راجب عکس درسته که مشخصهت عکس برا توریستی مثل عکس لاتاری هست؟درضمن بچه ها کسی درباره سفارت ترکمنستان چیزی میدونه ؟مترجم داره ؟من یه جایی راجب این سفارت خودم اما یادم نمی یاد کدوم ارسال هست کسی می تونه منو راهنمایی کنه کدوم صفحه رو باید بخونم ؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
|
2014-09-16 ساعت 11:27
(2014-09-16 ساعت 11:00)isel نوشته: راجب عکس درسته که مشخصهت عکس برا توریستی مثل عکس لاتاری هست؟درضمن بچه ها کسی درباره سفارت ترکمنستان چیزی میدونه ؟مترجم داره ؟من یه جایی راجب این سفارت خودم اما یادم نمی یاد کدوم ارسال هست کسی می تونه منو راهنمایی کنه کدوم صفحه رو باید بخونم ؟عکس توريستی 5*5 هست. سفارت ترکمنستان مترجم نداره و بايد انگليسی حرف بزنيد. تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
2014-09-17 ساعت 05:08
سلام ، من براي مادرم وقت ويزا گرفتم ولي اسپانسر و دعوت نامه رو دختر عمو مامانم زحمتش كشيده فرستاده نه من، حالا دو تا سوال دارم. من ابان ميرم ايران و اذر وقت سفارت مامانم هست با توجه به اينكه دعوتنامه رو من نفرستادم احتمال اين هست كه به مامانم ويزا ندن و بگن دخترت ايرانه چه لزومي داره كه شما هم بري امريكا؟ سوال دوم تو فرما قسمتي بود كه ميپرسيد خرج سفرتون بر عهده كيه منم زدم خودم يعني مادرم ولي اسپانسر هم داريم به نظرتون ايراد ميگيرن يا فرم اسپانسر قبول ميكنن؟در ضمن نوع ويزا B گرفتم ولي دعوت نامه دارن. درسته نوع ويزا يا نه؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت کنسولگری:انكارا تعداد افراد منظور در کیس :١ ارسال فرم: 10 Jun مصاحبه:١٠ دسامبر دریافت ویزا:يه ضرب
2014-09-17 ساعت 05:10
سلام
من دعوتنامه برای پدر و مادرم میخوام بفرستم که برای مدت محدودی ( زمان زایمان ) پیش من بیان. کلیه مدارک مربوط به سپانسر شدن رو برای پدر و مادرم به ایران فرستادم. میشه منو راهنمایی کنید: 1- چه مدارک دیگه ای پدر و مادرم باید با خودشون به سفارت ببرند؟ 2- آیا برای گرفتن وقت سفارت باید روال ویزای توریستی رو دنبال کنند؟ یا دعوتنامه روال دیگری داره؟
2014-09-17 ساعت 08:39
ببخشید این telecod توی فرم ds160 چیه ؟چی بنویسم؟ممنون میشم یکی جواب بده
2014-09-17 ساعت 09:59
. من فرم 160رو دارم پر می کنم چند تا سوال داشتم اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
1-نوع پاسپورت رو چی بزنم regularمنظم-officialرسمی-diplomaticدیپلمات-otherغیره ؟ 2-این telecode چیه؟ فکر کنم باید 4 رقمی باشه. بزنم no ؟ 3-محل صدور گذرنامه؟بزنم تهران 4-book number توی پاسپورت چیه؟همون شماره پاسپورت هست یا چیز دیگه ای هست ؟ 5-من national identification number را کد ملی زدم درسته؟ 6-این state/province If shown on passport را چی بزنم اسم استانم رو بنویسم ؟اخه گفته( اگر نشون داده شده در پاسپورت )توی پاسپورت من فقط اسم شهرم رو نوشته دیگه اسم دیگه ای نیست البته من شهر واستانم یکی هست. 7-ادرس رو هم من مثل خود انگلیسی ها اول پلاک بعد کوچه ها وبعد خیابان رو زدم درسته؟ ممنون میشم از کسایی که فرم رو پر کردن قبلا کمکم کنند. تشکر کنندگان: Roxana7
2014-09-17 ساعت 10:05
بچه ها من چند صفحه ای از فرمم رو پر کردم وبعد save کردم شماره id رو هم برداشتم برا بار اول که فرمم رو بازیابی کردم همون id اول رو رزدم وفرم من uplod شد و اطلاعات قبلی که پر کرده بودم رو اورد اما بالای فرم id number دیگه عوض شده بود و یکی دیگه بود این طبیعیه برا همه همین طوره ؟دفعه دیگه باید برای بازیابی فرمم از این id number جدید استفاده کنم تا فرمم رو up loud کنه؟
2014-09-17 ساعت 11:42
(2014-09-17 ساعت 05:08)Niyousha نوشته: سلام ، من براي مادرم وقت ويزا گرفتم ولي اسپانسر و دعوت نامه رو دختر عمو مامانم زحمتش كشيده فرستاده نه من، حالا دو تا سوال دارم. من ابان ميرم ايران و اذر وقت سفارت مامانم هست با توجه به اينكه دعوتنامه رو من نفرستادم احتمال اين هست كه به مامانم ويزا ندن و بگن دخترت ايرانه چه لزومي داره كه شما هم بري امريكا؟ سوال دوم تو فرما قسمتي بود كه ميپرسيد خرج سفرتون بر عهده كيه منم زدم خودم يعني مادرم ولي اسپانسر هم داريم به نظرتون ايراد ميگيرن يا فرم اسپانسر قبول ميكنن؟در ضمن نوع ويزا B گرفتم ولي دعوت نامه دارن. درسته نوع ويزا يا نه؟
2014-09-17 ساعت 11:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-17 ساعت 11:46 توسط Kurosh_Salehi.)
(2014-09-17 ساعت 05:10)narcis_ala نوشته: سلام1- هر مدرکی که وابستگيشون رو به ايران ثابت کنه رو بايد با خودشون ببرن ( سند خانه . مدارک کاری . پرينت حساب بانکی و... ) 2- برای گرفتن وقت بايد روال ويزا توريستی رو دنبال کنن (2014-09-17 ساعت 08:39)isel نوشته: ببخشید این telecod توی فرم ds160 چیه ؟چی بنویسم؟ممنون میشم یکی جواب بدهکدی مثل اي دی ميمونه که ما ايرانی ها نداريم و داخل کادرش چيزی ننويسيد تشکر کنندگان: isel ، narcis_ala ، حاجی واشنگتن
2014-09-17 ساعت 11:52
(2014-09-17 ساعت 09:59)isel نوشته: . من فرم 160رو دارم پر می کنم چند تا سوال داشتم اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.1- regular 3- هر جايی که پاستون صادر شده رو بايد بزنيد ديگه دوست عزيز. 4- چيژی نزنيد و تيک غير فعال شدنشو بزنيد. 5- بله. 6- مثلاً بزنيد شهر تهران، استان شميران ( زياد مهم نيستن اين سؤال ها ) 7- بله درست زديد. تشکر کنندگان: isel ، حاجی واشنگتن
2014-09-17 ساعت 11:53
(2014-09-17 ساعت 09:59)isel نوشته: . من فرم 160رو دارم پر می کنم چند تا سوال داشتم اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.بچه هاهر کی اطلاع داره منو راهنمایی کنه ممنون می شم
2014-09-17 ساعت 11:54
(2014-09-17 ساعت 10:05)isel نوشته: بچه ها من چند صفحه ای از فرمم رو پر کردم وبعد save کردم شماره id رو هم برداشتم برا بار اول که فرمم رو بازیابی کردم همون id اول رو رزدم وفرم من uplod شد و اطلاعات قبلی که پر کرده بودم رو اورد اما بالای فرم id number دیگه عوض شده بود و یکی دیگه بود این طبیعیه برا همه همین طوره ؟دفعه دیگه باید برای بازیابی فرمم از این id number جدید استفاده کنم تا فرمم رو up loud کنه؟نه . شما بايد فقط از يک ID Number استفاده کنيد و اصلاً نبايد تغيير کنه ، يه جا از کارتون ايراد داره لطفاً دقت کنيد تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
2014-09-17 ساعت 13:13
یعنی ما book number توی پاسپورتهامون نداریم وباید خالی بذاریم .پس در این صورت هیج جای فرم شماره پاسپورت رو نمی پرسه ؟من فکر کردم book number شاید همون passport no هست .پس من باید این قسمت رو دکمه غیر فعال کردنش رو بزنم درسته دوستان ؟
2014-09-17 ساعت 13:32
(2014-09-17 ساعت 13:13)isel نوشته: یعنی ما book number توی پاسپورتهامون نداریم وباید خالی بذاریم .پس در این صورت هیج جای فرم شماره پاسپورت رو نمی پرسه ؟من فکر کردم book number شاید همون passport no هست .پس من باید این قسمت رو دکمه غیر فعال کردنش رو بزنم درسته دوستان ؟Passpoert book number رو خالی بزاريد و در قسمت passport/travel document number شماره پاسپورتتون رو بنويسيد... تشکر کنندگان: isel ، حاجی واشنگتن
2014-09-17 ساعت 13:43
من چند صفحه ای از فرمم رو پر کردم وبعد save کردم شماره id رو هم برداشتم ممکنه به من بگید حالا برای اینکه ادامه فرمم رو پر کنم باید از RETRIEVE AN APPLICATIONوارد بشوم یااز UPLOAD AN APPLICATION وارد بشوم من از RETRIVE که وارد میشوم ID NUMBERAM همون اولی است اما از UPLOD که وارد می شوم یه ID NUMBER جدید بالای صفحه است به من بگید من برا ادامه پر کردن فرمم از کدوم قسنت باید وارد بشوم ؟بسیار ممنونم مرسی.
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان