موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سایت سفارت عوض شده خیلی
یه سوال دارم.
اگر میزنه مثلا ارمنستان زودترین وقت 23 جون یعنی قثط واسه اون روز وقت میده؟ اگر برای جولای بخوام نمیده؟
ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بالاخره موفق شدم از ارمنستان وقت سفارت بگيرم براي هفته ديگه (8 جولاي)
خواهش ميكنم راهنماييم كنين كه چه مداركي ببرم و چه پاسخهايي بدم:
1- همسرم سيتيزن هست و الان ايران زندگي ميكنيم و ميخوايم با هم يه سفر بريم. همسرم اونجا كار اداراي براي بيمه و درمان مشكل دستش داره. آيا اين موارد رو به افيسر بگم يا فقط بگم براي تفريح ميريم؟
2- اونجا دو تا پسرخاله و دختر خاله و كلي فاميل دور دارم. در صورت سوال افيسر بگم اونجا فاميل دارم يا نه؟
3- در مورد اقامت احتمالا در منزل خواهرها و دوستاي همسرم ميمونيم. همين رو بگم يا بگم هتل؟
4- من در سازمان دولتي كار ميكنم. اين خوبه يا يد؟
5- آيا نياز هست همه اسناد مثل شناسنامه و عقدنامه و ملك و اينا رو ترجمه كنم؟
6- همسرم فعلا در ايران درس ميخونه و هنوز براي ويزاي مهاجرتي اقدام نكرديم و ميخوايم 1-2 سال ديگه اقدام كنيم چون اينجا شرايط كاري من و ماليمون بهتره. اگر افيسر پرسيد چي بايد جواب بدم؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين. خيلي استرس دارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام هم وطن های عزیز
من 25 ساله هستم و ارزوی آمریکا را دارم
مهندس برق هستم از دانشگاه ازاد که فکر نمی کنم اونجا اعتباری داشته باشه
خدمت هم رفتم
در ایران هم کسی را ندارم که از لحاظ عاطفی وابسته باشم.ولی یکی از اقوام درجه۲ من در واشنگتنن هست.
تقریبا بیشتر کارهای فنی رو بلدم مثل برقکاری مکانیکی لوله کشی وسیستم های امنیتی و مرغداری و ...
وگردش مالی حدود50-60 میلیون دارم
و چون شغلم ازاده هیچ بیمه ای ندارم
و یه ملک هم به ارزش300میلیون به نام من هست
من
تصمیم دارم که از طریق توریستی وارد آمریکا بشم
دوستان عزیز بر اساس تجربه ای که شما دارید چقدر احتمال داره که در صورت اقدام با ویزای توریستی من موافقت کنن؟
بنظرتون با شرایط منن ویزای دانشجویی بهتر نیست؟
مرسی از دوستان مهاجر سرا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من به تازگی عضو شدم . قصد گرفتن ویزای توریستی امریکا رو دارم . لطف می کنید منو راهنمایی کنید.
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 30 سالمه مجرد هستم ، لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم، دو سالی میشه در کردستان عراق بودم و در اونجا مدیر یک شرکت بودم و اقامت یکساله اونجا رو هم دارم. از لحاظ مالی در ایران ملک به نام خودم دارم. تا حالا هم نه برای ویزای توریستی و نه برای لاتاری اقدام نکردم. هیچ فامیلی نزدیکی در امریکا ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
شرایط یکی ازآشنایان براتون میگم که متوجه باشید چطور یک ضرب ویزا توریستی گرفت
ایشون به همراه خانومش از دبی ویزا یک ضرب توریستی گفت نکته قابل توجه این هست که ایشون به دلیل اینکه قبلا سفرهای به اروپا داشته و امریکا هم رفته اومده از سابقه خوبی برخوردار بوده برای همین راحت ویزا ازدبی گرفت روی اعتبار پاسپورتی که داشت پس اگه کسی واقعا پاسپورتش اعتبار خوبی داشته باشه گرفتن ویزا توریستی خیلی هم سخت نیست حتی از دبی بدون کلیرنس
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-11 ساعت 16:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-11 ساعت 16:10 توسط ariyo 2014.)
ما رفتیم سفارت ارمنستان به راحتی ریجکت شدیم تا دید قبلا لاتاری قبول شدم و مجردم و شینگن ندارم ، راحت ردم کرد . حتی مدارکم رو هم حتی نگاه نکرد . سند مغازه به نام داشتم گردش حساب شش ماهه بالا با تمکن 20 هزار دلار . ولی به راحتی ردم کرد کلا فقط 4 تا سوال پرسید : مجردی یا متاهل ؟ کدوم کشورها تا حالا رفتی ؟ که من به جز امارات تا حالا جایی نرفته بودم . شغلت چیه ؟ فامیل نزدیک تو آمریکا کی رو داری ؟ . متاسفم .
کلا از اول به خاطر لاتاری می خواست ردم کنه . حتی ترجمه ها رو هم ازم نگرفت قکر کنم چون از قبل داشتن . فقط پاسپورت رو گرفت با کپی از تمام صفحات با کارت پایان خدمت با فرم بارکد دار ds160 . معلوم بود ولی منم اگه نمیرفتم تا آخر عمر تو فکرم بود که شاید بشه از این راه هم رفت که نشد.
آخرین ضربه رو محکم تر بزن !
یکی از 1700 زخمی لاتاری 2014
قرص برنج نخوردم شکر خدا زنده ام
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
اگر در زمان مصاحبه در دبی موفق به دریافت ویزای توریستی یک ضرب شویم، چه قدر طول میکشه تا ویزا به اداره پست مشخص شده برسه؟
کسی تجربه اش رو داره؟