موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان الان پرداخت هزینه های ویزهای توریستی تو سفارت انجام میشه مثل قبل یا اینکه باید با مسترکارت از قبل تو سایت جدید انجام داد؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-14 ساعت 22:44)member نوشته: با سلام خدمت دوستان . میخواستم بپرسم آیا به پدر و مادری که با هم می خواهند برای ویزای توریستی اقدام کنند و یکی از فررندانشان در ایران در حال درس خواندن است و در ایران میماند و برای دیدار فرزند دیگر در آمریکا تقاضای ویزا دارند آیا به هر دو با هم ویزا میدهند و کدام کشور بهتر ویزا میده و چه مدارکی لازم و مهم است؟
باسلام دوست عزیز من الان پست شما رو خوندم .پاسخ شما مثبت است بله به هردوی شما ویزا میدن فقط اگر شما و همسرتون شاغل باشید ممکنه ap بخورید و حدود سه ماه طول میکشه تا کلیر بشید سفارت ها هم با هم فرقی ندارن از هر کدومشون میتونید اقدام کنید یکی از آشنایان که دو پسرشان در آمریکا هستند (فقط همین دو فرزند رو دارند ) اقدام کردن و به هر دوتاشون ویزا دادن
چند نکته مهم :
باید به آفیسر موقع مصاحبه ثابت کنید که بعد از رفتن به آمریکا حتما بر میگردید ایران .چگونه؟
سند خونه و املاکی که دارید (هر چه این سند ها بیشتر باشند بهتر است)ترجمه کنید و با خودتون ببریدسفارت
-تمکن مالی خوبی از بانک بگیرید
-ترجمه گواهی محل کارتون رو داشته باشید که نشون میده شما شاغل هستید و بر میگردید ایران
اگه باز هم پرسشی بود در خدمتم .شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-20 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-20 ساعت 22:54 توسط farbar.)
دوستان عزیز ایمیل کنسولگری دوبی رو میدین لطفا. از یکی از دوستان گرفتم ایمیل زدم ولی جواب نمیدن
من خواسته هایم را از او می خواهم و او بر اساس لیاقت و صلاحم به من پاسخ خواهد داد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-21 ساعت 10:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-21 ساعت 10:41 توسط member.)
با سلام. میخواستم فرم اصلی ds-160 برای ویرای توریستی را اگر کسی از دوستان اینجا دارند میشه نمونه اش رو بزارند. و اینکه اول باید این فرمو پر کنیم بعد وقت بگیریم؟ و اینکه چه مدت طول میکشه وقت بدهند برای مصاحبه.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-21 ساعت 12:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-21 ساعت 12:54 توسط iris.)
سلام
برای ویزای توریستی
قسمتی از فرم که گفته آشنا یا فامیل در امریکا معرفی کنید دوستم چند تا فامیل دارند به نظرتون بنویسه یا اصلا بنویسه فامیلی ندارند در امریکا شانسش چطوری بیشتر می شه
مثلا اگر بگه دوست دخترم چند ماهه رفته امریکا و واسه دیدن اون دارم می رم رد می شه هان؟
فقط بگه برای تفریح و گردش میاد
بعد می خواستم بدونم این فرم ds-160 را کجا پر کنیم؟ و چطوری خودمون برا گرفتن وقت سفارت اقدام کنیم، می ذونم اگر همه این تایپیک را بخونم دستم میاد ولی اگر فرمول وار توضیح بدید ممنون می شم
اگر الان برای توریستی اقدام کنه و رد بشه و بعدا از طریق ازدواج اقدام کنه برای ویزای مهاجرتیش اشکالی پیش نمیاد؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
لطفا يكي من رو راهنمايي كنه
من ٤ نوامبر ايروان مصاحبه داشتم b1 اپروو شدم ولي چون مارچ مي خواستم برم افيسر گفت پاستو ژانويه بفرست
من ١١ دسامبر ميا زدم كه مي بفرستم اينا هم گفتم وسط ژانويه
٢ هفته پيش پاسم رو دادم واسه پيكاپ ، ١٢ ژانويه سايت اپديت شد ولي ايشو نشده تا امروز
خلاصع پريرىز ميل زدم از اين تمپليت هازدن كه شما دارين administrative process مي شين ، من يه ايميل طولاني زدم و واسشون توضيح دادم شرايطو اينكه چي شده ، دوباره از همون تمپليت ها زدن ، منم دوباره همون ميل رو فرستادم كه امروز اينو جواب دادن
Dear Mr. Aziz,
We had to put your case through some additional processing. We are working to complete it as soon as possible and thank you for your patience. Please email us next week to check on your case status.
Sincerely,
منظورشون چيه ، به نظرتون مي خوان ريجكت كنن يا كلير يا مي خوان دوباره بررسي كنن ببينن چي به چي بوده؟
من پاسم الان ٢ هفتستو سفارت مونده
به نظرتون هفته ديگه ميل بزنم چي ميگن
خواهش مي كنم كمك كنين ، من چون مطمئن بودم اپروو شدم هم بليط گرفتم هم هتل
Help plz
B1 : no clearance , 04,11,2014
DV 2016 waiting
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-22 ساعت 03:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-22 ساعت 03:50 توسط iris.)
منظورشون اینه صبر کنی
پروسه اداری خودشون باید طی بشه
اگرنه وفتی می گن پاست را بفرست واسه ویزا یعنی ویزات اکی شده
هفته دیگه بهت می گن کارتون اکی شده فلان روز بیا تحویل بگیر
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال داشتم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
برادرم ویزای توریستی اقدام کرده و حدود 2 ماه پیش برای مصاحبه دوبی رفته بود دیروز براش از سفارت ایمیل دادن اومد که کلیر شده و میتونه پاسپورتش رو به همراه برگه زرد بیاره سفارت برای گرفتن ویزا ولی نگفتن تا چه تاریخی فرصت داره بیاره
سوالم اینه کسی میدونه تا چه تاریخی میشه رفت و بعد گرفتن ویزا تا چه تاریخی میشه بیاد امریکا
اخه بچه مدرسه ای داره و خانوادگی اقدام کردن