کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
سلام دوستان خداراشكر با درخواست ويزاي توريستي مامانم با دادن برگه صورتي به ايشان موافقت شد و الان به محض برگشتنن به ايران بايد پاسپورتشون را بفرستند كه ويزا توش بخوره
ايا اژانسي ميشناسيد كه اينكا را انجام بده؟
به جز پاس چه مداركي بايد بفرسته به دبي؟
ميدونيد چند روزه ويزا تو پاسش ميزنند؟
كنسول گفته بوده پاستو بذار ويزا بزنيم مامانم گفته من بليط برگشت براي فردا دارم گفته اكي برو ايران بده پايپورتتو بيارن!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-02 ساعت 09:58)akimomon نوشته:  سلام دوستان خداراشكر با درخواست ويزاي توريستي مامانم با دادن برگه صورتي به ايشان موافقت شد و الان به محض برگشتنن به ايران بايد پاسپورتشون را بفرستند كه ويزا توش بخوره
كنسول گفته بوده پاستو بذار ويزا بزنيم مامانم گفته من بليط برگشت براي فردا دارم گفته اكي برو ايران بده پايپورتتو بيارن!
تبريک ميگم.
من خودم با اژانس ايران-انکارا کار ميکنم کارشون خوب هست :
www.IranAnkara.com
مدارک مورد نیاز : • اصل پاسپورت • برگه زرد یا صورتی • وکالت نامه • برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
(2014-10-02 ساعت 09:58)akimomon نوشته:  سلام دوستان خداراشكر با درخواست ويزاي توريستي مامانم با دادن برگه صورتي به ايشان موافقت شد و الان به محض برگشتنن به ايران بايد پاسپورتشون را بفرستند كه ويزا توش بخوره

نمی خوام توی دلتون رو خالی کنم ولی کاش هزینه کنسلی بلیط رو می دادند و خودشون برای پیک آپ ویزا می موندند. پاسپورت حاوی ویزای آمریکای مادرم رو ۶ ماه پیش آژانس مسئول پیک آپ گم کرد و نه تنها مسئولیت پیگیری از کارمندش رو به عهده نگرفت حتی یک عذرخواهی خشک و خالی هم از ما نکرد.
این آژانسها فقط زمانی جوابگو هستند که می خوان پول رو بگیرند... به هر حال امیدوارم که کار شما بدون مشکل پیش بره.
هیچ فرقی هم بین آژانس خوب و بد و بالاشهر و پایین شهر نیست. وقتی گم بشه (یا بخوان اون پاس رو بفروشند) دست آدم به هیچ جا بند نیست. ما دادگاه هم رفتیم با گزارش پلیس و اعتراف پیک موتور و نامه رسید آژانس ولی گفتند مدارک کافی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: vahid.vp
نگي جون خيلي متاسف شدم !!
همه كارهاي مامانم را خودم از امريكا كرده بودم و تلفني اون زياد وارد نيست به اينكارها طرف هم سوال كرده كه كي ميري ايران مامان گفتم جمعه اونم گفته پس بگير ببر بده بيارن!!!
يه روش ديكه هم هست كه از ايران با پست ارسال ميكني به امپوست اونو ميدونيد چطوريه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-02 ساعت 22:08)akimomon نوشته:  نگي جون خيلي متاسف شدم !!
همه كارهاي مامانم را خودم از امريكا كرده بودم و تلفني اون زياد وارد نيست به اينكارها طرف هم سوال كرده كه كي ميري ايران مامان گفتم جمعه اونم گفته پس بگير ببر بده بيارن!!!
يه روش ديكه هم هست كه از ايران با پست ارسال ميكني به امپوست اونو ميدونيد چطوريه؟
نه متاسفانه نشنیدم در این باره. می دونم بعضی از آژانسهای فعال در تهران یا دبی هستند که باید پاسپورت رو با پست براشون بفرستی ولی نه مستقیم به امپوست. بازم شاید اینجا بچه ها بهتر بدونند. ما که پشت دستمون رو داغ کردیم و هر روز و هر شب برای اونی که باعث این ماجرا شد دعای خیر می فرستم!!!!
اگه تاریخ و مسیرشون این اجازه رو می ده پروازشون رو از دبی بگیرید تا خودشون بتونند پیک آپ کنند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-01 ساعت 02:08)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 23:41)aliaz91 نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 13:55)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 08:56)aliaz91 نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 00:17)Kurosh_Salehi نوشته:  سلام.
نه احتياج نيست که اصل باشه برای شما email ميکنن و شما ازش پرينت بگيريد.
اگر ويزا شينگن و انگليس نداشتين من ميگفتم هيچ شانسی نداريد ولی الان ميگم اگر حساب بانکی خوب و سند خانه ببريد احتمال ويزا گرفتنتون %99 هست

ممنون از كمكتون
فقط يه سوال ديگه
ويزاش چقدر اعتبار داره ، چند ماه؟
و اينكه من مي خوام بعد كنگره يه دوري هم بزنم ، آيا بايد مثل اروپا برنامه سفر و واچر هاي هتلم باشه يا مهم نيس؟
از وقتی وارد بشی 6 ماه فرصت داری بمونی.
بله حتماً اگر باشه خيلی بهتون کمک ميکنه

واقعا ممنونم
راستي فرقي نمي كنه سفارت كجا برم ، يعني از نظر اينكه سخت نگيرن
ما ٣ نفريم ، يه نفر منم يه نفرمون اقامت كانادا داره و نفر ديگمون جز تركيه و دبي جايي نرفته
ما نگران اينيم كه به هممون ويزا ندن
شرايط نفر سومتون خيلی بده و به احتمال زياد اگر هم سن شما باشه رجکت ميشه.
ببخشيد چيكار مي تونيم انجام بديم شانس گرفتن ويزامون بيشتر بشه؟
مدارك يا هر چيزي؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-03 ساعت 10:03)aliaz91 نوشته:  
(2014-10-01 ساعت 02:08)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 23:41)aliaz91 نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 13:55)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 08:56)aliaz91 نوشته:  ممنون از كمكتون
فقط يه سوال ديگه
ويزاش چقدر اعتبار داره ، چند ماه؟
و اينكه من مي خوام بعد كنگره يه دوري هم بزنم ، آيا بايد مثل اروپا برنامه سفر و واچر هاي هتلم باشه يا مهم نيس؟
از وقتی وارد بشی 6 ماه فرصت داری بمونی.
بله حتماً اگر باشه خيلی بهتون کمک ميکنه

واقعا ممنونم
راستي فرقي نمي كنه سفارت كجا برم ، يعني از نظر اينكه سخت نگيرن
ما ٣ نفريم ، يه نفر منم يه نفرمون اقامت كانادا داره و نفر ديگمون جز تركيه و دبي جايي نرفته
ما نگران اينيم كه به هممون ويزا ندن
شرايط نفر سومتون خيلی بده و به احتمال زياد اگر هم سن شما باشه رجکت ميشه.
ببخشيد چيكار مي تونيم انجام بديم شانس گرفتن ويزامون بيشتر بشه؟
مدارك يا هر چيزي؟
تمام مدارکی که اثبات کنه شما به ايران وابستگی داريد و بعد از سفرتون به ايران باز ميگرديد رو با خودتون ببريد
Cool
پاسخ
من وقتم رو گرفتم برای ارمنستان می خواستم مدارکی که باید پدرم همراهشون ببرند رو به من بگید که چیزی رو جا نذارم البته من همه صفحات رو خوندم اما می خواستم مطمعن بشم که دقیقا چه مدارکی رو ترجمه و چه مدارکی رو همراه ببرند برا مصاحبه ؟الان دیگه غیر از جور کردن مدارک وتهیه بلیط ارمنستان تا زمان مصاحبه کار دیگه ای هست که باید انجام بدهم ؟یه سوال دیگه پدرم در 2 موسسه مالی اعتباری سپرده دارند چطوری باید تمکن مالی یا پرینت حساب بانکی بگیرند؟من فکر نمی کنم که این موسسه ها به زبان انگلیسی چیزی به ما بدهند ممنون میشم منو راهنمایی و کمک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-04 ساعت 05:47)isel نوشته:  من وقتم رو گرفتم برای ارمنستان می خواستم مدارکی که باید پدرم همراهشون ببرند رو به من بگید که چیزی رو جا نذارم البته من همه صفحات رو خوندم اما می خواستم مطمعن بشم که دقیقا چه مدارکی رو ترجمه و چه مدارکی رو همراه ببرند برا مصاحبه ؟الان دیگه غیر از جور کردن مدارک وتهیه بلیط ارمنستان تا زمان مصاحبه کار دیگه ای هست که باید انجام بدهم ؟یه سوال دیگه پدرم در 2 موسسه مالی اعتباری سپرده دارند چطوری باید تمکن مالی یا پرینت حساب بانکی بگیرند؟من فکر نمی کنم که این موسسه ها به زبان انگلیسی چیزی به ما بدهند ممنون میشم منو راهنمایی و کمک کنید
واسه کی وقت گرفتید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای اواخر ماه
پاسخ
تشکر کنندگان:
من خواهرم دعوت نامه میفرسته اما اسپانسر نیست یعنی ما فرم اسپانسر واینها رو پر نکردیم وهزینه سفر رو خود پدرم می دهند در پایان دعوتنامه ها که تو سایت هست یه چیزی مثل متن زیز هست آیا برای ما هم باید باشه ؟این روتین کار هست یا اینکه نه این جملات برای کسایی هست که می خواهند فرم اسپانسر رو پر کنند ؟
I will be responsible for all of his accommodation expenses while he is in the United States. Upon the termination of his visit, he will return to Tehran, Iran.

