موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-24 ساعت 02:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-24 ساعت 02:51 توسط سامان سامانی.)
به نظر من آگه خودتان مقیم اقدام نکنید خیلی بهتر ریسک نکنید چیزهایی که دوستان مینویسند خوبه ولی تجربه شخصی و ممکنه شانس گرفتن ویزا را از دست بدید و آگه رد شدید دیه خیلی سخته من پیشنهاد میکنم با کسی که خبره این کاره مشورت کنید من میشناسم ایمیل کنید به من .
ترجمه شناسنامه الزامی است و سند بنام همسرتان خیلی خوب است پایین ترجمه تاریخ خورده و اعتبارشان معمولا شش ماه است بعضی اسناد تا یک سال
سلام
من توصیه میکنم موقع مصاحبه شاد باشید بخندید و با افسر تان با لبخند صحبت کنید بگید اسم جاهایی دیدنی معروف که میخواهید برید برای دیدن
برای اطلاعات خاص برام ایمیل کنید saman123456samani@gmail . Com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-24 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-24 ساعت 10:27 توسط digari.)
سلام دوستان
ممنون میشم منو راهنمایی کنین. من هم خالهام و هم داییام آمریکا هستند. متاهل هستم. دوست دارم برم آمریکا رو ببینم و به خاله و داییام سر بزنم. میخواستم بدونم به نظرتون آیا امکانش هست با شوهرم با هم بریم یا تنهایی اقدام کنم؟ یه خونه هم تو تهران داریم که به نام هر دومون هست.
میشه هرکس اطلاعاتی داره برام بگه؟ ممنون میشم.
اگه میشه از هزینهاش( چه دونفره و چه تنهایی) هم بهم بگین. و روند کار رو بگین چجوری باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من تازه عضو شدم و از همگی می خوام تا اگر مقدوره کیس من و بخونن و نظر بدن.
من محبوبه هستم 31 سالمه و یک ماهه با یک آقای 32 ساله ازدواج کردم.
می خوایم برای ماه عسل برای ویزای توریستی امریکا اقدام کنیم.
شرایطی که داریم براتون توضیح می دم:
دو تا ملک و یه ماشین به اسمم هست . 4 ماهه توی یه شرکت خصوصی کار میکنم که مدیر اجرایی نشریه هستم . کلا 12 سال سابقه بیمه دارم. برای ویزای دانشجویی ایتالیا اقدام کردم که الان یک هفتست ویزا توی پاسم خورده و توش تحصیلی و مختص ایتالیا قید شده یعنی شینگن به حساب نمی اد. توی پاسپورتام ویزای آفریقای جنوبی ، دوبی ، 5 تا ویزای تایلند ، ارمنستان ، و ورود به ترکی دارم . هر سالم برای لاتاری شرکت کردم.
همسرم توی شرکت مهندسی مدیر داخلیه. 7 سال سابقه بیمه داره. ملک به اسمش نیست ولی 100 میلیون سپرده داره. توی پاسش ویزای شینگن(مولتی) ، دوبی و تایلند داره.
جفتمون از شرکت هامون نامه اشتغال به کار گرفتیم که توش قید شده بعد ار 6 ماه برمیگردیم سر کارمون.
یک ماهه خونه اجاره کردیم که قولنامش به اسم جفتمون هست .
حالا به نظرتون به ما ویزای توریستی تعلق می گیره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آیا به حرف گفتن اینکه چه عواملی باعث برگشتن ما به ایران میشه کافیه یا حتما کتبی می خوان؟مثلا اگه بگیم نامزد داریم خب اسمش که تو شناسنامه نیست چطور باید ثابت کرد که کسی نامزدمونه اگه با عکس باشه که هزار تا عکس میشه با هرکس گرفت؟یا جایی مشغول به کار هستم ولی نه دیگه 15سال ،2سال دارم یا بگم من هیچوقت از مادرم نمی تونم جدا باشم فقط موقت می تون؟اینا دیگه چیجوری ثابت میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-24 ساعت 14:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-24 ساعت 14:26 توسط leilav_1984.)
دوستان در مورد گواهی بالانس حساب، فقط به مانده توجه میشه یا هم گردش هم مانده؟
من با یکی از حسابهام هم گردش داشتم هم مانده قابل قبول داره
با یکی دیگه فقط گردش داشتم (البته کمتر از اولی) و مانده کمی در حدود 10 میلیون داره
آیا بهتره موجودیها رو یکی کنم و فقط از یکی از بانکها گواهی بگیرم؟ یا از هرکدوم جداگانه بگیرم که کل حجم گردشم دیده بشه؟
ضمناً ریز گردش حساب هم نگاه می کنن یا همون گواهی بالانس کافیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممنون میشم منو راهنمایی کنین. من هم خالهام و هم داییام آمریکا هستند. متاهل هستم. دوست دارم برم آمریکا رو ببینم و به خاله و داییام سر بزنم. میخواستم بدونم به نظرتون آیا امکانش هست با شوهرم با هم بریم یا تنهایی اقدام کنم؟ یه خونه هم تو تهران داریم که به نام هر دومون هست.
میشه هرکس اطلاعاتی داره برام بگه؟ ممنون میشم.
اگه میشه از هزینهاش( چه دونفره و چه تنهایی) هم بهم بگین. و روند کار رو بگین چجوری باشه؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من ویزام تایید شده تو دبی
میخواستم خودم برم برای پیک اپ
باید چیکار کنم؟
برم مدارک رو بدم سفارت؟ یا ببرم بدم پست که بده سفارت؟ کلا مراحلش چجوریه
کیس نامبر :2XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / مصاحبه: 21 Oct/ویزا :21 Oct
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اقا وحید....چه خبر از ویزاتون؟ دوباره اقدام کردید؟ ما همچنان منتظریم...دو سال گذشت و همسر من هنوز کلیر نشده....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-26 ساعت 23:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-26 ساعت 23:43 توسط leilav_1984.)
در فرم DS-160 قسمت explain ویزاهای رد شده قبلی، باید چی بنویسم؟
فقط under section 214(b) of the US INA کافیه؟ یا باید شماره درخواست و تاریخ و... هم بنویسم؟
لازمه بگم آفیسر مربوطه هیچ توضیحی نداد و فقط اون برگه کذایی رو داد دستم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوابق تحصیلی باید همش در فرم DS-160 ذکر بشه؟
مثلاً کارشناسی و دبیرستان لازمه یا فقط آخرین مقطع؟