کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2014-06-03 ساعت 23:34)babak.n نوشته:  دوستان سلام.
من موفق شدم که برگه ی صورتی برای ویزای B2 بگیرم و پاسپورتم دست خودم هست و به ایران برگشتم.
کسی اطلاع داره که کی ویزا آماده میشه و چطور میشه گرفتش؟
ممنون

معمولا نباید بیش تر از ۱۰ روز طول بکشه. اگه امکانش هست براتون خودتون برید برای پیک آپ ویزا. اگرم که نه، حتما به یه فرد یا آژانس معتمد و مطمئن بدید.

موفق باشید!
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n
(2014-06-03 ساعت 18:56)bluelady نوشته:  دوستان من میخوام مادرم تا سپتامبر اینجا باشه.الان انکارا دو ماهه الافم وقت نتونستم بگیرم.
ایا میتونم سفارتم رو عوض کنم به دبی؟
باید دوباره فرم پر کنم؟و پولی که پرداخت کردم سوخت نمیشه؟
اگر بخوايد عوض كنيد بايد دوباره ١٦٠ دلار پرداخت كنيد و فرم جديد پر كنيد.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: bluelady ، حاجی واشنگتن
معمولا نباید بیش تر از ۱۰ روز طول بکشه. اگه امکانش هست براتون خودتون برید برای پیک آپ ویزا. اگرم که نه، حتما به یه فرد یا آژانس معتمد و مطمئن بدید.

موفق باشید!
[/quote]
متشکرم negi
من هم ترجیح میدم که خودم برم. اما سوالم اینه که چطور باید از آماده شدن ویزا با خبر بشم و کجا باید برم؟ EMPOST ?
اگه بشه که آدم یک روزه بره بگیره و بیاد بهتره
در برگه نوشته3-5 روز کاری
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-04 ساعت 09:49)babak.n نوشته:  معمولا نباید بیش تر از ۱۰ روز طول بکشه. اگه امکانش هست براتون خودتون برید برای پیک آپ ویزا. اگرم که نه، حتما به یه فرد یا آژانس معتمد و مطمئن بدید.

موفق باشید!
متشکرم negi
من هم ترجیح میدم که خودم برم. اما سوالم اینه که چطور باید از آماده شدن ویزا با خبر بشم و کجا باید برم؟ EMPOST ?
اگه بشه که آدم یک روزه بره بگیره و بیاد بهتره
در برگه نوشته3-5 روز کاری
[/quote]
شما بايد بريد امپست.
برگه صورتي يعني ويزا شما تا ٥ روز كاري اينده اماده ميشه و شما هفته ديگه با برگه صورتي تون و برگه كانفرم فرم دس ١٦٠ بريد براي پيك اپ.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، babak.n ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان
من میخوام سرمایه گذاری سبک انجام بدم اما میخوام قبلش 1 بار توریستی برم ببینم چطوره، ارزششو داره یا نه و چیکارا میشه کرد ، شینگن هم ندارم ، چند سالی هم هست که سفر خارج از کشور نداشتم
مدیر عامل یک شرکت تولیدی هستم ، 26 سالمه ، مجردم
چیکار باید بکنم؟ اگه موجودی حساب به اندازه سرمایه گذاری سبک ارائه بدم و قصدمو بگم، ویزای توریستی بهم میدن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما بايد بريد امپست.
برگه صورتي يعني ويزا شما تا ٥ روز كاري اينده اماده ميشه و شما هفته ديگه با برگه صورتي تون و برگه كانفرم فرم دس ١٦٠ بريد براي پيك اپ.
[/quote]
چه شعبه ای ؟ آیا همون روز تحویل میدن ؟ یعنی یک روزه بلیط بگیرم شدنیه ؟

