موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من می خوام برای پدر و مادرم که ایران هستن وقت بگیرم آیا دعوت نامه و ساپورت مالی از طرف من لازمه ؟ برای ویزای B2 یا بازدید خویشاوندان مدیکال لازمه؟ یا فقط پر کردن فرم160 و گرفتن وقت کافی است؟
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و سلامت برای دوستان مهاجرسزا که با مهربانی و صبوری به سوالات پاسخ میدن. چند تا سوال دیگه داشتم که دیگه اطلاعاتم کامل میشه برای انجام این پروسه. برای اخذ ویزای توریستی برای پدر و مادر برای دیدن فرزند
1. برای پدر و مادر با هم یک فرم ds 160 لارمه یعنی من اول پر کنم بعد شوهرم را اضافه کنم یا هر نفر فرم جدا میخواد.
2. از الان میشه اقدام کرد برای مصاحبه ؟ یعنی بعد از ارسال فرم ds160 و پرداخت هزینه ،میشه وقت برای اوایل خرداد گرفت برای مصاحبه ؟ و آیا فقط یک وقت ملاقات باید گرفت برای دو نفرمون ؟
3. دعوتنامه از اونطرف ، فرزندمان لازمه بفرسته برامون؟ چون که خودمون هزینه های سفر را با ارایه مدارک مالی ساپورت میکنیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و درود...لطفا دوستان اگر می تونید کمکم کنید...سپاسگزارم
پدرو مادر من پس فردا آنکارا مصاحبه دارند...به صورت جداگانه...برادرم گرین کارتی و در آمریکاست...2 بار هم قبلا در دوبی و تاجیک مصاحبه داشتند و رد شدند ..این بار جدا مصاحبه دارند:
هر دو بازنشسته آموزش و پرورش هستند..تمکن مالی خوب ، شینگن ندارند
اگر از مادرم بپرسه همسرت کجاست آیا بگه ایرانه؟ یا نه راستش را بگه که او هم این جا مصاحبه داره؟
قصد سفر را می گن: گشتن و تفریح و خرید و ضمنا دیدن فرزند
مدت اقامت: 2 هفته(تو 160 هم همینه)
ممنونم
رتبه:
117
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مدارک لازم برای اقدام ویزای توریستی میدونید چی هست ؟ آیا سو پیشینه هم لازمه ؟
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-29 ساعت 23:17)mel نوشته: دوستان مدارک لازم برای اقدام ویزای توریستی میدونید چی هست ؟ آیا سو پیشینه هم لازمه ؟
این لینک رو مطالعه بفرمایید
http://www.mohajersara.com/attachment.php?aid=476
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه