون ما. اي كاش توي لاتاري اسممون در نميومد! از يك طرف ميگيم تو ايران داريم يك زندگي متوسط خوب و قابل قبول مي كنيم و كار ثابت دارم، چرا پشت پا بزنم به امكاناتي كه در ايران دارم و از يك طرف ميگم بخاطر بچمون بهتره بريم آمريكا ! چون آينده بچه ها تو آمريكا بهتره تا ايران. فعلا" اين آمريكا نزديك دو ساله كه اعصابمونو خراب كرده. كلي هم خرج گذاشته روي دستمون. تا حالا با خانواده ام 3 بار به آمريكا سفر كرديم و بار آخر هم خودم تنهايي (براي چهارمين بار) اومدم آمريكا كه مثلا" بمونم و بعد از فراهم كردن امكانات، بچه ها هم بيان كه نشد! حالا برگشتم ايران و شش ماه خانومم و پسرم هم گذشته (مدت مجاز خارج از آمريكا بودن گيرين كارتيا)
البته خيلي نگران اين موضوع نيستم. موندم با 20،000 دلار (خونمونو نمي خوايم بفروشيم) و اين چند سفر قبلي همه پس انداز هامونو به باد داد! به هر حال اميدوارم هممون عاقبت به خير بشيم.

دوست عزیز سلام
امیدوارم خوب و خوش باشی. مطالب بالا رو خوندم. فکر میکنم کمی داری در مورد انتخاب جا سخت میگیری. یادت باشه به قول قدیمی ها یک سیب رو که بندازی بالا هزار چرخ میخوره تا بیاد پایین. اگر اومدی یک شهری و یک کار پیدا کردی دلیل نمیشه بخواهی تا آخر عمر همین کار رو ادامه بدی و یا اگر در محل خاصی خونه گرفتی هم به همین صورت. فقط بهتره جایی رو انتخاب کنی که با پولت بتونی یک سال رو بمونی تا کار پیدا کنی. شما در بهترین ایالت و بهترین آب و هوا هم که باشی و کار نداشته باشی و پول زیادی برات باقی نمانده باشه، هیچ لذتی از اطرافت نخواهی برد.پس در بدو ورود خیلی سخت نگیر و سعی کن از تعداد مسافرت ها هم کم کنی. چون واقعا بلیط گرون شده
هر جا هستی موفق و سربلند باشی
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، soli asali ، itsmasoud ، شاهي ، parastoo500 ، mrr777 ، zohre02 ، nora ، mohamadir ، y.n ، amin arefi ، rbrb-2015 ، Abdorrezaa ، maria2000 ، copol ، mrlzdh
سلام کمی به عقب برگشتم و متوجه اشتباهاتی شدم که بخاطر بی تجربه بودنمون بود خواستم بقیه استفاده کنند
ما ماه اول مرکز شهر پورتلند بودیم و فروشگاهها و اطراف که قدم میزدیم هرجا رو شیشه ای نوشته بود Now hiring میرفتیم اپلاکشین میگرفتیم و پر میکردیم و تحویل میدادیم تقریبا یکماه میکشتیم و گاهی هم دنبال کار بودیم نه نه بصورت جدی .
بعد دنبال خونه کشتیم تا خونه را تحویلمون دادن یکماه دیگه گذشت و تو این مدت وقتمون را صرف خونه دیدن کردیم و وقتی خونه را پسنیدیم و قولنامه کردیم گفتند ده روز دیگه اماده میشه اینجا زود تحویل نمیدن چون باید رنگش کنن و تعمیرات ( پولش را هم بعدا از خودتون خواهند گرفت )
تا موقع تحویل خونه میرفتیم فروشگاهها دنبال انتخاب وسایل خونه و ده روز هم گذشت تا امدیم ساکن شدیم تا اینترنت گرفتیم و بقیه کاره چند روزی هم اینطوری به هدر رفت . ماه سوم که از صبح تا شب یا دنبال کار بودیم و یا اینترنتی اپلای میکردیم که دریغ از یک تلفن رفتیم تو ماه چهارم یک جایی که اپلای کرده بودیم تو دان تاون زنگ زد ( و ما تو بیورتون خونه گرفتیم ) برای مصاحبه و همون روز فرستاد بگراند چک و آزمایش و گفت بهتون زنگ میزنیم دو هفته گذشت زنگ زدیم گفت آزمایش اشتباه رفته جای دیگه درخواست میدیم دوباره برامون بفرستند یک هفته دیگه گذشت بر حسب اتفاق زنگ زدند و از انجایی که ما نمیتونستیم جواب تلفن بدیم همیشه تلفن یکی از دوستان را میدادیم و اون بهشون گفته بود اینا راهشون دوره و ماشین هم ندارن شیفت شب هم اتوبوس نیست و گفته بودند باشه صبر کنند تا شعبه نزدیکتری جا خالی بشه و حالا که داریم میریم تو ماه ششم اگر خدا بخواد شوهرم کارشو شروع میکنه .
بعضی از دوستان اول که امدند خونه دو ماهه اجاره کردند دیگه نه جاش مهمه و نه امکانات خونه و بقیه وقتشون را دنبال کار کشتند و وقتی کار پیدا کردند با خیال راحت در محدوده کارشان خونه گرفتند و اینجوری وقت کمتری از دست دادن درسته اجاره دو ماهه گرانتر هست ولی حسنش را برات گفتم .
فکر کنم از قبل از امدن به امریکا اگر برنامه ریزی کنید و به این چیزا فکر کنید اینجا کمتر مسیر انحرافی میرید .
البته من هم تجربه نداشتم و کسی هم راهنمایمون نکرد و یک چیز دیگه هم اینکه اینجا اگر بخواین زودتر خونه را تخلیه کنید خسارت می ببینید یکماه اجاره پیش برای اینه که اگر زودتر تخلیه کنید بعنوان خسارت صاحبخانه برمیداره یکماه دیگه هم برای اینه که وقتی خونه را خالی کردید اگر خسارت زدید از و اون برداشت میشه و اولین اجاره را هم باز اول میگرین یعنی شما سه ماه اجاره در یک مرحله پرداخت میکنید و معمولا جوری هست که دیگه به صرفه نیست خونه را خالی کنید . پس بودن خونه نزدیک محل کار و پیدا کردن خونه با کرایه مناسب را باید مد نظر داشته باشید .
داشتن خونه موقت این امکان را به شما میده بدون پرداخت خسارت خونه را تخلیه کنید و بعد از شناخت مناطق و پیدا کردن خونه خوب و نزدیک محل کار خونه یکساله بگیرید. مستاجری که اینجا بوده نمیدونم چکار کرده که نامه خسارت خونه براش 2500 دلار امد .
پاسخ
کسانیکه که میان اورگان اگر ونکور خونه بگیرن هم اجاره ها پایین تر هست و هم مالیات بر درامدشون کمتره و برای خرید نیم ساعت رانندگی کنند میرسن مرکز شهر پورتلند یا محدوده فروردگاه و اونحا خرید کنند تکس روی خرید ندارن
ولی اگر ونکور خرید کنند باید تکس بدن بعضی ها را دیدیم برای اینکه مالیات بر درامد کمتری بدن تو ونکور کار میکنند
پاسخ
(2013-09-14 ساعت 01:00)شهلا 1346 نوشته:  سلام کمی به عقب برگشتم و متوجه اشتباهاتی شدم که بخاطر بی تجربه بودنمون بود خواستم بقیه استفاده کنند
ما ماه اول مرکز شهر پورتلند بودیم و فروشگاهها و اطراف که قدم میزدیم هرجا رو شیشه ای نوشته بود Now hiring میرفتیم اپلاکشین میگرفتیم و پر میکردیم و تحویل میدادیم تقریبا یکماه میکشتیم و گاهی هم دنبال کار بودیم نه نه بصورت جدی .
بعد دنبال خونه کشتیم تا خونه را تحویلمون دادن یکماه دیگه گذشت و تو این مدت وقتمون را صرف خونه دیدن کردیم و وقتی خونه را پسنیدیم و قولنامه کردیم گفتند ده روز دیگه اماده میشه اینجا زود تحویل نمیدن چون باید رنگش کنن و تعمیرات ( پولش را هم بعدا از خودتون خواهند گرفت )
تا موقع تحویل خونه میرفتیم فروشگاهها دنبال انتخاب وسایل خونه و ده روز هم گذشت تا امدیم ساکن شدیم تا اینترنت گرفتیم و بقیه کاره چند روزی هم اینطوری به هدر رفت . ماه سوم که از صبح تا شب یا دنبال کار بودیم و یا اینترنتی اپلای میکردیم که دریغ از یک تلفن رفتیم تو ماه چهارم یک جایی که اپلای کرده بودیم تو دان تاون زنگ زد ( و ما تو بیورتون خونه گرفتیم ) برای مصاحبه و همون روز فرستاد بگراند چک و آزمایش و گفت بهتون زنگ میزنیم دو هفته گذشت زنگ زدیم گفت آزمایش اشتباه رفته جای دیگه درخواست میدیم دوباره برامون بفرستند یک هفته دیگه گذشت بر حسب اتفاق زنگ زدند و از انجایی که ما نمیتونستیم جواب تلفن بدیم همیشه تلفن یکی از دوستان را میدادیم و اون بهشون گفته بود اینا راهشون دوره و ماشین هم ندارن شیفت شب هم اتوبوس نیست و گفته بودند باشه صبر کنند تا شعبه نزدیکتری جا خالی بشه و حالا که داریم میریم تو ماه ششم اگر خدا بخواد شوهرم کارشو شروع میکنه .
بعضی از دوستان اول که امدند خونه دو ماهه اجاره کردند دیگه نه جاش مهمه و نه امکانات خونه و بقیه وقتشون را دنبال کار کشتند و وقتی کار پیدا کردند با خیال راحت در محدوده کارشان خونه گرفتند و اینجوری وقت کمتری از دست دادن درسته اجاره دو ماهه گرانتر هست ولی حسنش را برات گفتم .
فکر کنم از قبل از امدن به آمریکا اگر برنامه ریزی کنید و به این چیزا فکر کنید اینجا کمتر مسیر انحرافی میرید .
البته من هم تجربه نداشتم و کسی هم راهنمایمون نکرد و یک چیز دیگه هم اینکه اینجا اگر بخواین زودتر خونه را تخلیه کنید خسارت می ببینید یکماه اجاره پیش برای اینه که اگر زودتر تخلیه کنید بعنوان خسارت صاحبخانه برمیداره یکماه دیگه هم برای اینه که وقتی خونه را خالی کردید اگر خسارت زدید از و اون برداشت میشه و اولین اجاره را هم باز اول میگرین یعنی شما سه ماه اجاره در یک مرحله پرداخت میکنید و معمولا جوری هست که دیگه به صرفه نیست خونه را خالی کنید . پس بودن خونه نزدیک محل کار و پیدا کردن خونه با کرایه مناسب را باید مد نظر داشته باشید .
داشتن خونه موقت این امکان را به شما میده بدون پرداخت خسارت خونه را تخلیه کنید و بعد از شناخت مناطق و پیدا کردن خونه خوب و نزدیک محل کار خونه یکساله بگیرید. مستاجری که اینجا بوده نمیدونم چکار کرده که نامه خسارت خونه براش 2500 دلار امد .

شهلا خانم به امید خدا دیگه مشکلاتتون داره تموم میشه. و من به شخصه خیلی از این موضوع خوشحالم امیدوارم که دیگه شاهد اون پست های غن انگیز نباشیم. Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
(2013-09-14 ساعت 10:21)soli asali نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 01:00)شهلا 1346 نوشته:  سلام کمی به عقب برگشتم و متوجه اشتباهاتی شدم که بخاطر بی تجربه بودنمون بود خواستم بقیه استفاده کنند
فکر کنم از قبل از امدن به آمریکا اگر برنامه ریزی کنید و به این چیزا فکر کنید اینجا کمتر مسیر انحرافی میرید .

شهلا خانم به امید خدا دیگه مشکلاتتون داره تموم میشه. و من به شخصه خیلی از این موضوع خوشحالم امیدوارم که دیگه شاهد اون پست های غن انگیز نباشیم. Smile

منم واقعا خوشحالم که میبینم امید و شادی به زندگیتون برگشته. من خودم به شخصه خیلی از پستهای شما استفاده کردم و این خصوصیت شما رو یاد گرفتم که با وجود مشکلاتی که داشتین بازم همه تجربه های تلخ و شیرینتونو مینوشتین که کمک خیلی زیادی به تازه واردها میکنه. ازتون ممنونم و امیدوارم همیشه خبرهای خوب برامون بذارین تو سایت.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
پاسخ
(2013-09-14 ساعت 09:57)شهلا 1346 نوشته:  کسانیکه که میان اورگان اگر ونکور خونه بگیرن هم اجاره ها پایین تر هست و هم مالیات بر درامدشون کمتره و برای خرید نیم ساعت رانندگی کنند میرسن مرکز شهر پورتلند یا محدوده فروردگاه و اونحا خرید کنند تکس روی خرید ندارن
ولی اگر ونکور خرید کنند باید تکس بدن بعضی ها را دیدیم برای اینکه مالیات بر درامد کمتری بدن تو ونکور کار میکنند

خوب دلیلش اینه که ونکور مال ایالت واشنگتن نه اورگان. قوانین مالیاتیش هم فرق داره. منم اینو شنیدم که میگن برای تکس کمتر بهتره تو ونکور یا هر شهر دیگه واشنگتن خرید کنید ولی خونه تو اورگان اجاره کنید
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
پاسخ
تشکر کنندگان: itsmasoud ، battosai ، soli asali ، farzad47 ، sayeh_m ، .wall street ، zohre02 ، mohamadir ، شهلا 1346 ، rbrb-2015 ، barfi1 ، 123a ، mrlzdh
(2013-09-14 ساعت 18:45)شاهي نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 09:57)شهلا 1346 نوشته:  کسانیکه که میان اورگان اگر ونکور خونه بگیرن هم اجاره ها پایین تر هست و هم مالیات بر درامدشون کمتره و برای خرید نیم ساعت رانندگی کنند میرسن مرکز شهر پورتلند یا محدوده فروردگاه و اونحا خرید کنند تکس روی خرید ندارن

خوب دلیلش اینه که ونکور مال ایالت واشنگتن نه اورگان. قوانین مالیاتیش هم فرق داره. منم اینو شنیدم که میگن برای تکس کمتر بهتره تو ونکور یا هر شهر دیگه واشنگتن خرید کنید ولی خونه تو اورگان اجاره کنید

ونکور توی ایالت واشنگتن هست و باید اونجا تکس بدی. ولی توی اورگان تکس پرداخت نمیکنی. البته اینو بگم که تو واشنگتن مواد غذایی هم تکسشون صفر هست !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، afshinghwink ، .wall street ، zohre02 ، mohamadir ، شهلا 1346 ، rbrb-2015 ، moony ، Abdorrezaa ، maria2000 ، copol
(2013-09-14 ساعت 18:45)شاهي نوشته:  

شما دقيقاً بر عكس گفتين Wink
ايالت اورگان تكس نداره و به همين دليل خيلي ها از ونكور ميان تو اورگان و خريد ميكنن . نيم ساعت هم راه نيست ، از ونكور تا اولين مركز خريد اورگان يكربع راهه . البته دان تان ونكور . بين اين دو ايالت يه پل هستش . پيدا كردن كار هم در ونكور خيلي مشكله . بيشتر افراد از اونجا ميان اورگان و كار ميكنن .
به نظر من خونه گرفتن در ونكور كار اشتباهيه . شما اگر هم ماليات بر در امد كمتري بدين ، وقتي پول بنزين و ترافيك وحشتناك اتوبان ٥ رو تجربه كنيد ، از گرفتن خونه در اونجا پشيمون ميشين .
ترافيك بين اين دو ايالت در ساعت ٧ تا ١٠ صبح و ٤ تا ٧ بعد از ظهر ، وحشتناكه .
مواد غذايي هم هيچ كجا تكس نداره . در اورگان فقط چند تا چيز هست كه بابتش تكس ميدين كه يكيش كيبل . اگر فقط اينترنت بگيرين بابتش تكس نميدين ولي اگر كيبل هم بگيرين بايد تكس بدين ، برق هم فكر كنم ماليات داره .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
من امدم تو امریکا زندگی کنم پس بهتره کمی عوض بشم
خالی بندی و دروغ و تظاهر اولین چیزهایی هست که کنار گذاشتم البته تو ایران هم اهل خالی بندی و تظاهر نبودم دورغ هم که میگفتم خوب مصلحتی بود
عادت دیگه ای که باید کنار بزاریم زندگی تجملاتی و شلوغ و پر از وسایل خونه هست وقتی اسبابها را می فروختم و همه را مفت میخریدن و دلم حسابی سوخت همون جا با خودم عهد بستم هیچوقت دل به وسایل نبدم و اضافه نخرم که از دست دادنشون ناراحتم کنه.
اینجا هم اگر ما کار پیدا کردیم مدیون ایرانیهای عزیزی هستیم که درست کارکردن و دید کارفرما را نسبت به ایرانیها مثبت کردند .
ما پیش هر ایرانی برای کار رو زدیم گفتند : ایرانیها تنبلند وقت نشناس و پر توقع و زود بهشون بر میخره با همه این معایب اول از همه حقوق میخوان
ولی با چند امریکایی که صحبت کردیم مخصوصا کارفرما فعلی شوهرم گفت من فقط بخاطر اینکه ایرانی هستید و میدونم 4 ماهه امدین و زبان بلد نیستید با این وجود استخدامتون میکنم
چون ایرانیا با هوشند و سخت کار میکنن کم حرف میزنن به موقع میان و مدت طولانی کار میکنند مثلا 4 یا 5 سال در حالیکه امریکایی ها خیلی زود کارشون را عوض میکنند.
اینجا از همه ایرانی ها که این ذهنت خوب را برای امریکایی ها بوجود اوردند جای تشکر و قدر دانی داره و امیدوارم ما هم مواظب باشیم خرابش نکنیم.
با یک دختر خانم ایرانی اشنا شدم 6 سال بانک امریکا کار کرده بود با دیپلم برای صندوقداری استخدام شده بود و بانک خرج تحصیلشو داده بود لیسانس حقوق بین اللمل گرفته بود برای ریاست شعبه اپلای کرده بود و بعد از سه مرحله مصاحبه نفر اخری که باهش مصاحبه کرده بود گفته تو استخدامی فقط بخاطر اینکه ایرانی هستی من با ایرانی ها کار کردم خیلی با هوش و استعداد هستند و الان در سن 27 سالگی رییس شعبه شد .
وقتی پرسیدم چرا ذهنت ایرانی با آمریکایی ها اینقدر نسبت به ایرانی ها متفاوت هست:
گفتند امریکایی ها عادت دارند از سر تا پای تو را نگاه کنند و بگردند ببیند چه ویژگی هست و ازش تعریف کنند ولی ایرانی فقط دنبال نواقص میگردند
پس بهتره این خصوصیت اخلاقیمون را بزاریم کنار و به همه با دید مثبت نگاه کنیم .
امیدوارم همه ایرانیا هر جا که هستند موفق باشند چون واقعا با این مشکلات مهاجرت اگر سرخورده و نا امید هم بشن دیگه روح و روانی برای آدم باقی نمی مونه و همه به امید یک زندگی بهتره این مشکلات را تحمل میکنند پس همه با هم برای موفقیت هم دعا کنیم .
پاسخ
(2013-09-17 ساعت 07:42)شهلا 1346 نوشته:  من امدم تو آمریکا زندگی کنم پس بهتره کمی عوض بشم
خالی بندی و دروغ و تظاهر اولین چیزهایی هست که کنار گذاشتم البته تو ایران هم اهل خالی بندی و تظاهر نبودم دورغ هم که میگفتم خوب مصلحتی بود
عادت دیگه ای که باید کنار بزاریم زندگی تجملاتی و شلوغ و پر از وسایل خونه هست وقتی اسبابها را می فروختم و همه را مفت میخریدن و دلم حسابی سوخت همون جا با خودم عهد بستم هیچوقت دل به وسایل نبدم و اضافه نخرم که از دست دادنشون ناراحتم کنه.
اینجا هم اگر ما کار پیدا کردیم مدیون ایرانیهای عزیزی هستیم که درست کارکردن و دید کارفرما را نسبت به ایرانیها مثبت کردند .
ما پیش هر ایرانی برای کار رو زدیم گفتند : ایرانیها تنبلند وقت نشناس و پر توقع و زود بهشون بر میخره با همه این معایب اول از همه حقوق میخوان
ولی با چند آمریکایی که صحبت کردیم مخصوصا کارفرما فعلی شوهرم گفت من فقط بخاطر اینکه ایرانی هستید و میدونم 4 ماهه امدین و زبان بلد نیستید با این وجود استخدامتون میکنم
چون ایرانیا با هوشند و سخت کار میکنن کم حرف میزنن به موقع میان و مدت طولانی کار میکنند مثلا 4 یا 5 سال در حالیکه آمریکایی ها خیلی زود کارشون را عوض میکنند.
اینجا از همه ایرانی ها که این ذهنت خوب را برای آمریکایی ها بوجود اوردند جای تشکر و قدر دانی داره و امیدوارم ما هم مواظب باشیم خرابش نکنیم.
با یک دختر خانم ایرانی اشنا شدم 6 سال بانک آمریکا کار کرده بود با دیپلم برای صندوقداری استخدام شده بود و بانک خرج تحصیلشو داده بود لیسانس حقوق بین اللمل گرفته بود برای ریاست شعبه اپلای کرده بود و بعد از سه مرحله مصاحبه نفر اخری که باهش مصاحبه کرده بود گفته تو استخدامی فقط بخاطر اینکه ایرانی هستی من با ایرانی ها کار کردم خیلی با هوش و استعداد هستند و الان در سن 27 سالگی رییس شعبه شد .
گفتند آمریکایی ها عادت دارند از سر تا پای تو را نگاه کنند و بگردند ببیند چه ویژگی هست و ازش تعریف کنند ولی ایرانی فقط دنبال نواقص میگردند
امیدوارم همه ایرانیا هر جا که هستند موفق باشند چون واقعا با این مشکلات مهاجرت اگر سرخورده و نا امید هم بشن دیگه روح و روانی برای آدم باقی نمی مونه و همه به امید یک زندگی بهتره این مشکلات را تحمل میکنند پس همه با هم برای موفقیت هم دعا کنیم .
وايييييييييي شهلاااا خانوممم دقيقاااا حرفهايييي و زدينننن كه من ميخواستم بگم واقعا براي منم همينجور بود كه هيچ ايراني حاضر نشد بهمون كار بده و خارجي ها خيلي خوشبرخورد تر بودن حتي الان من بعد خودم چند نفرو معرفي كردم و كارفرما اول پرسيد ايرانين ؟ و وقتي گفتم اره خيلي زود پذيرفتشون !
امااااا فكر ميكنم ايراني هاي اينجا هم بي دليل نيست كه بد شدن الان گاهي دركشون ميكنم !!!
خيلي خوشحال شدم كار پيدا كردين واقعا گاهي فكرم خيلي مشغولتون ميشد ولي كاش زودتر ميگفتين ماها هم از نگراني در ميومديم Smile
پاسخ
(2013-09-18 ساعت 05:54)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 07:42)شهلا 1346 نوشته:  من امدم تو آمریکا زندگی کنم پس بهتره کمی عوض بشم
ولی با چند آمریکایی که صحبت کردیم مخصوصا کارفرما فعلی شوهرم گفت من فقط بخاطر اینکه ایرانی هستید و میدونم 4 ماهه امدین و زبان بلد نیستید با این وجود استخدامتون میکنم
چون ایرانیا با هوشند و سخت کار میکنن کم حرف میزنن به موقع میان و مدت طولانی کار میکنند مثلا 4 یا 5 سال در حالیکه آمریکایی ها خیلی زود کارشون را عوض میکنند.
اینجا از همه ایرانی ها که این ذهنت خوب را برای آمریکایی ها بوجود اوردند جای تشکر و قدر دانی داره و امیدوارم ما هم مواظب باشیم خرابش نکنیم.
با یک دختر خانم ایرانی اشنا شدم 6 سال بانک آمریکا کار کرده بود با دیپلم برای صندوقداری استخدام شده بود و بانک خرج تحصیلشو داده بود لیسانس حقوق بین اللمل گرفته بود برای ریاست شعبه اپلای کرده بود و بعد از سه مرحله مصاحبه نفر اخری که باهش مصاحبه کرده بود گفته تو استخدامی فقط بخاطر اینکه ایرانی هستی من با ایرانی ها کار کردم خیلی با هوش و استعداد هستند و الان در سن 27 سالگی رییس شعبه شد .
گفتند آمریکایی ها عادت دارند از سر تا پای تو را نگاه کنند و بگردند ببیند چه ویژگی هست و ازش تعریف کنند ولی ایرانی فقط دنبال نواقص میگردند
وايييييييييي شهلاااا خانوممم دقيقاااا حرفهايييي و زدينننن كه من ميخواستم بگم واقعا براي منم همينجور بود كه هيچ ايراني حاضر نشد بهمون كار بده و خارجي ها خيلي خوشبرخورد تر بودن حتي الان من بعد خودم چند نفرو معرفي كردم و كارفرما اول پرسيد ايرانين ؟ و وقتي گفتم اره خيلي زود پذيرفتشون !
امااااا فكر ميكنم ايراني هاي اينجا هم بي دليل نيست كه بد شدن الان گاهي دركشون ميكنم !!!
خيلي خوشحال شدم كار پيدا كردين واقعا گاهي فكرم خيلي مشغولتون ميشد ولي كاش زودتر ميگفتين ماها هم از نگراني در ميومديم Smile

اگر زودتر بود زودتر میگفتم
تاز ه از همین دوشنبه رفتن سر کار میشه سه روز
من هم همون روز اول پیغام گذاشتم دو هفته آزمایشی بعد تایید شد ادامه میده
مرسی از اینکه به فکر ما بودید
پاسخ
سلام شهلا خانم
از اینکه همسرتون تونستند سر کار برند بسیار خوشحال شدم.
به ایشان از طرف من تبریک بگید و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، parastoo500 ، میخک سفید ، شهلا 1346 ، AsemanAbee ، mohamadir ، y.n ، golia ، copol
خبر تازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروز یک ایرانی به من زنگ زد و گفت میتونید از هفت صبح تا ده بجای من تو صف وایستید ساعت ده دلار میدم بین یک تا دو ماه تقریبا ماهی 600 دلار
چون خودش باید ساعت هفت بره سر کارش و قول حتمی گرفت که کنسلش نکنم من هم قول دادم و امروز صبح رفتم مال واشنگتون اسکوار تو صف وایستادم برای خرید موبایل اپل 5 از فروشگاه اپل
دیدم پسرم هم تو صفه گفت تو اینجا چکار میکنی ؟ و بعد گفت کلاه سرت رفته من از ساعت نه شب تا ده صبح تو صفم شبی 150 دلار
خلاصه ما قول دادیم و حالا باید دنبال جایگزین بگردم چون شبی 150 دلار با 30 دلار فقط صبح عوض کرده بودم
و اما داستان ؟؟ امروز اولین روزی بود گوشی اپل 5 در دو مدل تو بازار عرضه میشه و واسته های یا نمیدونم .... تعدادی را استخدام کردند تا هر روز دو تا گوشی براشون بخرن همونجا در درب فروشگاه دو تا کارت هدیه 645 دلاری میدن میری تو فروشگاه و دو تا موبایل میگیری و کارتها هدیه را میدی میای بیرون و گوشی ها را تحویل سوپر واریزت میدی اینجوری که شنیدم این شرکت در سیاتل و در تمام شعبه فروش گوشی اپل افرادی را با این نرخ استخدام کرده و پسرمن هم که شنیده بوده رفته و اسمشو به سوپر واریز داده و تو صف مونده خلاصه کیسه خوابی بود که پهن بود و بعصی ها با ون امده بودن 7 نفری و برای خودشون کمپ را انداخته بودند یکی از دوستای پسرم برای خودش خرید چون سیم کارتش را همونجا فعال کرد باهش 200 دلار حساب کردند یعنی اگر میخوان برای خوتون بخرید یک سوم قیمت هست و گفت باید دوسال مشترک باشید شما که تازه امدید بهتون تعلق نمیگیره ولی بعد گفت اینطوری فکر میکنه بهتر از خودشون بپرسید
فکر کنم برای کسانیکه بیکارند این دو ماه در امد خوبی باشه میتونید تو ایالتهای دیگه هم از فروشگاهها بپرسید ولی اینجا میگفتن فقط سیاتل و پورتلند این افراد را استخدام کردند.
موفق باشید اگر خواستید سه ساعت صبح را بجای من برید پیام بدید .
پاسخ
تشکر کنندگان: .wall street ، میخک سفید ، AsemanAbee ، mohamadir ، moony ، Abdorrezaa ، maria2000 ، 123a ، golia ، copol ، mrlzdh
شما که یه پسرتون تو ایران بود که ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان