کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2010-12-20 ساعت 20:58)nassiiim نوشته:  با سلام و خسته نباشید.
من همسرم سیتیزن امریکا هستن. ما در طی دو ماه آینده قصد سفر به امریکا را داریم و این سفر تفریحی است و ما قصد زندگی در آنجا را نداریم.
می خواستم بدونم از چه راهی اقدام کنیم راحت تر و سریعتر من ویزا یا گرین کارت می گیرم. ضمن اینکه همسرم باید هر شش ماه یک بار برای رسیدگی به کارها و حساب ها به امریکا برود از چه طریقی اقدام کنیم که من هم بتوانم همیشه او را همراهی کنم. در ضمن همسرم تا 2 هفته دیگر به آمریکا سفر می کند و ماه آینده سفری به دوبی خواهیم داشت. لطفا بگویید باید دقیقا چه کار کنیم.
حدا محبت است
سلام دوستم

بنظر من چنانچه همسر شما اقدام برای گرین کارت کند سریعتر به نتیجه می رسید و این پروسه بین 7 تا 18 ماه زمان می گیرد با گرفتن یک وکیل خوب می توانید بین 7 تا 10 ماه گرین کارت دریافت کنید شانس گرفتن ویزا برای شما 50٪ است و اگر همسرتان برایتان اقدام کند این شانس به 0٪ می رسد پس سعی کنید حساب شده عمل کنید اما در مورد گرین کارت این شانس 98٪ است به هر حال چنانچه به بخش ویزاهای مهجرتی مراجعه نمایید فکر کنم بهتر به نتیجه می رسید.

در پناه عیسی مسیح باشید
آمین

از دوستان عزیز کمال تشکر را دارم

که محبت نموده و دوستان دیگر را در تجارب خود سهیم کردند
به هیچ وجه نا امید نشوید زیرا پدر آسمانی شما را دوست می دارد و آنچه با صداقت می طلبید به شما عطا می نماید .

پسر من نیز با 1 ماه عجله زود چشم بر جهان گشود Smile و همچنان پدرش در حال چک کردن FBI check است
ایمان دارم که خداوند نقشه های بهتری برای من دارد
به عنوان مثال علت قبل از ژانویه به دنیا آمدنش این بود که در ژانویه قانونی به تصویب می رسد که کودک متولد شده در آمریکا در صورتی سیتیزن می شود که مادر یا پدرش سیتیزن باشد ولی خداوند را سپاسگزارم که این قانون با این نقشه نیکوی خداوند در زندگیم شامل فرزند من نمی شود.

پس شما هم ایمان داشته باشید که خداوند بهترین را برای شما می خواهد.

برکت مسیح فردایتان را منور سازد
آمین
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ
سلام و مرسی از توضیحات خوب تون .
من 34 ساله هستم و به همراه دختر 3 ساله ام قصد گرفتن ویزای توریستی به آمریکا رو دارم .
من کارمند یک بانک خصوصی هستم و به همین دلیل نمیتونم بیشتر از یک ماه بمونم در نتیجه برای یک ماه درخواست دادم .
خونه یا زمین نه خودم و نه همسرم نداریم .مستاجر هستیم . تنها چیزی که هست خانه پدری است که هنوز سندش به نام پدرم هست ( که البته فوت شدند ) و من یک دونگ از این خونه سهم دارم .
موجودی حسابی بانکی ام هم حدودا 15 میلیون هستش .
برادرم سیتیزن هست و مادرم گرین کارت داره و سال دیگه سیتیزن میشه .
حدود 7 سال پیش هم دو بار برای آلمان اقدام کردم که موفق به گرفتن ویزا نشدم . میخواستم یه سفر کوتاه برم پیش دختر عموم( پاسپورتم عوض شده و مهری توش نیست ) قبلا هم یک بار به دوبی رفتم وقتی مادرم برای ویزای مهاجرت اقدام میکرد همراهیش کرده بودم .
برای لاتاری هم چند سال پیش اقدام کردم ولی الان 3 ساله که دیگه اقدام نکردم .
هدفم از سفر واقعا توریستی هست چون شوهرم به خونواده اش خیلی وابسته است و حاضر نیست برای زندگی بیاد آمریکا و منم چون بدون اون نمیتونم زندگی کنم فقط برای سفر میرم .
آیا لازمه مدارک شغلی شوهرم رو هم ترجمه کنم و ببرم ؟
در ضمن محل کارم لیست بیمه و مالیات رو برای ترجمه در اختیارم نمیزاره . اشکالی داره ؟
کارت شناسایی همون کارت ملی هست یا کارت شناسایی کارمندی ام ؟
واقعا لزومی داره از الان بلیط آمریکا رو رزرو کنم ؟ و فرمی که در موردش توضیح دادین که ساعت پرواز و شهر ورودی و ... درش نوشته بشه از کجا باید بگیرم ؟
برای وقت سفارت هم از طریق یه آژانس دارم اقدام میکنم که ازم مدارک گرفته ولی پول نگرفته . باید اول پول را بهشون بدم تا برام وقت بگیرن ؟
فکر میکنین چند درصد ممکنه بتونم ویزا بگیرم ؟
معمولا ترجمه مدارک چقدر طول میکشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من ۲ ساله گرین کارد دارم و ۱۸ سالم هستش. مادرم از پدرم جدا شده و پدرم برای مادرم اقدامی نکرده. می‌خوام برای مادرم ویزای توریستی بگیرم خواهرم هم ایران زندگی‌ می‌کنه اما حساب بانکی‌ مامانم زیاد توش نیست. شما فکر می‌کنین به مادرم چقدر احتمال داره که ویزا بدن؟ ممنون.
Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی
با سلام
من خانمی 36 ساله ام که در ایران ایر شغل رسمی دارم. در تهران یه آپارتمان به ارزش 120 میلیون تومان دارم. 10 سال سابقه دارم و دو ساله قبل به اروپا رفتم و سال قبل به انگلستان. میخواستم بدونم میتونم برای ویزای توریستی به آمریکا اقدام کنم در ضمن یه دختر چهار ساله هم دارم که نمیخوام با خودم ببرمش و میخوام تنها سفر کنم. یه خاله هم در آمریکا درام که گرین کارت داره. حساب بانکی ام را میتونم تا چهار پنج هزار دلار پر کنم و ضمنا بلیط هواپیمام بدلیل کارمند رسمی ایران ایر رایگان است. آیا امکان گرفتن ویزای توریستی را دارم؟ چون نمیخوام الکی برم تا ترکیه و دست خالی برگردم. ممنون از کمکتان.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-08 ساعت 12:29)elhamjuyandeh نوشته:  با سلام
من خانمی 36 ساله ام که در ایران ایر شغل رسمی دارم. در تهران یه آپارتمان به ارزش 120 میلیون تومان دارم. 10 سال سابقه دارم و دو ساله قبل به اروپا رفتم و سال قبل به انگلستان. میخواستم بدونم میتونم برای ویزای توریستی به آمریکا اقدام کنم در ضمن یه دختر چهار ساله هم دارم که نمیخوام با خودم ببرمش و میخوام تنها سفر کنم. یه خاله هم در آمریکا درام که گرین کارت داره. حساب بانکی ام را میتونم تا چهار پنج هزار دلار پر کنم و ضمنا بلیط هواپیمام بدلیل کارمند رسمی ایران ایر رایگان است. آیا امکان گرفتن ویزای توریستی را دارم؟ چون نمیخوام الکی برم تا ترکیه و دست خالی برگردم. ممنون از کمکتان.

سلام
بله میتونید اقدام کنید ولی توصیه من سفارت دبی هست
ShyRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، حاجی واشنگتن
سلام به همه دوستان
با تشکر از همه من تا حالا اطلاعات خیلی خوبی بدست اوردم.چندتا سوال دارم اگه میشه لطف کنید جواب بدید.
من 18 سالمه و میخوام برای ویزای توریستی با دعوتنامه از عموم که شیکاگو زندگی می کنه اقدام کنم.البته با رضایت کامل پدرم.
اگه بخوام از سفارت امریکا توی ترکیه اقدام کنم چطوره؟
میشه کمکم کنید که چه مدارکی را اول نیاز دارم؟(به طور کامل)
چه سوال هایی پرسیده میشه؟
و من در کل قصد اقامت دارم اگه برم با ازدواج اقامت نامه میگیرم.سوالم اینه که اگه من با سند خونه یا زمینی ...قصد برگشتمو بهشون ثابت کنم و به امید خدا اگه برم برنگردم (ازدواج کنم) تکلیف اون تعهدی که دادم چی میشه؟؟؟
ایا به مشکل برمیخورم؟؟
منتظر جوابتونم.مرسی Rolleyes

پاسخ
سلام به همه دوستان
واقعا از خوشحالم که این سایتو پیدا کردم . چون خسته شدم بس که سرچ کردم و به نتیجه نرسیدم
سعی میکنم مختصر سوالم و کارایی که کردم رو بگم و امیدوارم که دوستان کمکم کنن
من 30 سالمه متاهل هستم . شغلم کارگردانی .تدوین .گرافیک و ساخت تیزرهای تبلیغاتی تلویزیونی با سابقه 8 سال هست.توی یکی از بهترین شرکتهای خصوصی تبلیغاتی کار میکنم.در آمدم ماهیانه 1.5 تا 2 میلیون تومان هست---خانم هم منتظر لیسانس مدیریت هتلداریه.و تو شرکتی که کار میکنم گرافیک منیجر بوده به مدت 2 سال
قصد رفتن به آمریکا داریم...سال 88 رفتیم سفارت امریکا تو دبی با مدارک و دعوتنامه.غیر از پاسپورت و چند تا سوال هیچ چی ازمون نخواستن.و پرسدن شینگن دارین گفتم نه..و ازدواجمونو تبریک گفت چون گفتیم برا ماه عسل میخوایم بریم.و گفت برین اوروپا برا تفریح و دوباره اقدام کنین.
در حال حاض 2 ماه دیگه به بلژیک میریم و شینگن هم گرفتیم.و میخوایم عید دوباره بریم سفارت
خانم بنده باردار هستن و الان 2 ماهشه
قصدمون اینه که اگه ویزا گرفتیم بچه اونجا به دنیا بیاد.ولی اینکه نمیدونم آیا بعد از به دنیا اومدن بچه می تونیم اقدام به موندن کنیم یا نه؟
2-اینکه از خاله خانمم هزینه زایمانو پرسیدم گفت:40 میلیون تومان!!!!!!!!!!!! که ایا واقعیت دارد
3-اینکه لطفا یه نفر یه راه خوب بهمون پیشنهاد کنه
منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم
بسیار ممنونم
پاسخ
(2011-01-15 ساعت 16:13)sadegh59 نوشته:  سلام به همه دوستان
واقعا از خوشحالم که این سایتو پیدا کردم . چون خسته شدم بس که سرچ کردم و به نتیجه نرسیدم
سعی میکنم مختصر سوالم و کارایی که کردم رو بگم و امیدوارم که دوستان کمکم کنن
من 30 سالمه متاهل هستم . شغلم کارگردانی .تدوین .گرافیک و ساخت تیزرهای تبلیغاتی تلویزیونی با سابقه 8 سال هست.توی یکی از بهترین شرکتهای خصوصی تبلیغاتی کار میکنم.در آمدم ماهیانه 1.5 تا 2 میلیون تومان هست---خانم هم منتظر لیسانس مدیریت هتلداریه.و تو شرکتی که کار میکنم گرافیک منیجر بوده به مدت 2 سال
قصد رفتن به آمریکا داریم...سال 88 رفتیم سفارت امریکا تو دبی با مدارک و دعوتنامه.غیر از پاسپورت و چند تا سوال هیچ چی ازمون نخواستن.و پرسدن شینگن دارین گفتم نه..و ازدواجمونو تبریک گفت چون گفتیم برا ماه عسل میخوایم بریم.و گفت برین اوروپا برا تفریح و دوباره اقدام کنین.
در حال حاض 2 ماه دیگه به بلژیک میریم و شینگن هم گرفتیم.و میخوایم عید دوباره بریم سفارت
خانم بنده باردار هستن و الان 2 ماهشه
قصدمون اینه که اگه ویزا گرفتیم بچه اونجا به دنیا بیاد.ولی اینکه نمیدونم آیا بعد از به دنیا اومدن بچه می تونیم اقدام به موندن کنیم یا نه؟
2-اینکه از خاله خانمم هزینه زایمانو پرسیدم گفت:40 میلیون تومان!!!!!!!!!!!! که ایا واقعیت دارد
3-اینکه لطفا یه نفر یه راه خوب بهمون پیشنهاد کنه
منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم
بسیار ممنونم

اگه خانم شما باردار باشه توی سفارت آمریکا متوجه میشوند دستگاههای آنها برای چک کردن افراد به اشعه هایی مجهز است که برای جنین خطرناک است و به احتمال زیاد از خانمتان می پرسند باردار است یا نه و دیگر اینکه احتمال گرفتن ویزا با این شرایط کم است.
پاسخ
(2010-12-19 ساعت 19:42)علی جعفری نوشته:  ....
در ضمن خاله خانم من در انگلستان زندگی میکنند که البته جزو شینگن نیست اید دو گزینه را میخواهم امتجان کنم تا به امید خدا بتونم موفق بشم
دوستان اگر اطلاعاتی در این زمینه دارند لطفا راهنمایی فرمایند - با تشکر

سلام، من پیشنهاد می‌کنم که برای ویزا شینگن سفارت ایتالیا رو هم امتحان کنین.
پاسخ
سلام دوستان.تجربه مصاحبه توریستی دبی من: درحالیکه بعضا زوجهاو سالمندهاخوب ویزا میگرفتند زوج سالمندرشتی بازنشسته که یکبار هم سفرآمریکا داشتند ودرحالیکه هنوز5ماه ویزاداشتند فقط یکماه بعدسفربموقع برگشته بودند علیرغم آنکه دوباره همان فرزند پزشک و مقیمشان دعوتنامه و ساپورت مالی رافرستاده بود رد شدند 3 فرزند دیگرشان ایران بودند. علت: گردش حساب خودشان را !!! نیاورده بودند.زوج مسن بازنشسته فرهنگی بودند.صحنه ناراحت کننده ای بود.

خانمهای مجرد/جوان حتا بالای35 بلااستثنا تاجائی که من دیدم رد شدند متاهل ها هم اگر بستگان داشتند رد شدند.
آقایان مجرد هم احساس میکنم مگرآنکه موقعیت کاری خیلی برجسته یا وضعیت مالی بشدت نجومی نشان میدادند ردمیشدند.

بنده با نشان دادن مدارک کامل شغلی-شخصی-مالی-تحصیلی به سه دلیل زیر برای توریستی رد شدم:
1-مجرد بودم در حالیکه واقعیت عرض شد. نامزدم ایران است!
2-جوان بودن در حالیکه 36ساله ام!!!!!
3- صداقت گفتن داشتن بستگان درجه 3-4 در حالیکه اصلااز زمان تولدم ارتباطی تداریم وقصد دیدار آنها را هم ندارم..نیزاصلا قابل بررسی نیست.در این مورد شماصحیح رفتارکنید.

آفیسرآمریکائی باجه3 حتی اگربخواهید انگلیسی صحبت کنید فارسی صحبت میکند. خیلی هم در حالیکه خودم رسمی صحبت کردم ایشان صمیمانه برخورد کرد.طوریکه من100%مطمئن شدم ویزایم تائید است بیکباره ایشان گفتند:

- 4ویزای شینگن و مولتی یکسال همگی بیزنسی و داشتن ویزای همچنان معتبرشینگن وسفر امسال شما برایشان دلیل نیست
- دو سند ملک و 3اجاره نامه دلیل نیست..(منظورش را نفهمیدم میگن شایدصوری باشد؟؟! در حالیکه من ترجمه رسمی دادم؟؟!)
- موجودی 20 وگردش200 مدرکی لازم و کافی ارائه نمیدهدکه ساپورت سفرم باشه!نفهمیدم مگرقراراست باجت اختصاصی باید سفرکنیم!!
گفت از نظر شغلی وشخصی مدارک تائید است ولی برای صدورویزا کافی نیست.
فقط نگاهی سرسری به مدارک انداخت.
نتیجه ریاضی قضیه:
آفیسربنابه آموزشها واسلوب روانشناسی که در دیفالت سیستمشان که بعنوان گارنتی برگشت تعریف شده تصمیم میگیرد ویزا بدهد یا خیر. مهم نیست دلایل شما چقدرمثبت- کافی -متقن ومحکم باشد.

راستی درپایان مصاحبه بک برگه از پیش تنظیم شده به همه ردیها میدن باین مضمون که :
"متاسفانه بااستنادبقانون214ب- آمریکا واداره مهاجرت (عدم اثبات داشتن خانواده-پایبندی و موقعیت اقتصادی درکشورخود که نشان دهنده کوتاه بودن سفرباشد ازدادن ویزا معذوریم.باتوجه به مفادبالا تاقبل از اثبات کردن به دولت آمریکا که شما میخواهید اقامت کوتاهی داشته باشید لطفا از اقدام مجدد خودداری فرمائیدضمنا از ارسال فاکس ونامه و پیگیری تلفنی موضوع خودداری کنید."

نکته:
-درحالیکه ایرانیان مدارک خود از بدو تولد تادقایق آخر حیاتشان و شجره نامه جدو آبا را با تریلی حمل کردن سفارت آوردن هندیها پاکستانیها فقط کاغذ نوبت دستشان بود
عربها هم فقط دشداشه خود را پوشیده بودن دستاشون را تکان دادند و با یک نوشیدنی آمده بودن سفارت!
-درحالیکه بالای 79 و زیر14سال مصاحبه نمیشه ایرانیا باید بچه شیرخوره شان راهم بعنوان سند و مدرک ضمیمه پرونده بیارن تا به رویت کنسول برسه.شاهدبودم خانواده ها چطور درگیربودن با یک خروارتشریفات مخصوص این پادشاهان کوجولو!راستی خوراکی داخل آوردن ممنوعه و بچه ها بایستی روزه چهارپنج ساعته بگیرن!محدودیت سنی ظاهرا شامل ملت شریف ما نمیشه!
- دبیتا28ژانویه فستیشاپه واگررزرواینترنت یا تور قبلی نداریدحدودا10درصدهتلها گران شدند.
امیدوارم انشاا. شما همگی موفق باشید
پاسخ
سلام دوستان
مطالب اين چند صفحه رو خوندم و كلي اتفاده كردم
من برادرم 2 ساله كه در آمريكا داره ادامه تحصيل در مقطع دكترا ميده و پدرم هم يكسال و نيم پيش فوت كرده
مادرم 62 سال سن داره و در حال حاضر در يك مدرسه غير انتفاعي كار مي كنه و همچنين حقوق پدرم و حقوق بازنشستگي از آموزش و پرورش نيز دريافت مي كنه.
مادرم قصد داره براي ديدن برادرم اوايل تابستان 90 بره آموريكا
دوستان راهنمايي كنن كه آيا با شرايط زير آيا شانسي براي گرفتتن ويزاي توريستي داره و چه مدارك ديگه رو هم با خودش ببره
1- حساب بانكي تا حدود 15000 دلار
2- شاغل در مدرسه خصوصي
3- دريافت حقوق بازنشستگي و شاغلي (مجموع حقوق ماهيانه در حدود 1700 دلار)
4- دارا بودن خانه
5- تنها سفر خواهد كرد
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
با توجه به صحبت دوستان خودم و عزیزانی که تجربیاتشونو اینجا نوشتن, به نظر می رسه درسته که بودن مدارک مختلف به گرفتن ویزا کمک می کنه ولی مهمترین عامل خود کنسوله.

در حقیقت اگه بخوان بدن, میدن و اگه هم برنامه کاریشون ندادن ویزا باشه حالا هی مدرک بده! فایده نداره یه دلیلی میارن.

من افرادی رو میشناسم که فقط یکی 2 سوال ساده ازشون پرسیدن و به راحتی بهشون ویزا دادن.

امیدوارم هممون خوش شانس باشیم. Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
سلام، یوزری بنام leilanosa که فرمودید ۲ بار توریستی گرفتین لطفا بفرمایید از کدوم کنسول اقدام کرده بودین tnx
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام...
من در جمهوري آذربايجان به دنيا اومدم و شناسنامه ي اونجا رو دارم...آيا براي ويزاي مسافرتي سخت گيزي كمتري براي من هست يا نه ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rataclimi ، زری وحدتی
[quote='martinomary' pid='99539' dateline='1299847821']
سلام...
من در جمهوري آذربايجان به دنيا اومدم و شناسنامه ي اونجا رو دارم...آيا براي ويزاي مسافرتي سخت گيزي كمتري براي من هست يا نه ؟؟؟

دوست عزیز.شناسنامه عامل تاثیرگذاری در موردی که گفتین نیس.مهمترین عامل اینه که گذرنامه چه کشوری رو داشته باشین (تابعیت چه کشوری رو داشته باشین).با آرزوی موفقیت
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان