موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سوال داشتم . یکی از آشنایان من برای ویزای توریستی اقدام کرد و بهش برگه دادن که باید مراحل اداری برایش طی بشه. حالا بعد از سه ماه ای میلی اومده که سایت شما آپدیت شده و برید چک کنید ولی وقتی کیس نامبر رو میزنه هیچ مطلبی توش نیست چرا اینجوریه ؟ این طبیعیه ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و آرزوی سالی مملو از سلامتی و برکت. کسی ویزای ارمنستان را از سفارت ارمنستان در تهران گرفته ؟ سفارت هفته آینده باز است و آدرسش و هزینش و مدارک چی میخواد چند روز قبل از سفر باید اقدام کرد؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چند تا سوال داشتم اگه ممکنه لطفا" راهنمائی کنید .
1- نحوه گرفتن وقت مصاحبه خانوادگی چگونه است؟
2- برای بچه زیر 12 سال هم پول مصاحبه می خواند یا نه؟
3- آیا باید برای هر نفر از خانواده 160 دلار و باید واریز کرد یا برای کل خانواده یک 160 دلار کافیه؟
4- اگه در نحوه پرداخت گزینه نقدی رو وارد کنم چگونه و از کجا میشه پرداختش کرد و چگونه می تونم از وقت مصاحبه ام آگاه بشم.
5- کدو م پست خونه نزدیک به سفارته یا بهتر و اصلا" لزومی برای انتخاب پست خانه هست یا نه؟
6- در صورت موافقت دادن ویزای و یا حتی ندادنش پاس ها رو از کجا و کی تحویل می گیریم.
7- اگه کسی هتل خوب و نزدیک سفارت میشناسه لطفا" اسم هتل و بگه
8- به این سوال چه جوابی باید داد؟
Is the applicant traveling from another country to apply for a visa in United Arab Emirates?
Yes
No
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-31 ساعت 05:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-31 ساعت 05:59 توسط Hamed112.)
سلام دوستان من ٣ ساله گرين كارت دارم كار نميكنم كرديت كارت قوى حساب بانكى و موجودى قوى كرديت اسكور بالا گواهينامه بيمه سلامتى ....... همه چيز دارم خونه اجاره كردم و زندگى ميكنم البته دنبال كار هستم اما خودم تحت ساپورت خانواده هستم برام پول ميفرستن الان ميخوام براى مامانم دعوت نامه بدم كه خودش تحت ساپورت خودشه كه يه مدت كوتاه بياد پيشم خودش بيشتر از دوماه نميتونه بمونه ميشه قدم به قدم تا اخرين مرحله خيلى ابتدايى كه من بايد چيكار كنم يه توضيح كامل بدين واقعا ممنون ميشم كمك بزرگى كردين بازم خيلى ممنون فقط مرحله مرحله با ادرس ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. برای روز مصاحبه برای ویزای توریستی عکسی که 5*5 باید به سفارت ببریم باید بدون روتوش باشه یا مشکلی نداره با روتوش باشه
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام؛
من از قبل عذر خواهی می کنم بدون مطالعه صفحات قبلی سوالمو مطرح می کنم(تا صفحه 20 خوندم!)
همسر بنده 6 ماه پیش آمریکا رفتن و در حال حاضر گرین کارت دارن و برای من تقاضای گرین کارت کردن و مراحل پرونده در حال انجام شدن هستش، من از بازماندگان لاتاری 2014 هستم، می خوام تقاضای ویزای توریستی بدم که حداقل مقداری این فاصله و دوری رو کمتر کنم. پیشنهاد دوستان چی هستش؟
با قوانین الان شرایط به چه شکل هستش؟
ویزا میدن یا نه؟
کدوم سفارت بهتره؟
حتما باید گردش مالی ارائه بدیم یا نه، تمکن مالی کفایت می کنه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ويزاي توريستي امريكا رو دارم
ميتونم بيام امريكا و اونجا اعلام پناهندگي كنم ؟ متشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من عضو جدیدم .سوالی داشتم همسر بنده دیروز به ایتالیا رفت تا از سفارت امریکا در رم درخواست ویزا کنه البته دعوتنامه و مدارک رو برادرشون که در امریکا زندگی میکنند رو فرستاده ولی هر چقدر برادرشون به سایت سفارت مراجعه کرذ نتونست برای ایشون وقت بگیره یکی از بستگان بنده که در ایتالیا زندگی میکنند که همسرم هم پیش ایشون رفته پرس و جو کرده بودن و میگفتند که الان سفارت امریکا دیگه به این صورت عمل نمیکنه و میبایستی از کشورهای همسایه ایران که سفارت امریکا انجا وجود دارند میبایستی اقدام کنند ..ایا صحت داره ممکنه بنده رو راهنمایی بفرمایید .سپاسگزارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-09 ساعت 19:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-10 ساعت 16:54 توسط member.)
با سلام. برای ویزای توریستی سو پیشینه که لازم نیست از ایران؟ و اگر زن و شوهر برای دیدن فرزندشون با هم بخوان بروند آیا ترجمه عقدنامه همون یک سری کافیست؟ همه صفحات پاسپورت باید کپی بشه؟ و چند سری؟ ممنون میشم از پاسختون و ببخشید از اینکه سوالم شاید پیش پا افتاده باشه.