کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
آیا تابعیت با دارابودن شناسنامه متفاوت است؟
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی
سلام دوستان
ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید
من برادرم می خواد برای ویزا توریستی آمریکا اقدام کنه و با من بیاد آمریکا رو ببینه( خودم گرین کارت دارم). شرایط اش اینه:
شغل ثابت(مدرس دانشگاه)
تنها می آید(همسر و فرزندانش ایران می مانند)
سفر خارجی زیاد( 4ویزا شنگن ،ویزا انگلیس، ویزا کانادا، ویزا استرالیا ،ویزا کره جنوبی ، هند ،چین، عربستان)
درآمد مالی مناسب( از نظر سند هم مسکلی نیستش)
تنها فامیل که در آمریکا داره منم

1- به نظرتون شانسش برای گرفتن ویزا چطوره؟
2- کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنین؟
3- لازمه تو فرم اشاره بکنه من که برادرشم گرین کارت دارم ؟ شانسشو کم نمیکنه؟
4- زمان تقریبی کلیرنس ویزا توریستی چقدره؟
5- آیا دعوت نامه لازمه ؟
6- همه ویزاهاش تو پاس قبلیشه که گم کرده ولی کپی همشون رو داره ،آیا این مشکل ساز میشه یا کپی آنها مورد قبوله؟

پیشاپیش از همه پاسخ های دوستان تشکر میکنم
پاسخ
با سلام
هزينه مصاحبه 131 دلار براي ويزاي توريستي را در آنكارا در كدام بانك بايد پرداخت كنيم؟ با تشكر
ثبت نام : بعد از وقفه دو ساله، به امید خدا اکتبر 2018 برای لاتاری 2020  
كيس نامبر:                                                                         
دريافت نامه قبولی:                                                               
ارسال مدارك:                                                          
مصاحبه:                                                                       
كليرنس:                                                                        
دريافت ويزا: یک ضرب Rolleyes
دریافت گرین کارت:
16 دوره شرکت در لاتاری: You have not been selected  Tongue
پاسخ
(2011-04-05 ساعت 21:52)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان
من برادرم می خواد برای ویزا توریستی آمریکا اقدام کنه و با من بیاد آمریکا رو ببینه( خودم گرین کارت دارم). شرایط اش اینه:
شغل ثابت(مدرس دانشگاه)
سفر خارجی زیاد( 4ویزا شنگن ،ویزا انگلیس، ویزا کانادا، ویزا استرالیا ،ویزا کره جنوبی ، هند ،چین، عربستان)

5- آیا دعوت نامه لازمه ؟
6- همه ویزاهاش تو پاس قبلیشه که گم کرده ولی کپی همشون رو داره ،آیا این مشکل ساز میشه یا کپی آنها مورد قبوله؟

سلام.بنابه تجربه شخصی میتونم بگم:
1- احتمال صدور ویزای ویزیت کاملا رندوم و شانسی هست. البته توصیه میشه از شینگن اقدام شه نه دبی و ترکیه که هر ایرانی میره گردش یک سر هم کنسول میره شانسش را تست کنه.فکر میکنم تعدادویزاهای صادره برای هر کنسول نوعی حدوسهمیه دارد جائیکه مراجعه کننده زیاداشه منطقا احتمال صدور ویزا کم میشه. بنظرم چون اروپائیها ویزای آمریکا نمیخان و سفارتهاشون خلوته احتمال موفقیت شما بالا بره. بهتره یک ویزای معتبر مولتی شنگن داشته باشه.هرچندآفیسرگفت اثر مثبتی براش نمیشه تعریف کرد.
2- در اروپا فرانکفورت و وین را میدانم چون آفیسر ایرانی آشنا به فرهنگ ایران دارند میتونند مدارک شما راارزیابی و برای مصاحبه پذیرش کنند.
3- فامیل درجه یک را حتما باید بنظرم بگین وگرنه فرادینگ هست. تو اپلیکشن هم آیتمی براش دارن ولی برای فامیل دور آپشن تعریف نشده... بنظرم درجه چند را اصلا نگین. یک دلیل ردی من داشتن کازین دوربود. خب بالاخره هر ایرانی چند تا اونجا کازین داره که قابل ردیابی هم نیست...!
4-کلیرنس بنظرم تابع خاصی نداره ولی میگن برای مشاغل دولتی طولانی تره.
5- دعوتنامه از من نخواستند ولی بهتره داشته باشند که بهانه کسر مدرک دست آنها ندهید
6- نمیدانم.
راستی شما هم اگر ار نتایج مصاحبه توریستی اروپا خبری داشتیدلطفا اطلاع بدین.ممنون.
موفق باشید!
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_gh ، زری وحدتی ، حاجی واشنگتن
سلام
از دوستایی که وارد هستن یه سوال داشتم
خواهر من تو آمریکا مشغول تحصیل هستش و ویزای تحصیلی داره
حالا پدر و مادر و برادر کوچیکترم می خوان برای جشن فارغ التحصیلیش برن آمریکا
1. به چه مدارکی برای ارائه تو مصاحبه نیاز دارن؟ ( غیر از وضعیت بانکی و پاسپورت و ترجمه مدارک شغلی)
آیا ترجمه شناسنامه واسه اثبات نسبتی که با هم دارن هم نیازه؟ یا قباله ازدواج؟
2. همین که بگن می خوان واسه جشن فارغ التحصیلی دارن میرن آمریکا ، کافیه؟
3. برادرزاده و پسر دایی مادرم هم اونجا سیتی زن هستن! این مشکلی درس نمی کنه؟ در موردش تو مصاحبه سوال می کنن؟
پاسخ
بياين فكر كنيم من اصلا پاسپورت آذربايجان رو دارم...دوستان خواهش ميكنم جواب من رو بدن...
من اگر پاسپورت آذربايجان رو داشته باشم ميتونم ويزاي مهاجرتي آمريكا رو به راحتي بگيرم يا نه وقتي رفتم سفارت...
پاسخ
تشکر کنندگان: IrradaArislal ، زری وحدتی
با یه سفارت مکاتبه کنین ببینین غیر از دوبی و استانبول جایی قبولتون می کنن؟ اگر کردن احتمالا تفاوت هست بین شما و سایر ایرانی ها و شاید شانستون بیشتر شه. راستی امریکا تو آذربایجان یا سایر کشورهای همسایه اش سفارت نداره؟

ضمنا ما ایرانی ها خودمون کمتر برای خودمون احترام قائلیم .اما تو سفارت با احترام کامل باهامون برخورد می کنن . حداقل از برخورد بعضی از هموطنامون در ادارات دولتی خیلی بهتره.پس نگران بیل نباشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: vosyzoono ، زری وحدتی
آمريكا تو آذربايجان سفارت داره...مطمئنم از اين بابت
پاسخ
شغل ثابت(مدرس دانشگاه)

5- آیا دعوت نامه لازمه ؟

خدا محبت است

سلام دوستم به نظر من شرایط برادر شما مناسب است اگر به صفحات پیشین مراجعه کنید من و دوستانم توضیحات کاملی در رابطه با ویزای توریستی قرار داده ایم اگر برای دبی اقدام می نمایید چون تنها دلیل برای سفر برادرتون دیدن جاذبه های توریستی و شاید ملاقات شما می باشد بهتر است مصاحبه را به زبان انگلیسی انجام دهد حتی اگر مصاحبه گر به زبان فارسی با ایشان مصاحبه نماید. جهت ویزای توریستی دعوتنامه لازم نیست مگر اینکه آفیسر بخواهد بهانه ای برای ندادن ویزا بیآورد من خودم همراه داشتم به همراه اسپانسر قوی ویزاها بسیار مهم است می تواند کپی ها را نشان دهد احتمالا مشکلی نیست در مورد کلیرنس شدن هم از 10 روز تا یکسال ممکن است زمان ببرد به عنوان مثال دوست من که تقریبا 2 ماه بعد از من با راهنمایی های من موفق به دریافت برگ زرد شد 10 روزه کلیرنس شد ولی من هنوز بعد از گذشت 5 ماه و 23 روز با اینکه کیسم فورس بود و برای زایمان همسرم باید آنجا می بودم هنوز منتظر کلیرنس هستم ولی دوستم فقط قصد دیدن آمریکا را داشت جهت دیدن اطلاعات لحظه به لحظه از مصاحبه من به صفحات قبل مراجعه فرمایید.

امیدوارم مفید بوده باشد.

در پناه یهوه یارا باشد
آمین
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، حاجی واشنگتن
(2011-04-13 ساعت 11:15)amirf_jesus نوشته:  
شغل ثابت(مدرس دانشگاه)

5- آیا دعوت نامه لازمه ؟

خدا محبت است

سلام دوستم به نظر من شرایط برادر شما مناسب است اگر به صفحات پیشین مراجعه کنید من و دوستانم توضیحات کاملی در رابطه با ویزای توریستی قرار داده ایم اگر برای دبی اقدام می نمایید چون تنها دلیل برای سفر برادرتون دیدن جاذبه های توریستی و شاید ملاقات شما می باشد بهتر است مصاحبه را به زبان انگلیسی انجام دهد حتی اگر مصاحبه گر به زبان فارسی با ایشان مصاحبه نماید. جهت ویزای توریستی دعوتنامه لازم نیست مگر اینکه آفیسر بخواهد بهانه ای برای ندادن ویزا بیآورد من خودم همراه داشتم به همراه اسپانسر قوی ویزاها بسیار مهم است می تواند کپی ها را نشان دهد احتمالا مشکلی نیست در مورد کلیرنس شدن هم از 10 روز تا یکسال ممکن است زمان ببرد به عنوان مثال دوست من که تقریبا 2 ماه بعد از من با راهنمایی های من موفق به دریافت برگ زرد شد 10 روزه کلیرنس شد ولی من هنوز بعد از گذشت 5 ماه و 23 روز با اینکه کیسم فورس بود و برای زایمان همسرم باید آنجا می بودم هنوز منتظر کلیرنس هستم ولی دوستم فقط قصد دیدن آمریکا را داشت جهت دیدن اطلاعات لحظه به لحظه از مصاحبه من به صفحات قبل مراجعه فرمایید.

امیدوارم مفید بوده باشد.

در پناه یهوه یارا باشد
آمین

من تو تابستون در کمتر از 5 روز کلیر شدم، به نظر من برادر شما شانس بالایی دارن مگر اینکه بخوان به پاسپورت گم شدشون گیر بدن که بعید می دونم. خیلی آدمهای منطقی هستند و کاملا به حرفها گوش می دن و احترام می زارن.
موفق باشید
پاسخ
سلام
من و خانومم اول مارچ در دبی مصاحبه شدیم و یه برگ زرد با دو تا کیس نامبر بهمون دادن ولی تا امروز که خبری از جواب نشده,با توجه به وضعیت کاری من و خانومم که باید تاریخ مرخصی هامون رو 2 ماه زودتر اعلام کنیم
آیا دوستان صلاح میدونن به ایمیل ادرسی که تو اون برگه زرد هست ایمیل بزنیم و پیگیر بشیم؟
پاسخ
(2011-04-14 ساعت 09:02)babakfa نوشته:  سلام
من و خانومم اول مارچ در دبی مصاحبه شدیم و یه برگ زرد با دو تا کیس نامبر بهمون دادن ولی تا امروز که خبری از جواب نشده,با توجه به وضعیت کاری من و خانومم که باید تاریخ مرخصی هامون رو 2 ماه زودتر اعلام کنیم
آیا دوستان صلاح میدونن به ایمیل ادرسی که تو اون برگه زرد هست ایمیل بزنیم و پیگیر بشیم؟

به نظر من که این کار رو نکنید، چون از زمانی که کلیر بشید و کیس نامبر رو تو سایت ببینید، سه ماه وقت دارید که برای دریافت ویزا به سفارت برید و وقتی هم که ویزا در پاسپورتتون زده شد 3 ماه وقت دارید وارد خاک آمریکا بشید، پس وقت کافی برای درخواست مرخصی خواهید داشت.

موفق باشید
پاسخ
(2011-04-14 ساعت 10:32)negi نوشته:  
(2011-04-14 ساعت 09:02)babakfa نوشته:  سلام

به نظر من که این کار رو نکنید، چون از زمانی که کلیر بشید و کیس نامبر رو تو سایت ببینید، سه ماه وقت دارید که برای دریافت ویزا به سفارت برید و وقتی هم که ویزا در پاسپورتتون زده شد 3 ماه وقت دارید وارد خاک آمریکا بشید، پس وقت کافی برای درخواست مرخصی خواهید داشت.

موفق باشید
سلام
یکی از کیس نامبرها کلییر شده اما مشکل اینه که نمیدونیم مال خانوممه یا مال منه؟؟؟؟!!

پاسخ
سلام
میخواستم بدونم اگه تو فرم درخواست ویزا نوشته باشم که با همسر و فرزندم به آمریکا سفر میکنم و هر دو تای آنها هم در پاسپورت من به عنوان همراه باشند ایا ویزایی که برای من صادر میشود شامل حال انها هم خواهد بود
پاسخ
سلام به همه دوستان

دوستان عزیز من و همسرم برای ویزای توریستی آمریکا در سفری که حدود یک ماه دیگه به استانبول خواهیم داشت می خواهیم اقدام کنیم.

من خیلی در این زمینه تجربیاتی ندارم و ممنون می شم اگر منو راهنمایی بفرمایید
1-آیا ما که می خواهیم باهم مصاحبه شویم که یا به هر دو ویزا بدن یا به هیچ کدام .باید 1 وقت از سفارت بگیریم یا دو تا ؟
2-از اونجایی که هزینه را 140 $ سایت زده باید یک 140 دلار پرداخت بشه یا دوتا ؟
3- آیا شناسنامه و کارتهای ملی باید ترجمه رسمی بشن ؟
4-آیا با تلفن زدن به سفارت می تونم خودم وقت بگیرم ؟(اولین دوشنبه هر ماه برای ماه بعد مثلا تلفن بزنم؟)

خیلی ممنون می شم اگر راهنماییم بفرمایید.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان