موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
تا حالا کسی از سفارت باکو یا عشق آباد ویزا گرفته؟ و اینکه غیر از زبان چه فرقی با دیگر سفارتها داره؟
ممنون
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان گرامی
من به همراه همسر و 2 تا فرزندم قصد سفر به امریکا داریم و از دوستان میخوام که منو راهنمایی کنن که اگه توی 1 روز از دو تا سفارت وقت بگیریم و من با بچه ها جدا برم و به افیسر بگم که همسرم ایران هست و ما برای عروسی خواهرم میخواهیم بریم و مدارکمون هم کامل هست امکانش هست که بهمون ویزا بدن و ایا کسی هست که این کار رو کرده باشه و اینکه اصلا متوجه میشن که همسرم هم از جای دیگه ای وقت گرفته یا نه؟
در ضمن خواهرم دانشجو هست و 3 سال هست که ایران نیومده و برنامه ازدواج هم داره.
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان، من 15oct -۲۰۱۴ در دبی وقت سفارت داشتم برای ویزا توریستی به همراه همسرم و پسرم.
خانوادم زیر نظر id من بودن. اما تو سفارت فقط به من برگ زرد دادن ولی به خانوادم هیچ چیز ندادن. ۲ سوال از دوستان دارم که اگر امکان داره بهم کمک کنید.
۱-مورخ 15dec-۲۰۱۴ آپدیت شدم و از روز مصاحبم تقریبا۸ ماه میگزره یک بار هم یک ماه پیش email زدم و برام جواب اومد کارت پایان خدمت رو براشون بفرستم و فرستادم و گفتن هیچ برنامه ریزی برای سفر نکنید و بلیط هم خریداری نکنید تا ویزا رو دریافت نکردید و مجدد سایت با شماره چک کنید تا جواب بیاد، سوالم اینه که چند وقت دیگه جواب میاد و یا جواب چی هست؟
۲- جواب خانوادم چی میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخ سریعتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد - جهت bs برای ویزای توریستیچند نکته برام گنگ هست دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی بفرمایند :پ
1 - آیا داشتن پول در موسسات مالی و اعتباری برای سفارت اعتبار داره ؟
2- کدام بانک هست که اعتبار بیشتری داره ؟
3- حساب شرکت با گردش مالی زیاد اما مانده حساب 5-6 میلیون بهتر هست یا پس انداز با گردش کم اما مانده 50 -60 میلیونی؟
4- آیا لازم هست از همه بانک ها نامه گرفت یا از یک بانک کافی هست>
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز.
شما میتونید حتی از بانک خصوصی مثل پارسیان و پاسارگاد و بانک شهر تمکین مالیتون را دریافت کنید. من خودم از بانک شهر گرفتم ولی تا اونجا که من میدونم موسسه ها اعتبار بین المللی ندارن.
موجودی حساب مهمتر از گردش هست، چون میخان ببینن شما موجودی دارید که بتونید از پس هزینه های مسافرت بر بیایید.
من برگ زرد دریافت کردم از سفارت و تنها چیزی که از من خواست موجودی حساب بود نه گردش مالی و من 70میلیون تو حساب برای یکروز گزاشتم برگه تمکن مالی را از بانک گرفتم و فرداش پول را از حساب خوارج کردم(یک روز هم کافیست که پول تو حساب باشد)
موجودی حساب خیییلی مهمه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ادمین عزیز سلام مجدد،
بعد از اینکه سوالم را برای شما مطرح کردم و جواب دادین، یک ایمیل به سفارت زدم که برای چی جواب منو نمیدید و سیتیزن بودن خانوادم در اونجا را گفتم که ارزشی برای انتظار اونها قائل نیستید(خواهرم-پدرم و مادرم که ازشون دعوتنامه هم داشتم) و8 ماه هست که در انتظارن. و خواهش کردم سریع جواب قطعی منو بفرستن و همون ایمیل همیشگی اومد که تا 72 ساعت دیگه یه جواب براتون ارسال میکنیم. بنظرتون این روش جوابگو هست؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام....
آیا امکان داره از سفارت های اروپایی اقدام کرد ؟ .... بغیر بحث مسلط بودن در زبان انگیلیسی ایا مورد دیگه ای داره ؟....خودم می تونم اقدام کنم یا از طریق موسسه های توریستی اینکار رو بکنم؟...
سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-09 ساعت 22:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-12 ساعت 03:09 توسط n.torabi65.)
سلام
بنظر شما برای ویزای توریستی از چه ماهی سایت دبی انکارا و ارمنستان باز میشه؟
با سپاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-09 ساعت 22:18)n.torabi65 نوشته: سلام
بنظر شما برای ویزای توریستی از چه ماهی سایت دبی انکارا و ارمنستان باز میشه؟
با سپاس
دوست عزیز الان تابستان هست و فصل سفر، من بیانیه ای در سایت سفارت مجازی دیدم که نوشته بود به دلیل حجم زیاد تقاضا در این فصل فعلا سفارت ها وقت هاشون پر هست و الویت را به ویزاهای مهاجرتی و بعد به دانشجویی میدهند، اما درخواست داشتند که شما باز هم اقدام بفرمایید اگر میخواهید که سفر کنید. فکر میکنم تا دو ماه آینده وقت ها باز بشه. البته این نظر من هست. ممکنه زودتر یا دیرتر. باید تابستان را پشت سر بگذاریم
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done