موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز،
من خودم الان آمریکا هستم و همسرم ایران و منتظریم تا برای ویزای مهاجرتی به مصاحبه بره، ولی طی این مدت تصمیم گرفتیم تا برای مادر و پدر شوهرم برای ویزای توریستی اقدام کنیم تا بتونن به دیدن من بیان. حالا من چندتا سوال داشتم که ممنون می شم در صورت اطلاع راهنمایی بفرمایید.
1- من خودم آنلاین براشون فرم ds-160 رو پر کردم و اسم پدرشوهر رو زیر مجموعه مادرشوهر نوشتم برای مصاحبه در سفارت ارمنستان. آیا این درسته؟ یا جداگانه باید فرم رو براشون پر کنم؟ برای هزینه هم همینطور، آیا یک 160 دلار باید پرداخت کرد یا 2تا، یعنی 320دلار؟
2- در قسمتی از فرم جایی هست که میگه آدرس جایی که میخوای اقامت داشته باشی در آمریکا رو بنویس، در جای دیگر هم کلا میگه آدرس یک نفر رو در آمریکا بده، آیا اگه آدرس خودم رو بنویسم مشکلی در ویزا گرفتنشون پیش میاد؟ اگه آدرس خودم رو نزنم، پس چه آدرسی رو بنویسم؟ یا کلا در مصاحبه بگن که عروسمون اونجاست؟ یا اصلا عنوان نکنن؟؟
3- پدر و مادرشوهرم سفرهای ترکیه، مالزی و فرانسه (ویزای شینگن) رو در سابقه شون دارن، هردو حقوق بگیر و بازنشسته هستند، ملک و زمین هم دارند، با این حال آیا بازهم احتمال داره اگه 2نفره به مصاحبه برن ویزا نگیرن؟ یا کلا ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان عزيز
با آرزوي موفقيت براي همگي
من با ويزاي توريستي يكماه آمريكا بودم و تازه يك هفته هست كه برگشتم حالا مي خوام دوباره اقدام كنم به همراه همسر و پسرم برم به نظرتون چونكه تازه برگشتم به من و خانواده امكانش هست ويزا بدن؟
از دوستان كسي تجربه همچين موردي را داشته؟
باتشكر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-20 ساعت 15:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-23 ساعت 17:56 توسط Nooshinsalamat.)
دوستان من پست هاي قبلي رو خوندم،اونطور كه متوجه شدم براي توريستي مديكال لازم نيست،درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
يك تجربه پيش آمده را برايتان بيان ميكنم
من و دوستم يكماه پيش با ويزاي توريستي قصد سفر به آمريكا داشتيم ويزاي من در پاسم خورده بود ولي ويزاي دوستم هنوز نيامده بود كه در سايت سفارت ايشون پروسه كامل خوردن ولي جند روز بعد در سايت سيس رفيوز خورد ما كه فكر كرديم ايشون ريجكت شدن و من اماده سفر تنهايي بودم يه ايميل براش از سفارت آمد كه پاسپورت را ارسال كنيد ماهم با شك و ترديد بخاطر رفيوز شدن در سايت سيس پاسو فرستاديم دبي ولي خدارو شكر ويزا در پاس زده شد و برگشت
خواستم بگم به سايت سيس اكتفا نكنيد
با آرزوي موفقيت براي همه دوستان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما در ارمنستان مصاحبه داشتیم من و شوهرم برای دیدن فررندمان در آمریکا ولی ویزا ندادند و فقط گفت آیا در لاتاری ثبت نام کردین و ما هم حقیقت رو گفتیم و گفتیم بله بعد دیگه همش گفت چرا ثبت نام کردید همین و بس و اصلا هیچکدام از اون همه مدارک کاملی که برده بودیم رو ندید. آیا همچنین موردی داشتید در آخر گفت شما من رو قانع نکردید برای ویزا دادن در صورتیکه اصلا نگاه به مدارک مالی وابستگی خانوادگی و اینکه که یک بچمون ایرانه نکرد و همینطور مدارک شغلی و بقیه مدارک را اصلا نگاه هم نکرد .نمیدونم علت ویزا ندادنش رو اقلا به یکیمون میداد. حالا میشه از جای دیگه اقدام کنم و چه مدت باید یگذره؟ آیا اقدام دوباره فایده ای داره یا دوباره به این مسیله گیر میدن. منتظر جوابتون هستم. کجا بهتره ؟ آیاتنهایی اقدام کنم بهتره؟ چون شاید با هم بودیم نداده . چون ما اصلا قصد ماندن نداشتیم فقط دلتنگ پسرمون بودیم. خیلی حالمون گرفتست.