موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام .پدر و مادر و برادر من امروز ارمنستان مصاحبه داشتن.به برادرم ویزا ندادن .ویزای مادرم یک ضرب بوده و به پدرم گفتن باید مراحل اداری بگذره . مادرم هم گفته باهم میخوایم بریم و دارن واسه عروسی من میان . حالا میخواستم ببینم معمولا این مرحله اداری چقدر طول میکشه ؟ چون عروسی من نزدیکه .همین الان شماره مادرم رو چک کردم دیدم برای مادرم هم زده AP . به نظرتون چون گفتن باهم میخوایم بریم اینجوری شده ؟ تا ارمنستان هستن به سفارت بگن این قضیه رو یا عادیه ؟
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز آنكارا و ارمنستان وقت توريستي بسته است فكر ميكنيد كى باز مى كنه؟
عشق اباد ميتونيم بريم؟ باكو چطور؟
F2a, PD:15Nov 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خواهش ميكنم منو راهنمايي كنين
من ازدواج كردم و همسرم سيتيزن امريكا هست و هنوز براي مهاجرت اقدام نكرديم و ايران زندگي ميكنيم. ميخوام بدونم:
1- با توجه به اينكه همسرم كاري در امريكا داره، من ميتونم با ويزاي توريستي باهاش برم؟ احتمال اينكه بهم ويزا بدن چقدره (با توجه به اينكه شغل دولتي دارم. ملك دارم و حساب بانكي با گردش 200 ميليون)
2- من فرم رو پر كردم ولي فعلا كه سفارت وقت نميده و وقتي هم باز ميكنه براي 1-2 روز ايندس يا سپتامبر. با توجه به اينكه همسرم بايد تاريخ خاصي (20 جون) امريكا باشه، طبق تجربتون ممكنه تا اون موقع وقت باز شه؟ صلاح ميدونين كه من ويزاي دبي رو بگيرم كه اگر وقت براي 1-2 روز ايندش باز شد بتونم برم؟
3- طبق تجربه و شنيدههاتون ويزاي مهاجرتي (ازدواج) چقدر زمان ميبره؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين. خيلي بي تجربم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من عضو جدید هستم. ممنون از اینکه تجربیات خودتون رو به اشتراک میگذارید. من 36 سالم است. 5ماه است از همسرم که سیتیزن انگلیس هستند جدا شدم. 20 روز دیگه وقت سفارت دارم از ارمنستان. شاغل در یک شرکت هواپیمایی (ایرلاین داخلی) هستم و قصدم از سفر یک ماهه به امریکا صرفا توریستی و دیدار از پسرخاله ام است. در پاسپورتم ویزای انگلیس ویزای شنگن ویزای ایرلند و ویزای چند کشور اسیایی را دارم. در ضمن 8 ماه پیش هم یک اقامت 5 ساله انگلیس در پاسم خورده. یک دعوتنامه عادی از امریکا دارم و یک سند ملکی به نام خودم. مدارک شغلی و بیمه ام تقریبا کامل است. فقط نگرانی من بابت موجودی حساب بانکی و گردش حسابم است که اصلا جالب نیست! یک نگرانی دیگر من بابت مطلقه بودنم است. آیا این یک نکته منفی برای من محسوب میشه؟ آیا از آنجا که در حال حاضر از همسرم جدا شدم و مستقل هستم میتونم حساب بانکی پدرم و اسناد ملکی که به نام پدرم هست رو ارايه بدم؟ به نظرتون شانس گرفتن ویزا برای من چقدر است. از آنجا که من فرصت کمی تا وقت سفارتم دارم ممنون میشم سریعتر راهنمایی ام کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از راهنماییتون. یه سوال دیگه از کسانی که تجربه دارن. به نظر شما سفارت میتونه آخرین روزنامه رسمی شرکت رو استعلام بگیره؟ راستش اسم من به عنوان سهامدار و عضو هیات مدیره شرکت در سال 83 در روزنامه رسمی ثبت شده اما در سال 93 نام من از لیست سهامداران خارج شد و درواقع سهامم را به دیگری منتقل کردم. این اصلاحات هم در آخرین روزنامه رسمی به ثبت رسید. اگر من اصل و ترجمه روزنامه رسمی سال 83 رو ببرم ممکنه استعلام بگیرن و بفهمن که دیگه سهامدار نیستم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. یه سوال دیگه. برای ویزای توریستی لازمه cover letter رو مدارکمون باشه موقع مصاحبه؟ لطفا کسانی که ویزا گرفتن راهنمایی کنن.