کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2014-06-11 ساعت 13:13)farbar نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:59)MohsenID نوشته:  من چون از طریق آژانس وقت گرفتم به من گفتن احتیاج نیست فرم رو پر کنی و ما وقت رو گرفتیم ، فقط یک هفته مونده به سفرت اونو پر کن با خودت ببر!
یکی از دوستان اینجا گفت که آژانس ها یک فرم رو همین جوری پر میکنن و تو باید بری تغییرش بدی ، الانم گیج شدم که چیکار کنم!!!

دوست عزیز اول باید بری تو سایت https://ceac.state.gov/genniv فرم ds160 رو برای خودت وهرکس غیر از خودت که قصد سفر دارین پر کنین بعدش وقت مصاحبه میگیرین. آژانس ها بدون داشتن اظلاعات کامل و عکس از شما نمیتونن واستون فرم پر کنن. پس از پر کردن فرم باید یک پرینت از اون دستتون باشه روز مصاحبه. آژانس میتونه فرم پر کنه خودتون هم میتونین.اگه کردیت کارد داشته باشی میتونی 160 رو خودت پرداخت کنی وگر نه آژانس اینکارو واست میکنه.

سلام دوست عزیز
برای من و همسرم آژانس فرم رو پر کرد .
اول عکس ازمون خواست و دیکته اسممون که تو پاسپورت هست بعد از 2 هفته هم DS160 رو با کمک خودمون پر کرد. تا وقتی که کلید submit رو که آخر فرم هست نزنید می تونید اطلاعاتش رو تغییر بدید ولی بعد از زدن کلید submit نمیتوان تغییری داد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-12 ساعت 22:58)Leila Amricaie نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 13:13)farbar نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:59)MohsenID نوشته:  من چون از طریق آژانس وقت گرفتم به من گفتن احتیاج نیست فرم رو پر کنی و ما وقت رو گرفتیم ، فقط یک هفته مونده به سفرت اونو پر کن با خودت ببر!
یکی از دوستان اینجا گفت که آژانس ها یک فرم رو همین جوری پر میکنن و تو باید بری تغییرش بدی ، الانم گیج شدم که چیکار کنم!!!

دوست عزیز اول باید بری تو سایت https://ceac.state.gov/genniv فرم ds160 رو برای خودت وهرکس غیر از خودت که قصد سفر دارین پر کنین بعدش وقت مصاحبه میگیرین. آژانس ها بدون داشتن اظلاعات کامل و عکس از شما نمیتونن واستون فرم پر کنن. پس از پر کردن فرم باید یک پرینت از اون دستتون باشه روز مصاحبه. آژانس میتونه فرم پر کنه خودتون هم میتونین.اگه کردیت کارد داشته باشی میتونی 160 رو خودت پرداخت کنی وگر نه آژانس اینکارو واست میکنه.

سلام دوست عزیز
برای من و همسرم آژانس فرم رو پر کرد .
اول عکس ازمون خواست و دیکته اسممون که تو پاسپورت هست بعد از 2 هفته هم DS160 رو با کمک خودمون پر کرد. تا وقتی که کلید submit رو که آخر فرم هست نزنید می تونید اطلاعاتش رو تغییر بدید ولی بعد از زدن کلید submit نمیتوان تغییری داد.
شما همیشه و هر زمان می تونید فرمتون رو تغییر بدید فقط بهتون یه بارکد جدید می ده و اگر بیشتر از ۳۰ روز از پرکردن فرم گذشته باشه کمی آپلود کردنش بیشتر ازحد معمول طول می کشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Leila Amricaie ، MohsenID ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان
من برای 29 جون سفارت دبی وقت دارم...اما موقع پر کردن فرم دی اس60 آدرس دوستم که برام دعوتنامه فرستاده رو نداشتم که بنویسم..میخوام بدونم که الان هیچ راهی برای ویرایش فرم نیست و اگر نه آیا میشه یکبار دیگه فرم رو پر کنم با اینه یکبار پرکردم و شماره گرفتم؟؟یا اینکه اصلا مهم هست که آدرس رو ننوشته باشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-13 ساعت 15:57)sweet tweety نوشته:  سلام دوستان
من برای 29 جون سفارت دبی وقت دارم...اما موقع پر کردن فرم دی اس60 آدرس دوستم که برام دعوتنامه فرستاده رو نداشتم که بنویسم..میخوام بدونم که الان هیچ راهی برای ویرایش فرم نیست و اگر نه آیا میشه یکبار دیگه فرم رو پر کنم با اینه یکبار پرکردم و شماره گرفتم؟؟یا اینکه اصلا مهم هست که آدرس رو ننوشته باشم؟
می تونید ویرایش کنید و بارکد آخرین فرم رو با خودتون ببرید!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 17:53)mnmohsen نوشته:  سلام دوستان خانم و فرزند5ساله من 30 جون از سفارت دبي براي ويزاي توريستي B2 آمريكا وقت دارن اونجا هم برادرش سيتيزن هست و براش دعوت نامه فرستاده البته 2تا خاله و داييش و همچنين مادر بزرگش اونجان به نظر دوستاني كه تجربه دارن چه مداركي رو اونجا بدن تا بهترين نتيجه رو بشه بگيرن من خودم به دليل اينكه شانس اونها بالاتر بره اقدام نكردم و به نظر خودم فقط نامي از برادرش ببره بهتره ./

با تشكر از دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.من کلا بعد دو ماه الافی از سفارت انکارا ناامیدشدم ویه فرم جدید واسه دبی پر کردم و تو نستم واسه یک ماه دیگه وقت بگیرم.یه سئوال داشتم . اگه کسی همون روز ویزا بگیره پروسه چه جوریه؟پاسپورترو میگیرن تو سفارت؟ممنونم واینکه هفته بعد از مصاحبه عید فطر هست اخلال ایجادنمیکنه؟

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
(2014-06-18 ساعت 18:48)bluelady نوشته:  سلام دوستان.من کلا بعد دو ماه الافی از سفارت انکارا ناامیدشدم ویه فرم جدید واسه دبی پر کردم و تو نستم واسه یک ماه دیگه وقت بگیرم.یه سئوال داشتم . اگه کسی همون روز ویزا بگیره پروسه چه جوریه؟پاسپورترو میگیرن تو سفارت؟ممنونم واینکه هفته بعد از مصاحبه عید فطر هست اخلال ایجادنمیکنه؟

پاسپورت رو نمی گیرن ازتون، باید پاسپورت رو به امپوست تحویل بدید تا بفرستند سفارت ویزاتون رو براتون بزنند و امپوست به هتل محل اقامتتون برگردونه. شما تو این مدت باید دبی بمونید (اگه که بگه ویزاتون شامل کلیرنس نشده)
می تونم بپرسم از چه طریقی وقت گرفتید؟ چون الآن که نشون می ده کلی وقت در جون و جولای بازه، یا اینکه خودتون برای یکماه دیگه خواستید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: bluelady ، حاجی واشنگتن
ممنون از جوابتون. من خودم وقت گرفتم .واسه مادرم هست.اون موقع گرفتم که وقت داشته باشن مدارکشون رو آماده کنن و بلیط بخرن

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: negi
سلام دوستان . ویزای مادر من در آنکارا آماده پیک آپ هست. با دو آژانس مختلف صحبت کردم، یکی میگه میشه شخص دیگه ای بره ویزا رو بگیره و یکی دیگه میگه فقط خود فرد باید حضور داشته باشه، آیا کسی تجربه ای داره؟ آیا بدون اینکه مادرم به آنکارا مسافرت کنه میتونه ویزاشو دریافت کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-21 ساعت 15:54)mina_s نوشته:  سلام دوستان . ویزای مادر من در آنکارا آماده پیک آپ هست. با دو آژانس مختلف صحبت کردم، یکی میگه میشه شخص دیگه ای بره ویزا رو بگیره و یکی دیگه میگه فقط خود فرد باید حضور داشته باشه، آیا کسی تجربه ای داره؟ آیا بدون اینکه مادرم به آنکارا مسافرت کنه میتونه ویزاشو دریافت کنه؟
آنکارا همیشه پاسپورت رو به شخص متقاضی تحویل داده ... گول حرف این آژانسها رو نخورید!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Leila Amricaie
ممنون دوست عزیز ، ولی سوال من فقط این بود که ایرادی نداره که من قبل از اینکه فرم DS160 رو پر کنم وقت سفارت گرفتم؟ چون وقت من مشخصه و ایمیل تائیدش رو هم گرفتم
[/quote]

تا اونجا که من اطلاع دارم ابتدا باید فرم را پر کنید یک شماره تاییدیه میده بعد 160 دلار را واریز میکنید . بعد با داشتن شماره واریزی و شماره فرم میتونن براتون وقت بگیرند . نمیدونم آژانس بدون این موارد چطوری وقت گرفته به سفارت ایمل بدید یا زنگ بزنید ببیند اصلا شما وقت دارید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
سلام بچه ها
من برای 28 جولای وقت دارم ولی امروز تو اینترنت دیدم که امارات روز عید فطر رو همون 28 جولای اعلام کرده ، حالا برای کسایی که تو اون تاریخ وقت دارن چه اتفاقی میافته؟
http://www.thenational.ae/uae/government...-announced

درضمن سایت سفارت تو قسمت تعطیلات رسمی هنوز آپدیت نشده و 29 جولای رو به مدت 3 روز تعطیل اعلام کرده
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام . خواهر من می خواد برای ویزای توریستی اقدام کنه ، پرونده مهاجرت داره و در گروه F2B هست . مدارکی که داره شامل سند ملک ، سابقه بیمه ، نامه از کارش که با یک سمت خوب اونجا داره کار می کنه ، وکالتنامه برای حقوق مادر بزرگم که با ما زندگی می کنه و اگه ایشون نباشه حقوقو بهش نمی دن و گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه در حالی که یک ترم از درسش مونده ... به نظرتون بهش ویزا می دن؟ در ضمن یک ماهم بیشتر نمی تونه بمونه ... مرخصی نمی دن ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-21 ساعت 15:54)mina_s نوشته:  سلام دوستان . ویزای مادر من در آنکارا آماده پیک آپ هست. با دو آژانس مختلف صحبت کردم، یکی میگه میشه شخص دیگه ای بره ویزا رو بگیره و یکی دیگه میگه فقط خود فرد باید حضور داشته باشه، آیا کسی تجربه ای داره؟ آیا بدون اینکه مادرم به آنکارا مسافرت کنه میتونه ویزاشو دریافت کنه؟

دوست گرامی آنکارا باید خود شخص مراجعه کنه اما اگر وکالت رسمی مورد تایید سفارت به کسی بده این امکان وجود داره تو سایت که اعلام شده ویزای ایشون حاضره اگر با دقت مطالعه بفرمایید این موضوع ذکر شده
مصاحبه Nov 2013 آپدیت خودم 6Decو برای همسرم 3Dec و 23May و 4Jun و آخرین آپدیت برای همسرم 23 Jun و همان روز ساعت 18:30 بعد از 210 روز کلیر شدند
24 Sep هم همسرم هم فرزندم آپدیت شدند و همان روز ویزای هر دو صادر شد
21 Oct هم در سایت واشنگتن پرونده خودم آپدیت شد و فرداش یعنی چهارشنبه 22 Oct بعد از 11 ماه کلیر شدم-تحویل پاس 30 Oct و همون روز آپ دیت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-30 ساعت 10:01)ایلیانا نوشته:  سلام . خواهر من می خواد برای ویزای توریستی اقدام کنه ، پرونده مهاجرت داره و در گروه F2B هست . مدارکی که داره شامل سند ملک ، سابقه بیمه ، نامه از کارش که با یک سمت خوب اونجا داره کار می کنه ، وکالتنامه برای حقوق مادر بزرگم که با ما زندگی می کنه و اگه ایشون نباشه حقوقو بهش نمی دن و گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه در حالی که یک ترم از درسش مونده ... به نظرتون بهش ویزا می دن؟ در ضمن یک ماهم بیشتر نمی تونه بمونه ... مرخصی نمی دن ...
اگر پرونده مهاجرت دارن درخواست ايشون برای ويزا توريستی رد ميشه
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، حاجی واشنگتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان