کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2014-04-23 ساعت 17:36)pey.com نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 17:49)pey.com نوشته:  سلام دوستان
آیا میشه ویزای توریستی رو به اقامت کشور آمریکا تبدیل کرد ؟؟ لطفا دوستانی که در آمریکا هستن واطلاعاتی دارن راهنمایی کنن
ممنون میشم
بله میشه راه های زیادی هم داره،بستگی داره شما شرایط کودوم را داشته باشید
خدایا به تو پناه میبرم!
آخه میگن تو پناهنده میپذیری اونم بدون هیچ محدودیتی!!!!.Rolleyes
کیس نامبر:نمیگم
نوع ویزا:E2
دوستی حرف قشنگی میزد!!!میگفت:
دکمه تشکر زیر پست ها قراردارهCool
درضمن هزینه هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: pey.com
سلام دوستان . امیدوارم که خوب باشید.
شرایط فعلی من در امضا ی پایین مشخص هست.
امیدوارم که برای هیچکدومتون پیش نیاد اما برای پدرم که در امریکا هستند مشکل پزشکی ای پیش اومده که سریعا مجبور به عمل جراحی و .... دارن.
آیا من میتونم برای دیدنشون به اونجا برای مدتی سفرکنم؟ راهی وجود داره؟
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
ببخشید منظورم این بود که اگه بدون کلیرینس خوردن در جا ویزا بدن اونوقت پاسپورت رو داخل سفارت میگیرن ویزا میزنن بعد پست میاره هتل یا باید برن از پست بگیرن؟؟ممنون

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من گرین کارت دارم و چون به دلیل مشکلات کاری تا 2 سال نمی تونستم آمریکا برم پاس سفید گرفتم . اعتبار پاس سفیدم اوایل سال بعد تموم میشه و از اونجا که سنم بالا داره میره می خوام همون موقع بچه دار بشم. ولی یک مشکلی دارم. من هیچ فامیل نزدیکی تو آمریکا ندارم و همسرم هم تو کمک های این مدلی هیچی هیچی بلد نیست و به خاطر همین به دلیل ترس از افسردگی بعد از زایمان می خوام مادرم رو با خودم ببرم
من الان آمریکا نیستم و در نتیجه کار و آدرس ندارم. تمکن مالی مادرم خوبه. و چند تا از دختر خاله های مادرم اونجا زندگی می کنن (البته بعید می دونم دعوت نامه بفرستن یا اگه بفرستن تاثیری داشته باشه و سفارت قبول کنه). شما چه روشی رو پیشنهاد می کنین تا این کار رو بتونم انجام بدم. خیلی ممنونم که وقت می ذارین و جواب می دین
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
چون پرونده ی مهاجرت جداگانه دارم - احتمال داره که بتونم ویزای توریستی بگیرم به دلیل جراحی؟
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. دوستم نه ماه پیش مصاحبه شد وبرگه کلیرنس گرفت. دیروز ریفیوزد شد.214 ب که عدم پایبندی به بازگشت و ایناست. میخاد ایمیل بده درخواست بررسی کنه. اولا متنش را لطف کنید. ثانیا به چه ایمیلی؟ ثالثا: کسی تجریه اینا را داشته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 08:18)maryam1 نوشته:  سلام. دوستم نه ماه پیش مصاحبه شد وبرگه کلیرنس گرفت. دیروز ریفیوزد شد.214 ب که عدم پایبندی به بازگشت و ایناست. میخاد ایمیل بده درخواست بررسی کنه. اولا متنش را لطف کنید. ثانیا به چه ایمیلی؟ ثالثا: کسی تجریه اینا را داشته؟
مشخصات این دوستتون رو بگید
مجرد؟
کارشون ؟
وضعیت مالی ؟
سربازی ؟
کدوم سفارت ؟
تا بنینم راهی هست واسه اقدام مجدد
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock
دوستان خیلی ها میگن افراد مجرد زیر 30 سال در دبی یا آنکارا خیلی احتمال داره که ریجکت بشن. این قضیه درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 23:19)BEHNAM1986 نوشته:  دوستان خیلی ها میگن افراد مجرد زیر 30 سال در دبی یا آنکارا خیلی احتمال داره که ریجکت بشن. این قضیه درسته؟
بستگی به شرایط داره ولی احتمالش زیاده
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
(2014-04-26 ساعت 00:31)vahid.vp نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 23:19)BEHNAM1986 نوشته:  دوستان خیلی ها میگن افراد مجرد زیر 30 سال در دبی یا آنکارا خیلی احتمال داره که ریجکت بشن. این قضیه درسته؟

به نظر شما من با این شرایط کدوم سفارت برم؟ شینگن بگیرم اروپا برم؟
(البته میدونم که نمیشه نظر قاطع داد ولی در کل میخوام نظر شمارو با توجه به اینکه در جریان خبر ویزا بگیرها و ریجکتی ها و کلیرنسها هستید، بدونم).

27 ساله، مجرد، فوق لیسانس
معافیت پزشکی
تا حالا خروج از کشور نداشتم و پاسم سفیده
سند مالکیت ندارم، تا 100 میلیون میتونم تو حساب نشون بدم
گواهی اشتغال به کار هم میتونم جور کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 00:50)BEHNAM1986 نوشته:  

(البته میدونم که نمیشه نظر قاطع داد ولی در کل میخوام نظر شمارو با توجه به اینکه در جریان خبر ویزا بگیرها و ریجکتی ها و کلیرنسها هستید، بدونم).

معافیت پزشکی
پرونده خیلی ضعیفی هست و به آنکارا و دبی و ارمنستان فکر نکن شاید بتونین از اروپا امیدوارتر باشین . به سن و سال شما ویزای دانشجویی میخوره نه توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان: BEHNAM1986 ، yalda91
(2014-04-26 ساعت 09:58)vahid.vp نوشته:  

معافیت پزشکی
پرونده خیلی ضعیفی هست و به آنکارا و دبی و ارمنستان فکر نکن شاید بتونین از اروپا امیدوارتر باشین . به سن و سال شما ویزای دانشجویی میخوره نه توریستی
البته ضمن احترام به نظر وحید جان،از نظر بنده شما به خاطر مدرک تحصیلیتون از دبی اقدام کنید احتمال موفقیتتون از سفارتهای اروپایی بیشتر خواهد بود انشالله
خدایا به تو پناه میبرم!
آخه میگن تو پناهنده میپذیری اونم بدون هیچ محدودیتی!!!!.Rolleyes
کیس نامبر:نمیگم
نوع ویزا:E2
دوستی حرف قشنگی میزد!!!میگفت:
دکمه تشکر زیر پست ها قراردارهCool
درضمن هزینه هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
سلام
توی فرم ds160 سوالی هست که میپرسه "" آیا در زمینه کار با اسلحه گرم، مواد منفجره و... آموزش دیده و مهارت دارید؟ ""
من سربازی رفتم (ارتش ) حالا به این سوال چه جوابی بدم؟؟؟ به نظر شما بنویسم ""نه"" یا ""اری"" ؟؟؟
دوستانی که سربازی رفتن و فرمرو پر کردن چی نوشتن؟؟ لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 20:44)جهانگرد نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 09:58)vahid.vp نوشته:  

معافیت پزشکی
البته ضمن احترام به نظر وحید جان،از نظر بنده شما به خاطر مدرک تحصیلیتون از دبی اقدام کنید احتمال موفقیتتون از سفارتهای اروپایی بیشتر خواهد بود انشالله

ببخشید آقای جهانگرد چرا فکر میکنید احتمال ویزا گرفتن من در دبی بیشتر از اروپاست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 08:13)babak.n نوشته:  ...امیدوارم که برای هیچکدومتون پیش نیاد اما برای پدرم که در آمریکا هستند مشکل پزشکی ای پیش اومده که سریعا مجبور به عمل جراحی و .... دارن.
آیا من میتونم برای دیدنشون به اونجا برای مدتی سفرکنم؟ راهی وجود داره؟
(2014-04-24 ساعت 23:52)babak.n نوشته:  چون پرونده ی مهاجرت جداگانه دارم - احتمال داره که بتونم ویزای توریستی بگیرم به دلیل جراحی؟
چند وقت پیش یکی از متقاضیان ویزای خانوادگی که پدرش مثل شما مشکل پزشکی (سرطان) پیدا کرده بود موفق شد به همراه خواهرش ویزای توریستی بگیره و به آمریکا بیاد و پدرش رو همراهی کنه. سفارت با علم به این که ایشون پرونده مهاجرتی داره بهش ویزای توریستی داده بود. به نظر من شما هم با مدارک کافی برای ویزای توریستی اقدام کن. احتمال موفقیتت وجود داره. متاسفانه هر چی فکر کردم آیدی ایشون یادم نیومد ولی اگر در تاپیک مهاجرت خانوادگی از دوستان سئوال کنین به شما خواهند گفت.
پاسخ
تشکر کنندگان: vahid.vp ، sce ، babak.n ، Rock ، yalda91 ، حاجی واشنگتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان