موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من شغل پدرم رو agricalchural چون ایشون از خودشون زمین دارند و کشاورزی میکنند البته جواز کسب کشاورزی هم دارند اما قسمتی که نوشته present employer or school name vرو چی بزنم ؟اینجا یعنی چی ؟البته پدرم مغازه هم دارند برای مغازه هم جواز کسب دارند به نظر شما چه شغلی رو بزنم البته سوابق مالیاتی هم به اسم پدرم رد می شوند من بایستی چه کار کنم .خوهش می کنم منو راهنمایی و کمک کنید.اگر بخواهم شغل کشاورزی رو بزنم جواب این سوال را چی بزنم ؟به نظر شما چه شغلی رو بزنم بهتره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوست عزیز مغازه رو که بزنم جواب این قسمت رو چی بزنم? present employer or school nameاسم فروشگاه رو بزنم اصلا این قسمت یعنی چی ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید اصلا معنی این سوال چیه present employer or school name؟ کسی که خودش کار میکنه که کار فرما نداره و این که school name اینجا چه ربطی به شغل داره چی می خواهد از ما؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کارت معافیت داشته باشیم برای سربازی این سوال رو بزنم no?Have you ever served in the military?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من جواب همه سوالها در قسمت security and backgrownd رو زدم no .درسته؟ البته من همشون رو خواندم و شامل مورد من نمی شد .اما می خواستم بدونم شما هم no زدید ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-29 ساعت 10:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-29 ساعت 11:28 توسط isel.)
من درامد رو چجوری بنویسم مثلا ماهی 3 ملیون تومان رو بزنم 3 چون فقط عدد از 0-9 قبول میکنه ؟این گزینه were you previously employed? رو باید چی زد خوب یعنی باید شغل های قبلیمون رو بنویسیم ؟و اگر شغل قبلی با الان یکی باشه دوباره اونجا هم مشخصات شغل حالا رو بنویسیم؟ و این امضا توی فرم 160 چجوریه اشکالی نداره من به جای پدرم امضا کنم چون من دارم فرم رو برای ایشون پر می کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-29 ساعت 16:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-29 ساعت 16:43 توسط isel.)
ببخشید برای میزان درامد فقط اعداد بین 0-9 رو قبول میکنه یعنی این طوریم که شما گفتید نوشتم ولی خطا میزنه من چیکار کنم ؟برای همه همینطوره؟
میزنه Monthly Income in Local Currency (if employed) accepts only numbers (0-9).