موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من فرم D160 رو براي سفارت ارمنستان براي مادر و پدرم تكميل كردم و حساب كاربري براي پدرم ساختم و اسم مادرم رو هم اضافه كردم، منتها در ادامه قسمت پرداخت رو پيدا نميكنم مبلغ رو ميبينم اما گزينه پرداخت نداره چه كنم؟ لطفا راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.
شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وقت سفارتها تا کی بسته میمونه و جرا باز نمیشه. پرداخت هم نمیسه انجام داد. کسی اطلاع داره به چه صورته؟ آیا از آژانس ها باید برای وقت گرفتن اقدام کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
hamidazimi نوشته است:
ميشه بگين دقيقا چه كار كردين...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای وقت گرفتن مدتهاست هیچ وقت سفارتی باز نشده. کسی میدونه آیا اگه به آژانس ها مراجعه کنیم اونها میتونن وقت برامون بگیرن. اگه اینطوره میشه یک آژانس خوب معرفی کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من ديروز وقت سفارت در دبي داشتم، خانوادگي اقدام كرده بوديم و برگ زرد گرفتم. آيا احتمال ندادن ويزا وجود داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزيز، نه بابت زمان نپرسيديم، چون احتمال گرفتن ويزا را نداشتيم! افيسر گفت همه چي خوبه فقط يكم زمان براي صدور ويزا لازم است!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با درود خدمت تمام دوستان
اگر پاسپورتی که توش ویزای توریستی آمریکا خورده گم بشه میشه دوباره تو پاسپورت جدید تقاضای صدور ویزا کرد یا نه؟
با سپاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این سابت سفارت دوبی وقت باز نشوت میده ولی وقتی میریم تو اکانت میگه هیچ وقتی وجود نداره پرداخت پول هم غیر فعاله پس یعنی چی چرا ن نمیشه وقت گرفت با ابنکه اون مرحله ی اول میگه این تاریخ وقت بازه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی اینجا میتونه به من راهنمایی کنه که برای گرفتن ویزا توریستی باید چیکار کنم؟گرفتن وقت برا سفارت دبی چطوریه؟کدوم تاپیک برم؟