موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 15:44)Mahdi33k نوشته: (2014-04-05 ساعت 16:31)Kurosh_Salehi نوشته: (2014-04-05 ساعت 16:08)Mahdi33k نوشته: سلام
من تازه چند ماه ازدواج کردم و خانواده خانم و همسر من به صورت خانواده قبل از ازدواج تقاضای ویزا توریستی آمریکا کردن و مورد قبول واقع شده و تابستان قصد سفر دارن
حالا اگه من بخواهم اقدام کنم و توریستی تقاضا کنم تاثیری داره چون منتظر تکمیل شدن مدارک من برای همراهیشون هستند
؟
من 28 سال سن و مزدوج و سفر به چین و ترکیه و مالزی و سنگاپور داشتم و 1 سال اقامت تحصیلی مالزی و میتونم پرینت حساب با گردش بالا جور کنم و همینطور مدارک مربوط به گواهی اشتغال در شرکت خصوصی ولی احتمال گرفتن سند تا قبل تابستان کمه
میخواستم درصد گرفتن ویزا برای خودم و راهنمایی در مورد توضیح اینکه موقع وقت سفارت آیا از گرفته شدن ویزا توریستی توسط خانواده همسر و تحویل برگ صورتی چیزی بگویم ؟
شانس داريد که ويزا بگيريد. نه احتياج نيست چيزی بگيد اگر ازتون پرسيدن شما هم بگيد
ممنونم از پاسختون
یعنی همین تعدد سفرهای آسیایی تفریحی و جند عدد ویزای تجاری چین کافیه و حتما به شینگن نیازی نیست ؟
دوست عزیزم! هیچ قانونی نوشته نشده که کسی که به شینگن رفته قبول خواهد شد یا کسی که به شینگن نرفته رد. همه چیز بستگی به وابستگی شما به وطنتون داره و اینکه آفیسر باید قانع بشه که شما قصد ماندن ندارید. پس! مدارکی که در جهت وابستگی شما کمکی میکنه همراه داشته باشید تا بتونید در موقع لزوم! ارائه بدید! همین. اصلاً هم چیز خاصی نیست.
در این بین دوستانی هستند که میگن ویزای شینگن میتونه تاثیر بگذاره! اما من همین دو ماه پیش کسی را دیدم که ویزای شینگن در پاس خودش داشت برای دو ماه پیش از مصاحبه در دبی! و گردش مالی عالی! اما رد شد ویزاش! این دست آفیسر مربوطه هست و هیچ قانونی نوشته نشده که به شما ویزا خواهند داد یا خیر. پس فقط ریلکس باشید و یک مصاحبه ی خوب انجام بدید. البته شمارو به خوندن تاپیک های این موضوع هم دعوت میکنم.
امیدوارم موفق باشید
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 01:51)Kurosh_Salehi نوشته: (2014-04-08 ساعت 00:39)Lemony نوشته: ببخشید یه سوال،من شنیدم وقتی که قراره بریم مصاحبه برای ویزای توریستی باید برنامه ی سفر داشته باشیم و بلیط هم رزرو کرده باشیم،ایا اینکه بلیطمون و برنامه مون برای مثلا شهریور هست و فرصت انتظار طولانی رو نداریم تاثیری توی کم شدن پروسه ی FBI check نداره؟من مادرم احتمالا ماه اینده توی دوبی مصاحبه خواهند داشت،ولی اگر بخواد زمان انتظارش ده ماه طول بکشه که دیگه به برنامه ریزیامون نمی رسیم!
نميشه %100 گفت که رزرو بليط و نوشتن پلن مسافرت باعث ميشه ويزا شما زير 1 ماه صادر باشه . ولی ميتونه تو روند زودتر صادر شدن کمک کنه.
از نظر من نيازی به رزرو بليط نيست و فقط پلن تنظيم کنيد
مرسی اقای صالحی عزیز،بنده قبلن هم از راهنماییهای خوب شما استفاده کرده بودم.
توی همین تاپیک شرایط کیس مادرمو نوشتم ولی برای راهنمایی گرفتن ی بار دیگه می گم،مادر من فقط دو ماه می خوان همراه من به امریکا بیان چون نگرانم هستن و می خوان کمک حالم باشن،من اگر خدا بخواد شهریور قصد رفتن دارم.مادرم به خاطر سایر اعضای خانوداه خیلی به ایران وابسته هستن و می تونن ثابت کنن قصد موندن ندارن،با چند نفر مشورت کردن و بقیه توصیه کردن که توی مصاحبه حرفی از اینکه من دارم با لاتاری می رم امریکا نزنن.تنها دلیل سفر ایشون منم،الان نمی دونیم چه باید بکنیم؟شرایط من رو بگن یا نه؟ممنون می شم راهنمایی کنید
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تازه قصد مهاجرت دارم از کجا باید شروع کنم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطف میکنید بگید مدارکی که برای ویزای توریستی باید ترجمه رسمی بشه کدوما هستن و اینکه باید مهر وزارت امور خارجه و دادگشتری هم داشته باشن یا فقط ترجمه رسمی مدارک کفایت میکنه؟؟؟
ممنون میشم
كسي كه مايل است خير ديگران را تامين كند، خير خود را هم تامين كرده است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان تا حالا شنیدید کسی قولنامه ترجمه شده ارائه بده ؟وقتی هنوز سند اماده نشده راهی هست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. برای دانشجوی(رزیدنت) سال آخرتخصص جراحی چه پیشنهادی دارید؟ توریستی یا....؟