یا مثلا این
He will stay with us at our home at the above address, where she would have her own bedroom, and all comforts necessary to enjoy her stay with us. We will take care of all of her living expenses, and we plan to take out a medical insurance for him before he gets here, just in case a medical emergency should arise.
یه سوال دیگه برای ویزای توریستی لازمه که عکس با خودشون ببرند اگه لازمه چه سایزی؟سایز پاسپورت یا اینکه برای فرم ds160 فرستادیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-06 ساعت 10:22)isel نوشته:  من خواهرم دعوت نامه میفرسته اما اسپانسر نیست یعنی ما فرم اسپانسر واینها رو پر نکردیم وهزینه سفر رو خود پدرم می دهند در پایان دعوتنامه ها که تو سایت هست یه چیزی مثل متن زیز هست آیا برای ما هم باید باشه ؟این روتین کار هست یا اینکه نه این جملات برای کسایی هست که می خواهند فرم اسپانسر رو پر کنند ؟
I will be responsible for all of his accommodation expenses while he is in the United States. Upon the termination of his visit, he will return to Tehran, Iran.

یا مثلا این
He will stay with us at our home at the above address, where she would have her own bedroom, and all comforts necessary to enjoy her stay with us. We will take care of all of her living expenses, and we plan to take out a medical insurance for him before he gets here, just in case a medical emergency should arise.
یه سوال دیگه برای ویزای توریستی لازمه که عکس با خودشون ببرند اگه لازمه چه سایزی؟سایز پاسپورت یا اینکه برای فرم ds160 فرستادیم ؟
اگه خودشون هزینه ها رو پرداخت می کنند نیازی به اسپانسر و اینجور حرفها نیست . یک عکس با همون سایز فرم 160 یا همون 5 در 5 همراه داشته باشند
پاسخ
تشکر کنندگان: isel ، حاجی واشنگتن
سلام . من میخواستم در آنکارا مصاحبه کنم. فرم دی اس 160 رو هم پر کردم ولی حالا نمیدونم از کدوم قسمت باید پول واریز کنم و فیش بگیرم و وقت بگیرم. لطفا من رو راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
توی صفحات اول سایت خوندم که تو یه برگه بنویسید خلاصه ای از علت سفر ووضعیت مالی ودلیل بازگشت یا یه چیزی تو این مایه ها آیا این نامه لازمه حتما بنویسیم ببریم کمکی می کنه ؟کسایی که رفتن مصاحبه همه اینو بردن ؟من چکار کنم بنویسم ؟آیا متن اماده ای دارید که من استفاده کنم دوستان .ممن.ن میشم به من کمک و راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-08 ساعت 20:01)pantealouni نوشته:  سلام . من میخواستم در آنکارا مصاحبه کنم. فرم دی اس 160 رو هم پر کردم ولی حالا نمیدونم از کدوم قسمت باید پول واریز کنم و فیش بگیرم و وقت بگیرم. لطفا من رو راهنمایی کنید

من خودم از ارسال 122 در فروم (گرفتن وقت از سفارت )کمک گرفتم و به سایتی که معرفی کرده رفتم ووقت و واریز رو انجام دادم شما برید این ارسال رو بخونید متوجه میشید .
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان