موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من سیتیزن آمریکا هستم، به تازگی بیزینسی باز کردم که 7 ماه عمرشه و هنوز مدرکی دال بر درآمد بالا ندارم،
همسرم گرین کارت داره و فعلا کار نمیکنه و منتظر ورود به دانشگاهه،
خانواده همسرم میخوان برای دیدار ما به خصوص دخترشون سفر کنن که شامل پدر، مادر یک خواهر و برادر میشن،
پدر به اندازه کافی ملک و موجودی حساب داره، مادر خانه دار
پسر 14 ساله مدرسه میره و دختر 25 ساله درسشو تموم کرده اموالی به نامش هست و الان داره برای تحصیلات تکمیلی میخونه.
سوالم اینه که هر کدوم ازین افراد چقدر شانس گرفتن ویزا دارند؟
آیا اگر یه نفر رد بشه بقیه هم رد خواهند شد ، یا ممکنه دو نفر ویزا بگیرن و 2 نفر رد بشن؟
با اطلاعات من افراد جوان به سختی ویزا میگیزن، جه مدارکی میتونه به گرفتن ویزای دختر و پسر خانواده کمک کنه؟
با تشکر فراوان، اگر دوستی در مورد سیتیزنشیپ و مهاجرت از طریق ازدواج سوالی داره من در خدمتم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
يه سوال دارم،كسي ميدونه قوانين ازدواج در ايالت تگزاس چه جوريه؟من چند ماه ديگه دارم ميرم با ويزاي توريستي پيش پسري كه مدتيه ميشناسمش و اگر با هم اكي بوديم قرار هست با قانون آمريكا ازدواج كنيم كه گرين كارت داشته باشم بعد برگرديم ايران و ازدواج ايراني كنيم و بدون معطلي ويزا بتونم برگردم امريكا.
اما نميدونم چه مسءوليتي بر گردنم ميره با اين ازدواج ؟ بعد اكه خداي نكرده بخوايم طلاق بگيريم چي ميشه؟اون تقسيم نصف نصف اموال چه جوريه؟شامل اموال ايران هم ميشه؟ما هردومون در ايران اموالي داريم .من ميخوام اگر طلاق گرفتيم قبل ازدواج ايراني نه از اموال اون چيزي عايدم بشه نه ضرري به من وارد بشه.
نميدونم از كجا ميتونم اطلاعات بگيرم.
و ايا كلا ازدواج در امريكا وقتي با ويزاي توريستي رفتيم ايرادي نداره؟براي ويزا نامزدي هم اقدام كرديم كه يك ماه ديگه نوبتم هست ولي نميخوام برم و با همين ويزاي توريستي برم امريكا!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اونجا هم پرسيدم،ولي دوستي پيشنهاد داد درباره تغير وضعيت ويزا از توريستي به ازدواج اينجا بپرسم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
يعني تقاضاي گرين كارت اپروو ميشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشيد من يه سوال داشتم.اگه ميشه اورژانسي يكي جواب بده خيلي عجله دارم!! ويزاي ما اومده و ميخوام بدم يكي از دوستام كه فردا داره ميره دوبي برام بگيره.توي سايت نوشته بايد يه نامه بدم كه وكالت بدم به اون شخص.ميخواستم ببينم چي بايد توش بنويسم دقيقا و اينكه نامه ي رسمي و اينا بايد باشه يا نه؟؟
مرسي دوستان عزيزم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-17 ساعت 22:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-17 ساعت 22:32 توسط bigboy.)
سلام
هزینه گرفتن وقت سفارت 160 دلاره یا 180 دلار ؟
جایی خوندم 160 برا مصاحبه میگیرن و 20 دلار برای تعیین وقت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوال دومم: آیا میدونید کدوم نمایشگاهها دعوتنامه میدن و ایا داشتن این دعوتنامه در گرفتن ویزای توریستی کمک میکنه؟
زمان و محل برگزاری نمایشگاههای امریکارو از کجا میشه پیدا کرد؟