کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2015-04-10 ساعت 16:56)member نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 19:39)member نوشته:  با سلام. برای ویزای توریستی سو پیشینه که لازم نیست از ایران؟ و اگر زن و شوهر برای دیدن فرزندشون با هم بخوان بروند آیا ترجمه عقدنامه همون یک سری کافیست؟ همه صفحات پاسپورت باید کپی بشه؟ و چند سری؟ ممنون میشم از پاسختون و ببخشید از اینکه سوالم شاید پیش پا افتاده باشه.

لطف میکنید اگر پاسخ بدهید
سوء پیشینه و عقد نامه نیازی نیست . همون ترجمه شناسنامه کافیه چون داخل شناسنامه نوشته .
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، sepideh IR
(2015-04-10 ساعت 20:55)vahid.vp نوشته:  
(2015-04-10 ساعت 16:56)member نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 19:39)member نوشته:  با سلام. برای ویزای توریستی سو پیشینه که لازم نیست از ایران؟ و اگر زن و شوهر برای دیدن فرزندشون با هم بخوان بروند آیا ترجمه عقدنامه همون یک سری کافیست؟ همه صفحات پاسپورت باید کپی بشه؟ و چند سری؟ ممنون میشم از پاسختون و ببخشید از اینکه سوالم شاید پیش پا افتاده باشه.

لطف میکنید اگر پاسخ بدهید
سوء پیشینه و عقد نامه نیازی نیست . همون ترجمه شناسنامه کافیه چون داخل شناسنامه نوشته .
من با نظر آقا وحید موافقم به هر حال اگر سفرنامه دوستان دیگه مثال آقای خرمیان یا بابک عزیز رو بخونید می بینید که به این راحتی ویزا نمی دن. همه چیز کاملا بستگی به نظر آفیسر پرونده شما داره و اینکه اصولا شما در برگه ویزای توریستی خودتون اضحار کنید که پرونده ویزای توریستی دارین .خود من دلیل اینکه ویزا نمی دن اصلا درک نمی کنم چون بین این همه آدم حداقل ما هدفمون مشخصه ! اما بازم می گم بسته به نظر آفیسر تون داره . در ضمن آقای خرمیان پدرشون سرطان داشتن که به رحمت خدا رفتن و بابک عزیز الان ایرانه و خوشبختانه کارنت شده ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: vahid.vp ، member ، حاجی واشنگتن ، sepideh IR ، battosai
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز،

من خودم الان آمریکا هستم و همسرم ایران و منتظریم تا برای ویزای مهاجرتی به مصاحبه بره، ولی طی این مدت تصمیم گرفتیم تا برای مادر و پدر شوهرم برای ویزای توریستی اقدام کنیم تا بتونن به دیدن من بیان. حالا من چندتا سوال داشتم که ممنون می شم در صورت اطلاع راهنمایی بفرمایید.
1- من خودم آنلاین براشون فرم ds-160 رو پر کردم و اسم پدرشوهر رو زیر مجموعه مادرشوهر نوشتم برای مصاحبه در سفارت ارمنستان. آیا این درسته؟ یا جداگانه باید فرم رو براشون پر کنم؟ برای هزینه هم همینطور، آیا یک 160 دلار باید پرداخت کرد یا 2تا، یعنی 320دلار؟

2- در قسمتی از فرم جایی هست که میگه آدرس جایی که میخوای اقامت داشته باشی در آمریکا رو بنویس، در جای دیگر هم کلا میگه آدرس یک نفر رو در آمریکا بده، آیا اگه آدرس خودم رو بنویسم مشکلی در ویزا گرفتنشون پیش میاد؟ اگه آدرس خودم رو نزنم، پس چه آدرسی رو بنویسم؟ یا کلا در مصاحبه بگن که عروسمون اونجاست؟ یا اصلا عنوان نکنن؟؟

3- پدر و مادرشوهرم سفرهای ترکیه، مالزی و فرانسه (ویزای شینگن) رو در سابقه شون دارن، هردو حقوق بگیر و بازنشسته هستند، ملک و زمین هم دارند، با این حال آیا بازهم احتمال داره اگه 2نفره به مصاحبه برن ویزا نگیرن؟ یا کلا ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
سلام خدمت همه دوستان عزيز
با آرزوي موفقيت براي همگي
من با ويزاي توريستي يكماه آمريكا بودم و تازه يك هفته هست كه برگشتم حالا مي خوام دوباره اقدام كنم به همراه همسر و پسرم برم به نظرتون چونكه تازه برگشتم به من و خانواده امكانش هست ويزا بدن؟
از دوستان كسي تجربه همچين موردي را داشته؟
باتشكر
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، farrokh33
(2015-04-19 ساعت 09:29)Shahram_m نوشته:  سلام خدمت همه دوستان عزيز
من با ويزاي توريستي يكماه آمريكا بودم و تازه يك هفته هست كه برگشتم حالا مي خوام دوباره اقدام كنم به همراه همسر و پسرم برم به نظرتون چونكه تازه برگشتم به من و خانواده امكانش هست ويزا بدن؟
باتشكر
خیر دیگه از ویزا خبری نیست . منم مشابه شما بودم البته بعد از 16 ماه که از آمریکا برگشتم با خانواده اقدام کردم ولی متاسفانه بعد از 22 ماه منو ریجکت کردند
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Rock
(2015-04-19 ساعت 13:31)vahid.vp نوشته:  
باتشكر
خیر دیگه از ویزا خبری نیست . منم مشابه شما بودم البته بعد از 16 ماه که از آمریکا برگشتم با خانواده اقدام کردم ولی متاسفانه بعد از 22 ماه منو ریجکت کردند

سلام وحيد جان
به خانواده هم ندادن؟ يعني شما از سفارت برگه زرد گرفتيد بعد ريجكت شديد؟
پاسخ
(2015-04-19 ساعت 14:41)Shahram_m نوشته:  
باتشكر

سلام وحيد جان
آره برگه زرد گرفته بودم . نه به هیچ کدوم ویزا ندادند .
پاسخ
(2015-04-19 ساعت 08:06)Mahsa S نوشته:  با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز،

من خودم الان آمریکا هستم و همسرم ایران و منتظریم تا برای ویزای مهاجرتی به مصاحبه بره، ولی طی این مدت تصمیم گرفتیم تا برای مادر و پدر شوهرم برای ویزای توریستی اقدام کنیم تا بتونن به دیدن من بیان. حالا من چندتا سوال داشتم که ممنون می شم در صورت اطلاع راهنمایی بفرمایید.
1- من خودم آنلاین براشون فرم ds-160 رو پر کردم و اسم پدرشوهر رو زیر مجموعه مادرشوهر نوشتم برای مصاحبه در سفارت ارمنستان. آیا این درسته؟ یا جداگانه باید فرم رو براشون پر کنم؟ برای هزینه هم همینطور، آیا یک 160 دلار باید پرداخت کرد یا 2تا، یعنی 320دلار؟

2- در قسمتی از فرم جایی هست که میگه آدرس جایی که میخوای اقامت داشته باشی در آمریکا رو بنویس، در جای دیگر هم کلا میگه آدرس یک نفر رو در آمریکا بده، آیا اگه آدرس خودم رو بنویسم مشکلی در ویزا گرفتنشون پیش میاد؟ اگه آدرس خودم رو نزنم، پس چه آدرسی رو بنویسم؟ یا کلا در مصاحبه بگن که عروسمون اونجاست؟ یا اصلا عنوان نکنن؟؟

3- پدر و مادرشوهرم سفرهای ترکیه، مالزی و فرانسه (ویزای شینگن) رو در سابقه شون دارن، هردو حقوق بگیر و بازنشسته هستند، ملک و زمین هم دارند، با این حال آیا بازهم احتمال داره اگه 2نفره به مصاحبه برن ویزا نگیرن؟ یا کلا ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.
1- برای هر کدوم بايد فرم جدا پر کنيد. برای هر کس بايد 160 دلار جدا گانه پرداخت بشه.
2- در 2 قسمت آدرس خودتون رو بزنيد. و حتماً بگن که شما آنجا هستيد ، چون اينجوری شک ميکنن که 2 نفر سن بالا کجا ميخوان برن ولی وقتی بگن شما رو ميخوان ببينن اين يه دليل منطقی هست.
3- بله امکان داره ويزا نگيرن چون گرفتن ويزا بسيار شانسی هست. ولی با اين شرايطی که گفتين و سن بالاشون احتمال ويزا گرفتن بسيار زياد هست.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahsa S ، sepideh IR
(2015-04-19 ساعت 21:42)vahid.vp نوشته:  
(2015-04-19 ساعت 14:41)Shahram_m نوشته:  
باتشكر

سلام وحيد جان
آره برگه زرد گرفته بودم . نه به هیچ کدوم ویزا ندادند .
سلام
علت ريجكت شدن رو ميدوني؟
پاسخ
دوستان من پست هاي قبلي رو خوندم،اونطور كه متوجه شدم براي توريستي مديكال لازم نيست،درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، farrokh33
سلام خدمت همه دوستان
يك تجربه پيش آمده را برايتان بيان ميكنم
من و دوستم يكماه پيش با ويزاي توريستي قصد سفر به آمريكا داشتيم ويزاي من در پاسم خورده بود ولي ويزاي دوستم هنوز نيامده بود كه در سايت سفارت ايشون پروسه كامل خوردن ولي جند روز بعد در سايت سيس رفيوز خورد ما كه فكر كرديم ايشون ريجكت شدن و من اماده سفر تنهايي بودم يه ايميل براش از سفارت آمد كه پاسپورت را ارسال كنيد ماهم با شك و ترديد بخاطر رفيوز شدن در سايت سيس پاسو فرستاديم دبي ولي خدارو شكر ويزا در پاس زده شد و برگشت
خواستم بگم به سايت سيس اكتفا نكنيد
با آرزوي موفقيت براي همه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: vahid.vp ، Rock ، sepideh IR ، hamid_fs3
دوستان ما در ارمنستان مصاحبه داشتیم من و شوهرم برای دیدن فررندمان در آمریکا ولی ویزا ندادند و فقط گفت آیا در لاتاری ثبت نام کردین و ما هم حقیقت رو گفتیم و گفتیم بله بعد دیگه همش گفت چرا ثبت نام کردید همین و بس و اصلا هیچکدام از اون همه مدارک کاملی که برده بودیم رو ندید. آیا همچنین موردی داشتید در آخر گفت شما من رو قانع نکردید برای ویزا دادن در صورتیکه اصلا نگاه به مدارک مالی وابستگی خانوادگی و اینکه که یک بچمون ایرانه نکرد و همینطور مدارک شغلی و بقیه مدارک را اصلا نگاه هم نکرد .نمیدونم علت ویزا ندادنش رو اقلا به یکیمون میداد. حالا میشه از جای دیگه اقدام کنم و چه مدت باید یگذره؟ آیا اقدام دوباره فایده ای داره یا دوباره به این مسیله گیر میدن. منتظر جوابتون هستم. کجا بهتره ؟ آیاتنهایی اقدام کنم بهتره؟ چون شاید با هم بودیم نداده . چون ما اصلا قصد ماندن نداشتیم فقط دلتنگ پسرمون بودیم. خیلی حالمون گرفتست.
پاسخ
(2015-04-21 ساعت 14:50)member نوشته:  دوستان ما در ارمنستان مصاحبه داشتیم من و شوهرم برای دیدن فررندمان در آمریکا ولی ویزا ندادند و فقط گفت آیا در لاتاری ثبت نام کردین و ما هم حقیقت رو گفتیم و گفتیم بله بعد دیگه همش گفت چرا ثبت نام کردید همین و بس و اصلا هیچکدام از اون همه مدارک کاملی که برده بودیم رو ندید. آیا همچنین موردی داشتید در آخر گفت شما من رو قانع نکردید برای ویزا دادن در صورتیکه اصلا نگاه به مدارک مالی وابستگی خانوادگی و اینکه که یک بچمون ایرانه نکرد و همینطور مدارک شغلی و بقیه مدارک را اصلا نگاه هم نکرد .نمیدونم علت ویزا ندادنش رو اقلا به یکیمون میداد. حالا میشه از جای دیگه اقدام کنم و چه مدت باید یگذره؟ آیا اقدام دوباره فایده ای داره یا دوباره به این مسیله گیر میدن. منتظر جوابتون هستم. کجا بهتره ؟ آیاتنهایی اقدام کنم بهتره؟ چون شاید با هم بودیم نداده . چون ما اصلا قصد ماندن نداشتیم فقط دلتنگ پسرمون بودیم. خیلی حالمون گرفتست.

واقعا پیشکسوتان کسی نیست ما رو راهنمایی بکنه. من خیلی سفرنامه ها رو خونده بودم و همه ی کارمونو از اول تا آخر با کمک مهاجرسرا انجام دادیم ولی تا حالا این مورد خودمونو ندیده بودم. واقعا هنگیم.
پاسخ
(2015-04-22 ساعت 07:48)member نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 14:50)member نوشته:  دوستان ما در ارمنستان مصاحبه داشتیم من و شوهرم برای دیدن فررندمان در آمریکا ولی ویزا ندادند و فقط گفت آیا در لاتاری ثبت نام کردین و ما هم حقیقت رو گفتیم و گفتیم بله بعد دیگه همش گفت چرا ثبت نام کردید همین و بس و اصلا هیچکدام از اون همه مدارک کاملی که برده بودیم رو ندید. آیا همچنین موردی داشتید در آخر گفت شما من رو قانع نکردید برای ویزا دادن در صورتیکه اصلا نگاه به مدارک مالی وابستگی خانوادگی و اینکه که یک بچمون ایرانه نکرد و همینطور مدارک شغلی و بقیه مدارک را اصلا نگاه هم نکرد .نمیدونم علت ویزا ندادنش رو اقلا به یکیمون میداد. حالا میشه از جای دیگه اقدام کنم و چه مدت باید یگذره؟ آیا اقدام دوباره فایده ای داره یا دوباره به این مسیله گیر میدن. منتظر جوابتون هستم. کجا بهتره ؟ آیاتنهایی اقدام کنم بهتره؟ چون شاید با هم بودیم نداده . چون ما اصلا قصد ماندن نداشتیم فقط دلتنگ پسرمون بودیم. خیلی حالمون گرفتست.

واقعا پیشکسوتان کسی نیست ما رو راهنمایی بکنه. من خیلی سفرنامه ها رو خونده بودم و همه ی کارمونو از اول تا آخر با کمک مهاجرسرا انجام دادیم ولی تا حالا این مورد خودمونو ندیده بودم. واقعا هنگیم.

سلام
اميدوارم كارتون انجام بشه و ويزا بگيريد، شما ميتونيد از جاي ديگر اقدام كنيد محدوديت نداره، فقط اينو ميگم كه من يكماه پيش در آمريكا رفتم ايميگريشن براي اينكه ببينم ميشه براي همسر و فرزندم اقدام كنم خود افسر گفت بستگي به حال آنروز افسر در سفارت داره خيلي ذهن خودتونو درگير نكنين از دبي يا آنكارا دوباره اقدام كنيد انشاا... كه موفق ميشيد.
پاسخ
(2015-04-22 ساعت 08:21)Shahram_m نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 07:48)member نوشته:  

سلام
اميدوارم كارتون انجام بشه و ويزا بگيريد، شما ميتونيد از جاي ديگر اقدام كنيد محدوديت نداره، فقط اينو ميگم كه من يكماه پيش در آمريكا رفتم ايميگريشن براي اينكه ببينم ميشه براي همسر و فرزندم اقدام كنم خود افسر گفت بستگي به حال آنروز افسر در سفارت داره خيلي ذهن خودتونو درگير نكنين از دبي يا آنكارا دوباره اقدام كنيد انشاا... كه موفق ميشيد.
آخه من فقط میخوام بدونم لاتاری باعث ندادن ویزا توریستی میشه؟. یعنی این لاتاری مگه یک راه قانونی نیست و یک مورد مساوی برای تمام مردم دنیاست که یک شانسه برای رفتن آنجا، پس چه ربطی به هم دارند که در موردش آفیسر پرسیده. خوب خیلیها در لاتاری شرکت میکنند پس نباید هیچ وقت برن بچشونو ببینند
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان