2015-01-31 ساعت 16:33
(2015-01-29 ساعت 17:34)sah859 نوشته:(2015-01-27 ساعت 20:56)sah859 نوشته:(2015-01-27 ساعت 14:58)Kurosh_Salehi نوشته:(2015-01-26 ساعت 19:58)sah859 نوشته: سلام دوستان من به یک مورد عجیب برخورد کردم، کمتر از ۱ ماه پیش در آخرین روز کاری سفارت آمریکا در ایروان وقت مصاحبه داشتم برای ویزای توریستیفکر نميکنم باهاتون تماس بگيرن
خودم یک پسر مجرد و ۲۶ ساله هستم که ۱ سال هست در ارمنستان زندگی میکنم، ۶ ماه قبل هم رفتم سفارت، آفیسر اول داشت برگه زرد رو میزشت لائ پاسپورت اما وقتی دید اینجا زندگی میکنم ردم کرد،
۱ ماه پیش که رفتم سفارت با دعوت نامه رفتم که در اون فامیلمون سند خونشو تو آمریکا گرو گذشت تا اگر من برنگشتم اون خون از دست بره تا خیال سفارت از برگشتن من تا حدودی راحت بشه
برای بار دوم که رفتم سفارت آفیسر گفت من نتونستم تصمیم بگیرم و ما داریم وارد تعطیلات میشیم و اواسط تا اواخر ژانویه بهت زنگ یا ایمیل میزنم که دوباره بیای اینجا باهم مصاحبه کنی
تا به امروز هیچ خبری ازشون نشد تا این که خودم امروز به سفارت ایمیل زدم و پیگیر شدم حالا هم منتظر جواب ایمیل هستم،
کسی میدونه شرایط من چیه و تاحالا مشابهش اتفاق افتاده؟
ممنون میشم جواب بدین
چرا؟آخه براي ريجكت شدن نبايد حداقل برگه سفيد بدن؟
كسي جواب من رو نميده؟ امروز زنگ زدم سفارت خودشونم تعجب كردن از اين مورد و گفتن نميدونيم!!!!!
دوستان از سفارت با من تماس گرفتن و ديروز موفق شدم ويزا بگيرم
ممنون از ابن همه پاسخ و كمك
همگي موفق باشيد