کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2014-06-06 ساعت 15:03)russell1979 نوشته:  دوستان عزیز شرح مصاحبه توریستی من به صورت زیر هست, امیدوارم دوستانی که شرایط من رو دارن هزینه و وقت اضافی رو در نظر داشته باشند:
1

اما نتیجه گیری اونروز و فرداش
کلا هرکی رو دیدم که مجردی تقاضای ویزا می کرد پسر و دختر = ریجکت (حتی با وجود ویزای شینگن)
متاهل ها = برگه زرد
دانشجوها = با صورتی و یا زرد

دوستان عزیز اگر شرایط من رو دارید مخصوصا مجرد هست لطفا به هیچ عنوان هزینه نکنید چون ریجکت می شید و فقط به هزینه 2 میلیونی رو می ریزید دور, شانسی هم نیست, من هرچی می گفتم تو کامپیوترش تایپ می کرد مثل اینکه داشت از طریق یه نرم افزاری تعیین می کرد که من حد نصاب امتیاز رو می آرم یا نه, و دو مورد خیلی مهم هست که عامل ریجکت شده 95% هست 1- مجرد بودن و 2- فامیل نزدیک داشتن. اگر این دو مورد رو دارید لطفا اقدام نکنید.

لطفا اگر عزیزی با همین شرایط من ویزا گرفته اعلام کنه تا من مجدد 5 ماه بعد از آنکار اقدام کنم . مرسی

سلام. شرایط من دقیقا مثل شما نیست ولی شبیه هست. تفاوت شرایط من با شرایط شما این هست که من یک ویزای انگلیس هم در پاسم داشتم و در ضمن مادرم ساکن آمریکا هستند. من هفته ی پیش در ایروان مصاحبه داشتم و کلیرنس خوردم. هیچ مدرکی از من نخواست. فقط پرسید برای چی می خواهم بروم و چرا رفته بودم انگلیس. میزان در آمدم را هم پرسید. فکر کنم ارزشش را داشته باشد یک بار دیگه سعی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: russell1979 ، Rock
دوست من 4 جون در دبی مصاحبه داشت ... چیز خاصی ازش نپرسیدن فقط اینکه مثلا در آمدت چقدره و مسافرت کجا رفتی و آمریکا کیو داری ... مطلقا هیچ مدرکی ازش نخواستن که حرفاشو تایید کنه ... با وجود مجرد بودن و سن 38 سال برگه صورتی گرفت ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock
سلام دوستان خانم و فرزند5ساله من 30 جون از سفارت دبي براي ويزاي توريستي B2 آمريكا وقت دارن اونجا هم برادرش سيتيزن هست و براش دعوت نامه فرستاده البته 2تا خاله و داييش و همچنين مادر بزرگش اونجان به نظر دوستاني كه تجربه دارن چه مداركي رو اونجا بدن تا بهترين نتيجه رو بشه بگيرن من خودم به دليل اينكه شانس اونها بالاتر بره اقدام نكردم و به نظر خودم فقط نامي از برادرش ببره بهتره ./

با تشكر از دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
متاسفانه 1 و 2 ژوئن من با هركي مجرد تو دبي مصاحبه كردم ربجكت شده بودن، نمي دونم اينا چه سياستي دارن براي ويزا دادن.Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock
(2014-06-07 ساعت 17:54)russell1979 نوشته:  متاسفانه 1 و 2 ژوئن من با هركي مجرد تو دبي مصاحبه كردم ربجكت شده بودن، نمي دونم اينا چه سياستي دارن براي ويزا دادن.Sad

اگر منظور شما 1 و 2 jun هست حرفتون صحیح نیست . من خودم 1 جون قبول شدم
دوستان در سفارت هیچ سیاستی نیست و همه چیز بستگی داره به شخص مصاحبه کننده و مصاحبه شونده.
مگر در شرایط خاص سیا س ی که الان همچین چیزی نیست.
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما ویزای توریستی گرفتین؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
شما مجرد هستید؟ اگر ممکن هست شرایط خودتون رو بگید, ممنون میشم. منظور من توریستی و مجرد بود, وگرنه همه دانشجویی ها گرفتن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 20:52)russell1979 نوشته:  شما مجرد هستید؟ اگر ممکن هست شرایط خودتون رو بگید, ممنون میشم. منظور من توریستی و مجرد بود, وگرنه همه دانشجویی ها گرفتن.

بله . من مجرد هستم و توریستی گرفتم. اما چون پدرم مریض هستند و در آمریکا هستند از دکتر هم نامه داشتم.
اما نکاتی که باعث میشه ویزای توریستی بدن یا ندن کاملا مشخصه :
1- دلیل سفر
2- تامین هزینه ی سفر
3- اثبات برگشت به ایران
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

پاسخ
تشکر کنندگان: russell1979 ، حاجی واشنگتن
دوستان ایمیل کنسولگری دوبی رو لطف کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-08 ساعت 01:58)farbar نوشته:  دوستان ایمیل کنسولگری دوبی رو لطف کنید.
webmasterdubai@state.gov
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: farbar ، حاجی واشنگتن
سلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم آمریکا ویزای انگلیس رو خیلی قبول داره و به کسی که انگلیس رفته باشه راحت ویزا میده، چون گرفتن ویزای انگلیس خیلی سخت تر از آمریکاست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 20:33)babak.n نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 17:54)russell1979 نوشته:  متاسفانه 1 و 2 ژوئن من با هركي مجرد تو دبي مصاحبه كردم ربجكت شده بودن، نمي دونم اينا چه سياستي دارن براي ويزا دادن.Sad

دوستان در سفارت هیچ سیاستی نیست و همه چیز بستگی داره به شخص مصاحبه کننده و مصاحبه شونده.

(2014-06-07 ساعت 23:42)babak.n نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 20:52)russell1979 نوشته:  شما مجرد هستید؟ اگر ممکن هست شرایط خودتون رو بگید, ممنون میشم. منظور من توریستی و مجرد بود, وگرنه همه دانشجویی ها گرفتن.

بله . من مجرد هستم و توریستی گرفتم. اما چون پدرم مریض هستند و در آمریکا هستند از دکتر هم نامه داشتم.
1- دلیل سفر
2- تامین هزینه ی سفر
3- اثبات برگشت به ایران

ظاهرا شما شرایط مشابه من دارین ممکنه بگین چجوری ثابت کردین به ایران برمی گردین؟ با وجود پرونده مهاجرت به شما ویزا دادن؟ و جسارتا بیماری پدرتون چیه؟

پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
(2014-06-10 ساعت 11:20)ایلیانا نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 20:33)babak.n نوشته:  

(2014-06-07 ساعت 23:42)babak.n نوشته:  

1- دلیل سفر
2- تامین هزینه ی سفر
3- اثبات برگشت به ایران

ظاهرا شما شرایط مشابه من دارین ممکنه بگین چجوری ثابت کردین به ایران برمی گردین؟ با وجود پرونده مهاجرت به شما ویزا دادن؟ و جسارتا بیماری پدرتون چیه؟

نامه از دانشگاه مبنی بر داشجو بودن - وکالت نامه های خانوادگی
سرطان
البته این نکته رو بگم که راحت ویزا نداد . من گفتم که 2 ماه بیشتر نمیتونم بمونم که با تاکید روی این جمله ی من داد

پاسخ
تشکر کنندگان: ایلیانا ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان
من از طریق آژانس وقت سفارت گرفتم ، ولی هنوز فرم DS160 رو پر نکردم و از این آژانسی که برام وقت رو گرفته پرسیدم احتیاجی به پر کردن فرم قبل از گرفتن وقت نیست و اون گفت نه وقت شما تائید شده ، ولی تو سایت سفارت که داشتم میدیدم نوشته بود قبل تعیین وقت باید فرم رو پر کنید!! میشه راهنمایی کنید؟ در ضمن وقت رو تقریبا برای یک ماه و نیم دیگه گرفتم
و سوال دیگه من اینه که من غیر از این 160 دلاری که پرداخت کردم هزینه دیگه ای نباید اونجا پرداخت کنم؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-11 ساعت 09:28)MohsenID نوشته:  سلام دوستان
من از طریق آژانس وقت سفارت گرفتم ، ولی هنوز فرم DS160 رو پر نکردم و از این آژانسی که برام وقت رو گرفته پرسیدم احتیاجی به پر کردن فرم قبل از گرفتن وقت نیست و اون گفت نه وقت شما تائید شده ، ولی تو سایت سفارت که داشتم میدیدم نوشته بود قبل تعیین وقت باید فرم رو پر کنید!! میشه راهنمایی کنید؟ در ضمن وقت رو تقریبا برای یک ماه و نیم دیگه گرفتم
و سوال دیگه من اینه که من غیر از این 160 دلاری که پرداخت کردم هزینه دیگه ای نباید اونجا پرداخت کنم؟

ممنون

برای گرفتن وقت پر کردن DS-160 لازم هست. اما آژانس ها معمولا یک فرم معمولی پر میکنن و شما بعدا میتونید اون رو تغییر بدید.
به غیر از 160 دلار پول دیگه ای لازم نیست
موفق باشید

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان