موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
توی فرم ds160 سوالی هست که میپرسه "" آیا در زمینه کار با اسلحه گرم، مواد منفجره و... آموزش دیده و مهارت دارید؟ ""
من سربازی رفتم (ارتش ) حالا به این سوال چه جوابی بدم؟؟؟ به نظر شما بنویسم ""نه"" یا ""اری"" ؟؟؟
دوستانی که سربازی رفتن و فرمرو پر کردن چی نوشتن؟؟ لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.ممنون از جواب. متاهل/مهندس عمران/شرکت ساختمانی دارند/وضعیت مالی خوب/سربازی رفته/دبی
سلام. دوستم نه ماه پیش مصاحبه شد وبرگه کلیرنس گرفت. دیروز ریفیوزد شد.214 ب که عدم پایبندی به بازگشت و ایناست. میخاد ایمیل بده درخواست بررسی کنه. اولا متنش را لطف کنید. ثانیا به چه ایمیلی؟ ثالثا: کسی تجریه اینا را داشته؟
[/quote]
مشخصات این دوستتون رو بگید
مجرد؟
کارشون ؟
وضعیت مالی ؟
سربازی ؟
کدوم سفارت ؟
تا بنینم راهی هست واسه اقدام مجدد
[/quote]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجرين محترم سلام
بنده گرين كارت 2013 دارم ميخواهم دختر 26 و پسر 25 ساله مجردم را ببرم لطفا راهنمايي كنيد ساده ترين و كوتاهترين راه كدام است.
ايا اگر براي ويزاي توريستي اقدام كنن چقدر شانس قبولي دارن .
با تشكر شاد باشيد
***2013AS7 (٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من میخوام به همراه مادرم بیام امریکا به وسیله ی ویزای توریستی من خودم اونجا ازدواج میکنم و گرین کارت میگیرم اما موندم چه جوری برای مادرم اقامت یا همون گرین کارت بگیرم. میشه راه های گرفتن اقامت برای مادرم رو بگین ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بجه ها جه دليلي ميتونه داشته باشه اينكه از سفارت نامه بياد كه ويزات اماده هست و بعد وقتي پاسپورت رو ميبري براي پيك آب بكن ريجكت شدي؟
من براي ويزا نامزدي هم اقدام كرده بودم و نوبت مصاحبه داشتم براي٦مي اما نرفتم چون ويزا توريستي اماده شده بود.و الان گير افتادم...
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
سلام خداروشکر ایمیل سفارت هم برای مادرم اومد. ممنون از همه دلگرمی هاتون. فقط یه سوالی داشتم، من یادمه قدیما ۳-۴ ماهی وقت بود برای پیک آپ ویزا، می دونم الآن ریسک داره ولی چون تریجیح می دم که مامانم دیرتر بیاد تا از اونور بیشتر پیشم بمونم می خوام بدونم آیا ارزش ریسک داره که ۱ ماهی صبر کنیم یا نه؟