موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خداراشكر با درخواست ويزاي توريستي مامانم با دادن برگه صورتي به ايشان موافقت شد و الان به محض برگشتنن به ايران بايد پاسپورتشون را بفرستند كه ويزا توش بخوره
ايا اژانسي ميشناسيد كه اينكا را انجام بده؟
به جز پاس چه مداركي بايد بفرسته به دبي؟
ميدونيد چند روزه ويزا تو پاسش ميزنند؟
كنسول گفته بوده پاستو بذار ويزا بزنيم مامانم گفته من بليط برگشت براي فردا دارم گفته اكي برو ايران بده پايپورتتو بيارن!
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
نگي جون خيلي متاسف شدم !!
همه كارهاي مامانم را خودم از امريكا كرده بودم و تلفني اون زياد وارد نيست به اينكارها طرف هم سوال كرده كه كي ميري ايران مامان گفتم جمعه اونم گفته پس بگير ببر بده بيارن!!!
يه روش ديكه هم هست كه از ايران با پست ارسال ميكني به امپوست اونو ميدونيد چطوريه؟
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من وقتم رو گرفتم برای ارمنستان می خواستم مدارکی که باید پدرم همراهشون ببرند رو به من بگید که چیزی رو جا نذارم البته من همه صفحات رو خوندم اما می خواستم مطمعن بشم که دقیقا چه مدارکی رو ترجمه و چه مدارکی رو همراه ببرند برا مصاحبه ؟الان دیگه غیر از جور کردن مدارک وتهیه بلیط ارمنستان تا زمان مصاحبه کار دیگه ای هست که باید انجام بدهم ؟یه سوال دیگه پدرم در 2 موسسه مالی اعتباری سپرده دارند چطوری باید تمکن مالی یا پرینت حساب بانکی بگیرند؟من فکر نمی کنم که این موسسه ها به زبان انگلیسی چیزی به ما بدهند ممنون میشم منو راهنمایی و کمک کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من خواهرم دعوت نامه میفرسته اما اسپانسر نیست یعنی ما فرم اسپانسر واینها رو پر نکردیم وهزینه سفر رو خود پدرم می دهند در پایان دعوتنامه ها که تو سایت هست یه چیزی مثل متن زیز هست آیا برای ما هم باید باشه ؟این روتین کار هست یا اینکه نه این جملات برای کسایی هست که می خواهند فرم اسپانسر رو پر کنند ؟
I will be responsible for all of his accommodation expenses while he is in the United States. Upon the termination of his visit, he will return to Tehran, Iran.
یا مثلا این
He will stay with us at our home at the above address, where she would have her own bedroom, and all comforts necessary to enjoy her stay with us. We will take care of all of her living expenses, and we plan to take out a medical insurance for him before he gets here, just in case a medical emergency should arise.
یه سوال دیگه برای ویزای توریستی لازمه که عکس با خودشون ببرند اگه لازمه چه سایزی؟سایز پاسپورت یا اینکه برای فرم ds160 فرستادیم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . من میخواستم در آنکارا مصاحبه کنم. فرم دی اس 160 رو هم پر کردم ولی حالا نمیدونم از کدوم قسمت باید پول واریز کنم و فیش بگیرم و وقت بگیرم. لطفا من رو راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
توی صفحات اول سایت خوندم که تو یه برگه بنویسید خلاصه ای از علت سفر ووضعیت مالی ودلیل بازگشت یا یه چیزی تو این مایه ها آیا این نامه لازمه حتما بنویسیم ببریم کمکی می کنه ؟کسایی که رفتن مصاحبه همه اینو بردن ؟من چکار کنم بنویسم ؟آیا متن اماده ای دارید که من استفاده کنم دوستان .ممن.ن میشم به من کمک و راهنمایی کنید