موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من از بازماندگان2014 هستم میخواستم بدونم اگر ما یکی از بچه هارو نبریم احتمالش هست ویزا بدن و داخل سفارت فقط شناسنامه بچهای که میمونه را میخواهند یا بیشتر ممنون میشم راهنمایی کنید.
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-28 ساعت 16:04)atesa نوشته: سلام به دوستان عزیز
دوستان من نحوه وقت گرفتن و ساخت اکانت در usvisa را بلدم ..مشکل من در پرداخت آنلاین هزینه 160 دلار هست...دوستانی که دراین تاپیک مرقوم می فرمایید وقت گرفتید:..چطور هزینه را پرداخت کردید؟؟؟؟؟
۱- آیا خودتون مثلا ویزا کارت دارید؟
۲- آیا شرکتی براتون این کار را انجام می ده؟
plzzzzzzzzzz...لطف کرده و من را راهنمایی بفرمایید چنانچه شرکت هست ..اسم و تلفن شرکت را بنویسید واگر این جا ممنوع است لطفا خصوصی بفرستید
ممنون
اینجا یا کردیت کارت داشتند(من خودم چون امریکاهستم ازاینجا پرداخت کردم ) یا اینکه ازایران شرکتهایی هستند که این مبلغ پرداخت میکنندبا هزینه بیشتر.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
براي پر كردن فرم ١٦٠ همسر و شوهر بايد به صورت فاميلي فرم پر كنند؟ مادر و فرزند بالاي ١٨ سال چطور؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 19:14)farrokh33 نوشته: (2015-07-28 ساعت 16:13)bahram2014 نوشته: سلام دوستان عزیز
من از بازماندگان۲۰۱۴ هستم میخواستم بدونم اگر ما یکی از بچه هارو نبریم احتمالش هست ویزا بدن و داخل سفارت فقط شناسنامه بچهای که میمونه را میخواهند یا بیشتر ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز شرایط ویزا دادن توریستی به این صورت هست که شما باید به آفیسر ثابت کنید که میخواهید بعد از مسافرت به ایران برگردید حالا چه همگی باهم برید ویا یکی از بچه هارو با خودتون نبرید .از شرایط مثبتی که احتمال گرفتن ویزاهست:
۱-شغل دولتی ۲-سند ملکی درایران به نام خودتان(هر چه بیشتر بهتر)۳-تمکن مالی بالا(نامه بانکی :پرینت مانده حساب+ گردش حساب )۴-داشتن اقوام درجه یک ساکن درآمریکا ۵-سفر های خارجی .به هر صورت باید شخص وابستگی درایران داشته باشد (شغلی-مالی )که آفیسر باور کند بعد از مسافرت به ایران برمیگردد.دوستی دارم که هر دو فرزندش در آمریکاست(وفرزند دیگری هم ندارند). امسال خودش وخانمش رفتند مصاحبه وهر دو ویزا گرفتند (البته هر دو کلیرنس خوردندچون شغل دولتی داشتندوبعد از حدود ۲ماه کلیر شدند).
سلام فرخ جان مرسی از پاسخت ولی فکر میکنم سئوال منو کامل متوجه نشدی من از بازماندگان لاتاری هستم و تا 6 سال اگر اسم منو بزنه میفهمه که من میخواستم مهاجرت کنم کفتم اگر یکی از بجه ها بمونه باعث بشه به بقیه بده دوست شما شاید شرایتش مثل من نبوده
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
يه سوال من ميخوام يكى از دوستان خانوادگى عزيزم و دعوت كنم،آيا ميدونيد اگه من بخوام اپلاى كنم تا زمانى كه دعوتنامه و بگيرم چقدر طول ميكشه!؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .
یک سوال دارم دوستان . یکی از اقوام من میتونه با تهیه یک پرونده قوی با هزینه پانزده هزار دلار از دبی برام ویزا بگیره . کارش گرفتن ویزا و تهیه مدارک هست . میخوام بدونم که چون همسر من در آمریکاست و برای من هم اقدام کرده و در حال حاضر من پرونده مهاجرتی دارم آیا میتونم توریستی بگیرم. یعنی افيسر از جریان پرونده من اطلاع داره یا نه
f2a / کالیفرنیا / رسید مدارک:7جولای2015 / اپروو:4سپتامبر2015 /زمان رسید تا اپروو:59 روز /دریافت کیس نامبر:29اکتبر2015
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
پرونده مهاجرتی تو خراب میکنه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر این روزها کسی از باکو اقدام کرده یا میخواد بکنه با من در تماس باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه بخوام برای کنسولگری دبی گواهی اشتغال به کار بگیرم، گواهی دقیقاً خطاب به چه عنوانی باشه؟
"کنسولگری ایالات متحده آمریکا در دوبی" درسته؟
یا "سفارت ایالات متحده آمریکا در امارات متحده عربی"
یا عنوان دیگه؟
اصلاً اگه گواهی باز ببرم یعنی عنوانی بالاش نباشه، از لحاظ اعتبار مشکلی نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مبایعه نامه رسمی هم می تونه مثل سند ملک به عنوان وابستگی به ایران کارایی داشته باشه؟
برای خرید یک ملک مشترکاً به نام من و همسرم مبایعه نامه تنظیم شده و پرداخت مبلغ اولیه و زمان انتقال سند هم قید شده، و مصاحبه سفارت قبل از تاریخ انتقال سند هست!
البته مدارک دیگه ای هم هست، اما ارزش این ملک نسبت به اونها بیشتره،
و ضمناً وابستگی من به همسرم که در سفر آمریکا همراه من نخواهد بود رو هم شاید اثبات کنه.