کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
سلام، من فرم D160 رو براي سفارت ارمنستان براي مادر و پدرم تكميل كردم و حساب كاربري براي پدرم ساختم و اسم مادرم رو هم اضافه كردم، منتها در ادامه قسمت پرداخت رو پيدا نميكنم مبلغ رو ميبينم اما گزينه پرداخت نداره چه كنم؟ لطفا راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-29 ساعت 20:57)sce نوشته:  دوستان چقدر احتمال میدین به یه زوج جوان که خانم هم باردار باشن به بهانه دیدن یکی از دوستان ویزای توریستی بدن ؟

سلام دوست عزیز من وهمسرم که باردار بودن اقدام کردیم وویزا گرفتیم و پسرمون هم امریکا به دنیا اومد ایمیل من : 2000HRA22000@gmail.com
پاسخ
تشکر کنندگان: azra.amin ، A2000 ، بهار111
(2015-10-05 ساعت 08:17)hamidazimi نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 20:57)sce نوشته:  دوستان چقدر احتمال میدین به یه زوج جوان که خانم هم باردار باشن به بهانه دیدن یکی از دوستان ویزای توریستی بدن ؟

سلام دوست عزیز من وهمسرم که باردار بودن اقدام کردیم وویزا گرفتیم و پسرمون هم آمریکا به دنیا اومد ایمیل من : 2000HRA22000@gmail.com

سلام...بیشتر توضیح می دید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: azra.amin
دوستان وقت سفارتها تا کی بسته میمونه و جرا باز نمیشه. پرداخت هم نمیسه انجام داد. کسی اطلاع داره به چه صورته؟ آیا از آژانس ها باید برای وقت گرفتن اقدام کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
hamidazimi نوشته است:

ميشه بگين دقيقا چه كار كردين...
پاسخ
تشکر کنندگان:
ویزای توریستی B2 از آنکارا :
اینطوری که من همه جا خوندم کلیرنس ایرانی‌‌ها بیشتر از ۶ هفته طول میکشه. حتی سفارت آمریکا در ترکیه رسما نوشته ایرانیان باید ۳-۴ ماه زودتر از تاریخ ورود اقدام به مصاحبه کنن.
""متقاضیان ایرانی
شهروندان ایرانی خواستار یک روادید غیر مهاجرتی برای اقامت موقت در ایالات متحده می توانند در سفارت امریکا در آنکارا، که در آن افسران فارسی زبان حاضر هستند درخواست بدهند.
بسیار توصیه می شود که شما سه تا چهار ماه پیش از سفر خود درخواست بدهید. بعضی از درخواست های روادید مراحل اداری بیشتری پس از مصاحبه بخش کنسولی نیاز دارند.""
https://ais.usvisa-info.com/fa-tr/niv/information/niv

یکی‌ از اقوام من داره میاد و تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست بوده ، همه مدارکش هم تکمیل بوده، بعد از مصاحبه برگ زرد گرفته و کنسول گفته بوده ۶ هفته دیگه. الان ۷ هفته هم تموم شد.
هیچ شماره تلفنی هم جواب واضح نمیده و همون چیزهایی که روی وب سایت نوشته رو تکرار می‌کنن.
وب سایت رسمی‌ وزارت امور خارجه هم نوشته ۹۸% ویزاها ۶۰ روزه صادر میشه! ولی‌ جای دیگه خوندم که برای گرفتن کلیرنس ایرانی‌‌ها باید حد اقل با ۳ تا دیتابیس چک بشن که خودش کلی‌ زمان میبره با اینهمه متقاضی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 23:26)سوسن آذی نوشته:  ویزای توریستی B2 از آنکارا :
اینطوری که من همه جا خوندم کلیرنس ایرانی‌‌ها بیشتر از ۶ هفته طول میکشه. حتی سفارت آمریکا در ترکیه رسما نوشته ایرانیان باید ۳-۴ ماه زودتر از تاریخ ورود اقدام به مصاحبه کنن.
""متقاضیان ایرانی
شهروندان ایرانی خواستار یک روادید غیر مهاجرتی برای اقامت موقت در ایالات متحده می توانند در سفارت آمریکا در آنکارا، که در آن افسران فارسی زبان حاضر هستند درخواست بدهند.
بسیار توصیه می شود که شما سه تا چهار ماه پیش از سفر خود درخواست بدهید. بعضی از درخواست های روادید مراحل اداری بیشتری پس از مصاحبه بخش کنسولی نیاز دارند.""
https://ais.usvisa-info.com/fa-tr/niv/information/niv

یکی‌ از اقوام من داره میاد و تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست بوده ، همه مدارکش هم تکمیل بوده، بعد از مصاحبه برگ زرد گرفته و کنسول گفته بوده ۶ هفته دیگه. الان ۷ هفته هم تموم شد.
هیچ شماره تلفنی هم جواب واضح نمیده و همون چیزهایی که روی وب سایت نوشته رو تکرار می‌کنن.
وب سایت رسمی‌ وزارت امور خارجه هم نوشته ۹۸% ویزاها ۶۰ روزه صادر میشه! ولی‌ جای دیگه خوندم که برای گرفتن کلیرنس ایرانی‌‌ها باید حد اقل با ۳ تا دیتابیس چک بشن که خودش کلی‌ زمان میبره با اینهمه متقاضی.

نمیدونم چطوری من دوستم ۳۰ اگوست مصاحبه شد و ۳ روز پیش کلیر شد، سربازی معاف بود
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان برای وقت گرفتن مدتهاست هیچ وقت سفارتی باز نشده. کسی میدونه آیا اگه به آژانس ها مراجعه کنیم اونها میتونن وقت برامون بگیرن. اگه اینطوره میشه یک آژانس خوب معرفی کنین
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من ديروز وقت سفارت در دبي داشتم، خانوادگي اقدام كرده بوديم و برگ زرد گرفتم. آيا احتمال ندادن ويزا وجود داره؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-09 ساعت 13:13)member نوشته:  دوستان برای وقت گرفتن مدتهاست هیچ وقت سفارتی باز نشده. کسی میدونه آیا اگه به آژانس ها مراجعه کنیم اونها میتونن وقت برامون بگیرن. اگه اینطوره میشه یک آژانس خوب معرفی کنین

نه دوست عزیز وقتی وقت سفارت بسته است اونها هم نمیتونن وقت بگیرند. قدیم وقت ها بدون پرداخت پول بود که آزانس ها به نوعی اهتکار میکردند و وقت ها رو میگرفتند اما الان همون کاری که شما میتونید بکنید اونها هم میتونند بکنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: member
(2015-10-09 ساعت 14:09)makhbari نوشته:  سلام دوستان، من ديروز وقت سفارت در دبي داشتم، خانوادگي اقدام كرده بوديم و برگ زرد گرفتم. آيا احتمال ندادن ويزا وجود داره؟

من در سایتی خواندم که ۷۰ درصد با برگه ی زرد ویزا به شما تعلق میگیرد. به هر حال وقتی بکگراند چک میکنند ممکن است جواب هم منفی بشود اما تا آنجایی که من می دانم معمولن ویزا صادر میشود اما ممکن است فاصله ی زمانی طولانی داشته باشد.آیا شما از آفیسر پرسیدید چقدر زمان میبرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون دوست عزيز، نه بابت زمان نپرسيديم، چون احتمال گرفتن ويزا را نداشتيم! افيسر گفت همه چي خوبه فقط يكم زمان براي صدور ويزا لازم است!

پاسخ
تشکر کنندگان:
با درود خدمت تمام دوستان
اگر پاسپورتی که توش ویزای توریستی آمریکا خورده گم بشه میشه دوباره تو پاسپورت جدید تقاضای صدور ویزا کرد یا نه؟
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان این سابت سفارت دوبی وقت باز نشوت میده ولی وقتی میریم تو اکانت میگه هیچ وقتی وجود نداره پرداخت پول هم غیر فعاله پس یعنی چی چرا ن نمیشه وقت گرفت با ابنکه اون مرحله ی اول میگه این تاریخ وقت بازه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی اینجا میتونه به من راهنمایی کنه که برای گرفتن ویزا توریستی باید چیکار کنم؟گرفتن وقت برا سفارت دبی چطوریه؟کدوم تاپیک برم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان