موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-12 ساعت 16:28)بهار 94 نوشته: (2015-05-12 ساعت 15:09)Shahram_m نوشته: (2015-05-12 ساعت 13:22)بهار 94 نوشته: (2015-05-12 ساعت 12:57)Shahram_m نوشته: (2015-05-12 ساعت 11:55)بهار 94 نوشته: سلام. یه سوال دیگه. برای ویزای توریستی لازمه cover letter رو مدارکمون باشه موقع مصاحبه؟ لطفا کسانی که ویزا گرفتن راهنمایی کنن.
سلام
نه، ترجمه هم نميخوان فقط اصل مدارك
موفق باشيد
ممنون از جوابتون. من چند جای مختلف خوانده بودم که یک نامه روی مدارکتون باشه ...
خواهش ميكنم، بله من ويزاي توريستي گرفتم تازه هم برگشتم ...
تبریک میگم بابت ویزا. من باز هم متوجه نشدم؟!!! چی رو ترجمه نکنم؟ سند مالکیت و سابقه بیمه و سند ازدواج و شناسنامه و.... اینها رو ترجمه نمیخوان؟!!! مگه امکان داره؟
بله درست میگن دوست عزیزمون، نیازی به ترجمه ی این مدارک نیست، من بارها سعی کردم به دوستان بگم که این کلیشه ای که ویزای توریستی تو ایران راه افتاده بین کسانی که میخوان برن را از ذهنتان بیرون کنید. این حرف ها فقط شنیده هاست و واقعیت معتبری نداره. تنها مدارک شناسایی اون هم اصل + برای آقایان اصل کارت پایان خدمت + مدرک تمکن مالی صرفا برای اینکه بدونن شما پول سفرتون را دارید، که شامل گردش حساب در 6 ماه گذشته یا (پرینت حساب بانکی به زبان انگلیسی از ایران) + همراه داشتن پاسپورت قبلی خود چنانچه دارای ویزاهای شینگن و یاغیرمی باشد + برگه کانفرم وقت مصاحبه و برگه کانفرم فرم DS-160. این ها چیزهایی هست که نیاز هست و الکی هزینه و زمان نگذارید این همه مدارک را با خودتون بکشید ببرید ترجمه و غیره که آفیسر نگاه هم نمیکنه. اگر نیازی به دیدن مدارک بود مصاحبه با شما نمیکردند و مدارک را فقط میدیدند، اونها بیشتر میخوان شما را ببینند و صرفا مصاحبه هست که اهمیت داره. امیدوارم موفق باشید در مصاحبه پیش رو.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كسي از دوستان اطلاعي از ارمنستان داره كه چرا وقت مصاحبه نميده و كي باز ميشه و بايد صبر كرد يا براي جاي ديگه وقت بگيريم؟!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای شنگن قبلا خیلی تاثیر داشت - الان هم مهم هست من 2 سال پیش از سفارت المان به دلیل ناقص بودن مدارک D حورد تو پاسمون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از بازماندگان 2014 هستم و ویزا بهمون نرسید
سئوالم اینجاست که اگر توریستی اقدام کنم و با فرض اینکه همه شرایط خوب باشه آیا احتمالش هست به ما ویزا بدن چون به محض اینکه اسم منو بزنه میفهمه من 2 سال پیش میخواستم مهاجرت کنم اطفا اگر کسی مشابه کیس من بوده و اقدام کرده من را راهنمائی کنه.
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای ویزای توریستی پدر و مادرم فرم پر کردم اما یه اشتباه مرتکب شدم تو قسمت ساپورت مالی اسم خودم رو که شاغل نیستم نوشتم!!! (فراموش کردم اسم همسرم یا پدر و مادرم رو بزنم!!!!
بنظر شما مشکلی ایجاد میشه!؟ میتونم فرم رو تغییر بدم!؟؟؟؟
با تشکر