(2014-06-04 ساعت 14:20)ehsan m نوشته:  سلام دوستان
من میخوام سرمایه گذاری سبک انجام بدم اما میخوام قبلش 1 بار توریستی برم ببینم چطوره، ارزششو داره یا نه و چیکارا میشه کرد ، شینگن هم ندارم ، چند سالی هم هست که سفر خارج از کشور نداشتم
مدیر عامل یک شرکت تولیدی هستم ، 26 سالمه ، مجردم
چیکار باید بکنم؟ اگه موجودی حساب به اندازه سرمایه گذاری سبک ارائه بدم و قصدمو بگم، ویزای توریستی بهم میدن ؟

سلام دوست عزیز . شانس شما به نظر من خیلی کم هست. شاید زیر 5 %
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

اگر فردی قبولی لاتاری 2015 باشه.و بخواهد برای والدینش ویزای توریستی در خواست کند.بهترین زمان کی هست که هر سه با هم برای مصاحبه به سفارت بروند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-04 ساعت 14:22)babak.n نوشته:  شما بايد بريد امپست.
چه شعبه ای ؟ آیا همون روز تحویل میدن ؟ یعنی یک روزه بلیط بگیرم شدنیه ؟

باید به شعبه امپوست در دبی مراجعه کنید نه ابوظبی یا شهرهای دیگه. خیر یک روزه میسر نیست. قبلا ۲-۳ روز بیشتر طول نمی کشید ولی ظاهرا الآن از روزی که پاستون رو به امپوست می دید تا تحویل گرفتنش ۶-۷ روزی طول می کشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n
سلام عزيزان براي اريال دعوتنامه به مادرم چه فرمهايي را بايد اماده كنم
ايا نوتاري بردن هم لازم است
ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز شرح مصاحبه توریستی من به صورت زیر هست, امیدوارم دوستانی که شرایط من رو دارن هزینه و وقت اضافی رو در نظر داشته باشند:
1- 35 سال سن
2- فوق لیسانس
3- مجرد
4- 12 سال سابقه کار
5- موجودی حساب 80 میلیون ( با توجه به تحقیقات انقدر نشون دادم و گرنه بیشتر هم بود (خیلی بیشتر))
6- هیچ خانواده و آشنایی ندارم در آمریکا
7- خدمت سربازی ارتش و ...
8- کنسولگری = دبی ساعت 8

اما مصاحبه:
روز 1 ژوئن در سفارت دبی وقت مصاحبه داشتم, روال رو که همه می دونید و نیازی به گفتنش نیست, اما مصاحبه من با شماره 419 و باجه شماره 3 با یک خانم لهجه دار آمریکایی بود که خیلی خیلی هم جدی بود و اخلاق درست و حسابی نداشت,
من - سلام
آفیسر- بدون سلام -- پاسپورت
م-بفرمائید
آ-چرا می خوای بری آمریکا
م- برای تفریج و شناخت فرهنگ
آ-سری تکون داد و تند تند تایپ کرد
آ-کدوم کشورها رفتی
م-فلان و فلان ( شینگن نداشتم)
آ-تایپ
آ- تمکین مالی
م- بفرمائید
آ-کسی رو تو آمریکا داری
م-خیر
آ-این CONTACT POINT کیه
م- از دوستان خیلی دوره
آ- متاسفانه قوانین آمریکا خیلی سختگیرانه هست و نمی تونم به شما ویزا بدم
م- مشکلی نیست
آ-من همه مدارک رو به شما بر گردوندم
م- جوابی ندادم و همه مدارک رو از باجه برداشتم و امدم بیرون

در مورد کار, و هیچ چیز دیگه نپرسید............

اما نتیجه گیری اونروز و فرداش
کلا هرکی رو دیدم که مجردی تقاضای ویزا می کرد پسر و دختر = ریجکت (حتی با وجود ویزای شینگن)
متاهل ها = برگه زرد
دانشجوها = با صورتی و یا زرد

دوستان عزیز اگر شرایط من رو دارید مخصوصا مجرد هست لطفا به هیچ عنوان هزینه نکنید چون ریجکت می شید و فقط به هزینه 2 میلیونی رو می ریزید دور, شانسی هم نیست, من هرچی می گفتم تو کامپیوترش تایپ می کرد مثل اینکه داشت از طریق یه نرم افزاری تعیین می کرد که من حد نصاب امتیاز رو می آرم یا نه, و دو مورد خیلی مهم هست که عامل ریجکت شده 95% هست 1- مجرد بودن و 2- فامیل نزدیک داشتن. اگر این دو مورد رو دارید لطفا اقدام نکنید.

لطفا اگر عزیزی با همین شرایط من ویزا گرفته اعلام کنه تا من مجدد 5 ماه بعد از آنکار اقدام کنم . مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
دوستان من ٢٤ سالمه دانشجوي سال اخر دندانپزشكي حساب بانكي ٢٠٠ ميليوم و سند هم دارم به همراه پدرم ميخوام برم امريكا و برادر و مادرم ايران ميمونن! به نظرتون تور بگيريمو با تور بريم احتمال ويزا بيشتر نميشه؟ يا ابنكه از يك كنگره دندانپزشكي دعوت نامه بگيرم! شنگن هم ندارم! توروخدا يه راه حلي بهم بديد من براي شركت در امتحان بورد دندانپزشكي تابستون بايد امريكا باشم! از دوبي يعني ويزا نميدن چون مجردم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
خانمی 45 ساله با 18 سال سابقه کار ( پرستار) و خانواده ایشون مادر و پدر هر دو گرین کارت و مجرد و دارای ویزای شینگن (3 بار) روز 2 ژوئن در هتل ما اقامت داشت و برای ویزای توریستی و شرکت در کنگره ریجکت شدن. (دبی)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-06 ساعت 15:23)Roya91b نوشته:  دوستان من ٢٤ سالمه دانشجوي سال اخر دندانپزشكي حساب بانكي ٢٠٠ ميليوم و سند هم دارم به همراه پدرم ميخوام برم امريكا و برادر و مادرم ايران ميمونن! به نظرتون تور بگيريمو با تور بريم احتمال ويزا بيشتر نميشه؟ يا ابنكه از يك كنگره دندانپزشكي دعوت نامه بگيرم! شنگن هم ندارم! توروخدا يه راه حلي بهم بديد من براي شركت در امتحان بورد دندانپزشكي تابستون بايد امريكا باشم! از دوبي يعني ويزا نميدن چون مجردم؟
امريکا مثل اروپا نيست با تور شانستون بيشتر بشه ،
شما خيلی point منفی داريد هم سنتون کم هست هم مجرد هستين هم شينگن نداريد. نه نظر من الان اقدام نکنيد که رجکت ميشيد ، حتماً پروندتون رو قوی کنيد و در آينده اقدام کنيد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: russell1979 ، حاجی واشنگتن
(2014-06-06 ساعت 15:32)russell1979 نوشته:  خانمی 45 ساله با 18 سال سابقه کار ( پرستار) و خانواده ایشون مادر و پدر هر دو گرین کارت و مجرد و دارای ویزای شینگن (3 بار) روز 2 ژوئن در هتل ما اقامت داشت و برای ویزای توریستی و شرکت در کنگره ریجکت شدن. (دبی)
به خاطر گرين کارت داشتن مادر و پدرشون رجکت شدن
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: russell1979 ، حاجی واشنگتن
(2014-05-30 ساعت 02:25)bluelady نوشته:  من خودم میخوام از دکترم نامه بگیرم. به نظر من ای مسئله بیشتر مربوط به ساپورت روحی هست وگرنه شوهرتون هست که کمک کنه بچه رو مراقبت کنید.من تا حالا همچین چیزی نشنیدم
حتما مادرتون باید یه وابستگی رو نشون بدن.اگه سندی دارن ببرن سفارت. اونا تضمین میخوان ایشون برمیگردن

DR BE MAN NAMEH NADAD GOFT SHOHARET INJAST FAGHAT NAMEH TARIKH ZAYMAN DAD Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان