موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-09 ساعت 02:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-09 ساعت 02:49 توسط sunnyday.)
از هموتون ممنونم..... جناب صالحی.... usamohajer .....boshra ..... Mandm..خیلی لطف فرمودین..... پاسخ هاتون عالی بود....
اگر واسه شینگن اقدام کنم : 1 - از کدوم کشور اقدام کنم راحت تر ویزا میدن؟ 2- آیا ویزای شینگن دوم بصورت اتومات مولتی خواهد بود یا چه قاعده برای مولتی شدنش هست؟ مثلا اولی آلمان دومی هم برای مولتی بودن حتما آلمان یا میتونه فرانسه باشه؟
مرسی بزرگواران
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
پدر و مادر یکی از دوستان من چند روز پیش ویزای توریستی رو از باکو گرفتند.
یکی از دوستان دیگرم قبلا مادرش از آنکارا ویزا توریستی گرفته بود و به امریکا اومده بود. سری دوم برای پدر و مادرش از باکو اقدام کرده بود. جالب اینکه فرمی رو برای سفارت فرستاده بود اشتباها فرمی بود که سری قبل واسه آآنکارا پر کرده بود. و چون روی کامپیوترش بوده متوجه اشتباه خودش نشده بود و روز مصاحبه آفیسر گفته بود فرمتون مال آنکاراست.
تو خود سفارت براشون فرم جدید پر کرده بودند و کارشون رو راه انداخته بودند.
اینها رو گفتم که یک کم جو سفارت رفتن و اپلای کردن عوض بشه.
قبل از سفارت رفتن بعضی ها اونقدر ما رو ترسوندند که فکر میکردیم بازجویی میریم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان راستی در مورد سفارت کدوم سفارت برید( بغیر از سه سفارت که فارسی حرف میزنند) هر جایی میخواین برید باهاشون تماس بگیرید و بپرسید میشه برید یا نه؟ جوابتونو تلفنی یا با ایمیل سریع میدن. گاهی بعضی از سفارت ها محدودیت میذارن که فقط کسانی که ساکن کشورشون هستند مصاحبه میشن گاهی هم نه. فقط باید به انگلیسی یا زبان اون کشور تسلط داشته باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 30 سالمه و متاهل هستم . پدر و مادرم از طریق لتاری مقیم آمریکا هستن اما ۲ سال دیگه پاسپورت میگیرن. حساب بانکی حدود 50 میلیون و بصورت انفرادی قصد سفر توریستی به آمریکا دارم و در پروسه مهاجرت هم نیستم . در ایران هم پروانه نظام مهندسی دارم و سفر خارجی ۱ بار هم نرفتم.۲ سوال دارم از دوستان اول اینکه پدرم میتونه برام دعوت نامه بده با توجه به اینکه اونجا داره کار میکنه اما اسپانسر از رمان ورود به آمریکا داره؟ دوم اینکه یکی از آشنایان دور من در اونجا برام دعوت نامه داده با سربرگ شرکتش که گفته من منزل خودش میمونم و بازگشتمو تضمین کرده.این آیا کنسول رو مردد نمیکنه که چرا پدرت برات دعوت نامه نداده؟ مرسی
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستایی که مسافراشون رفته بودند باکو, ایا به زبان انگلیسی رباد سوال می پرسن؟ کلا یه کسی که خیلی زبانش خوب نیست از پسش بر میاد؟ من درخواست تسریع به سفارت دبی داده بودم ریجکت شد. و الان در شرایطیم که حتما باید پدر و مادرم بیان. پدرم مرتب چین میره و خودش به انگلیسی کاراشو راه میندازه. ایا فکر میکنید بتونم براش از باکو وقت بگیرم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تصمیم دارم برای یه سفر تفریحی با همسرم و دختر کوچیکم اردیبهشت 95 بریم آمریکا من دیروز برای 2 آبان وقت سفارت در آنکارا گرفتم چون گفته بودند باید 5- 6 ماه قبل اقدام کنیم.
می خواستم ببینم با توجه به اینکه باید حداکثر 3 ماه پس از دریافت ویزا وارد آمریکا بشیم و ممکن ویزا را زودتر بدهند باید چه کار کنم؟